След като пия протеин ходя често по малка нужда?!

23.06.10
14:19

Здравейте от 2-3 дни пия протеин 100% gold standart - OPTIMUM NUT. и днес забелязах, че докато бях в залата ходих до тоалетната 2 пъти и ми се стори странно...! По време на тренировката не съм пил вода. След трениравка като го изпих бехе същото след 40-50 мин. Някой да има идея, защо е така... да не би да го изхвърля отганизма, да не го приема. Преди съм пил на ULTIMATE NUT. - ProStar whey protein, но при него всичко си беше ОК...?! Странно, защо ми дайства толкова диоритично :)

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 23.06.10 15:45.

27.06.10
22:34

Някой може ли да ми даде логично мнение или предложение! Забелязвам и в дните, когато не тренирам като пия протеина да уринирам често и то до 5-6 часа след това и повече даже...

28.06.10
09:12

Аз от креатин ходя по-често, от протеин не съм чувал някой да се оплаче. Пусни си едни тестове на урината профилактично, може да няма нищо общо с протеина.

29.06.10
07:16

На мен също ми се случва особено след като не съм пил шейкове 1-2 месеца и започна отново. След първите 3-4 дни всичко се нормализира. Трябва да имаш в предвид, че когато започнеш да приемаш протеин или аминокиселини ( белтъци като цяло) е възможно да натовариш бъбреците си, т.е. дори производителите да твърдят че при някой продукти не е нужна почивка - трябва да правиш такава. Моят съвет е да продължиш да пиеш шейкове още 4-5 дни и ако ходенето ти по малка нужда не се нормализира да си направиш изследвания.

29.06.10
20:17

ми реших да го спря за 2-3 дни да видим дали ще се пооправят нещата, пък после ако не се нормализира ще го мисля
ама излседвания 100 %

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1