29.06.10
15:57
Не знам как да го опиша в няколко думи, за това е такова заглавието.
От няколко месеца (почти) не съм тренирал. Досега играх футбол и едвам се движех и краката напред и ръцете, като бях на врата.
Не съм дебел, но съм супер бавен, нямам рефлекс, и скорост, а и да имам единствената мотивация да се разтичам би бил автобуса или живото застрашаваща ситуация...
Това не е всичко, паднах и си направих НИЩО И НИКАКВА рана на ръката, ама ме боли(преди не бих го усетил).
Някой бил ли е в такава ситуация, знаете ли какво е, как се оправя ?
Благодаря много!
Едит : освен това като се развъртя малко пукам целия ... китките, врата, гърба, глезените, пръстите (на ръцете и на краката), коленете ..всичко
Темата беше редактирана от emzo на 29.06.10 20:57.
Я се стегни малко,хленчиш като някаква п*тка.
Нищо лично,но какво очакваш да направим ние за теб.
Ти тъп ли си бе ?! Пич, казах, че не е нормално за мен, ако не знаеш - НЕ Е НОРМАЛНО означава, че е извън нормите ;)
29.06.10
17:22
Аз щях да му задам друг въпрос: “Кървиш ли?”
майната ви ;) тука да не пита нещо някой .. Ръката ми между другото,разбирачи, е счупена ;)
Мнението беше редактирано от infoblok на 29.06.10 17:31.
Първо, изобщо не сте прави, а и не ви отива да се подигравате така.
Второ, полът не е от значение; щом му придавате обаче - мъжете са по - нестабилни психически, а и имат по - нисък праг на болка.
Авторът се е притеснил от спад във формата си и се чувства некомфортно....може просто да си внушаваш, Инфоблок. И може би дребните неща ти се струват по-важни отколкото са в действителност, ако твърде много се замисляш върху това.
В краен случай може би консултация с лекар не е излишна и някое профилактично изследване...
29.06.10
17:38
Инфо, питай Юлиан Вучков. Може би той ще ти помогне.
Мнението беше редактирано от Анонимен на 29.06.10 17:39.