Тениска Versace

Темата е заключена.

05.05.10
10:47

Тениската е оригинална, купувана е от магазина на Алабин миналото лято. НЕ е обличана НИТО 1 път, съответно не е и прана! Стояла ми е в гардероба за времето когато ще стана 90кг :). Тениската е XXL, каквито тениски си купувам аз, но всъщност отговаря на L, а също така добре ще се опъне и на тяло тип XL. Еластична е. Когато я купих беше намалена от 240лв на 160. Продавам я за 60лв.

Темата беше редактирана от Стоянчо на 05.05.10 10:48.

DD

27.06.10
20:12

Продадена ли е тениската

28.06.10
09:38

казано от Стоянчо на 05.05.10, 10:47:

Тениската е оригинална, купувана е от магазина на Алабин миналото лято. НЕ е обличана НИТО 1 път, съответно не е и прана! Стояла ми е в гардероба за времето когато ще стана 90кг :). Тениската е XXL, каквито тениски си купувам аз, но всъщност отговаря на L, а също така добре ще се опъне и на тяло тип XL. Еластична е. Когато я купих беше намалена от 240лв на 160. Продавам я за 60лв.

Вместо да я продаваш вземи стани 90 кг. :)

28.06.10
21:22

Тениската е много яка  :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1