29.06.10
20:41
Искам само мнение относно размерите без разни офтопици и други глупости.
Според вас добре ли е 33 1/2 ръка напомпана, 74 талия, 100 гръдна на 1.73 и 58кг ?
29.06.10
20:43
Пусни снимка, не мога да си го представя. Съжалявам.
29.06.10
20:47
Нямам УСБ. Питам понеже имам няколко познати на мойте килограми с ~37 сантиметра ръка и са ги мерили пред мен.
29.06.10
20:51
Kaкво искаш да кажеш?
29.06.10
20:54
Нищо не искам да кажа, просто питам дали размерите са нормални/добри.
29.06.10
21:11
Да, перфектни са. Пък на 18 години ще са още по-добри...
29.06.10
21:13
Какво се опитваш да намекнеш, троле ?
29.06.10
21:45
Че на твоите години ти стигат само плочки за мацките. Както искаш го разбирай.
30.06.10
08:09
Аз плочки никога няма да имам. Не мога да качвам килограми освен ако не са мазни, а за хубав корем така нема как да стане. Мерси за коментарите.
казано от just_chaos на 30.06.10, 08:09:
Аз плочки никога няма да имам. Не мога да качвам килограми освен ако не са мазни, а за хубав корем така нема как да стане. Мерси за коментарите.
как се е примирил само....
казано от just_chaos на 30.06.10, 08:09:
Всеки може да има плочки. Качваш “мазно”, защото се храниш кофти. На този ръст 58 кг са малко, така че мерките са ти нормални. Ако искаш повече, трябва да се хванеш да тренираш сериозно и да се храниш сериозно.
При 58 килограма ако нямаш плочки, значи изобщо мускулатурата ти не е кой знае какво, съответно мерките ти са нормални за някой, който не тренирал. Ако не можеш да качваш мускули, а само мазнини, причините могат да са повече от една - нарушен сън, “злоупотреба” с алкохол, стрес, лоша храна, лошо качество/количество на тренировки и т.н. Не е нужна радикална промяна в сегашния ти лайфстайл, но просто няма как да сработят така нещата.
58кг. за трениращ са малко, още повече, че не качваш чиста маса.
30.06.10
11:16
казано от cecowe на 29.06.10, 21:11:
Да, перфектни са. Пък на 18 години ще са още по-добри...
Както казах имаш доста до 18, изчакай.
30.06.10
11:36
Прекалено злояд съм, 1 зеленчук не съм изял през живота си ако щете вярвайте. Освен мазно и после да се опитвам да чистя друг начин май май няма.
Ако отказваш да ядеш добра храна, то тогава да, това е начина, макар да не виждам как при това положение ще “чистиш” без “чиста” храна.
казано от just_chaos на 30.06.10, 11:36:
Прекалено злояд съм, 1 зеленчук не съм изял през живота си ако щете вярвайте. Освен мазно и после да се опитвам да чистя друг начин май май няма.
Че то не се расте от зеленчуци. :)
Започни ВМ НВД, тренирай здраво 2-3 години и ще видиш, че има друг начин. Не е лесен, но го има.
30.06.10
12:11
казано от Boby_ на 30.06.10, 11:41:
Започни ВМ НВД, тренирай здраво 2-3 години и ще видиш, че има друг начин. Не е лесен, но го има.
Линк нещо към БМ НВД ? Заинтригува ме :]
http://www.bb-team.org/articles/907/#axzz0sL22fwC0
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32063/
Само недей да се увличаш с отрицателния калориен баланс. По-скоро си сметни дневните нужди и се придържай някъде около тях - това е подходът при дългосрочно хранене на режим.
30.06.10
13:09
Ъъъ отслабване ? Не, не.
казано от just_chaos на 30.06.10, 13:09:
Ъъъ отслабване ? Не, не.
Кой ти говори за отслабване?!? Прочети за този режим на хранене, разбери принципите - ключовата дума в случая е калориен баланс.
Я пусни 1 снимка .. на 1 и 73 като бях 58 кила щото тренирах плуване без никакви мазнини ръката ми беше 28 :D твойта как така е 33.5 ..
30.06.10
19:19
Както казах по-нагоре нямам УСБ, а освен това имам обущарски гръден кош, който ми е комплекс и не искам много да се показвам.
Как ще препоръчаш първо НВД на човек, който няма и 1 килограм мускулна маса . Второ няма смисъл от тая нвд той сигурно е клечка. И да се препоръчва НВД на човек, който незнае каде се намира още може да му навреди на здравето. Айде чули някаде, че НВД работи и да го препоръчаме на всички.
казано от Rikoo на 30.06.10, 20:15:
той сигурно е клечка. И да се препоръчва НВД на човек, който незнае каде се намира още може да му навреди на здравето. Айде чули някаде, че НВД работи и да го препоръчаме на всички.
Много обичам такива мнения, които казват какво да НЕ се прави и в които няма нищо градивно.
И с какво му предлагаш да се храни, за да започне да качва чисто? С хамбургери и кремвирши? Пичът е мазен и с въглехидрати няма да промени това. С малко мускулна маса е, следователно са му нужни много протеини, за да напредва (ако тренира правилно и постоянно, разбира се). За енергия са нужни мазнини. Ето ти класически пример за ВМ НВД.
При сравнително нисък прием на въглехидрати и леко положителен калориен баланс нещата ще са идеални за него. Ако спазва основните принципи, практически няма рискове за здравето. А това, че не знае кЪде се намира, си е негов проблем - пита, отговаря му се.
А ироничното обобщение в края ще го пропусна дипломатично.
казано от Rikoo на 30.06.10, 20:15:
Как ще препоръчаш първо НВД на човек, който няма и 1 килограм мускулна маса . Второ няма смисъл от тая нвд той сигурно е клечка. И да се препоръчва НВД на човек, който незнае каде се намира още може да му навреди на здравето. Айде чули някаде, че НВД работи и да го препоръчаме на всички.
:x
Цялата тема е лишена от смисъл. Един пита дали еди какви си размери били добре, всички се втурват да дават мнение без никой да е видял снимка... Някой и ВМНВД е споменал. Аз пък бих заложил на див глад и жажда! Експеримента си заслужава.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 01.07.10 13:00.
казано от Стоянчо на 01.07.10, 12:59:
Цялата тема е лишена от смисъл. Един пита дали еди какви си размери били добре, всички се втурват да дават мнение без никой да е видял снимка... Някой и ВМНВД е споменал. Аз пък бих заложил на див глад и жажда! Експеримента си заслужава.
Явно не си прочел как се разви разговорът, обаче бързаш да даваш окончателно мнение, което звучи като присъда.
казано от Boby_ на 01.07.10, 13:30:
казано от Стоянчо на 01.07.10, 12:59:
Явно не си прочел как се разви разговорът, обаче бързаш да даваш окончателно мнение, което звучи като присъда.
Напротив, прочетох. Нещо засегнат ли се чувстваш?
01.07.10
14:12
Тренирам от доста дълго време и имам доста опит в залата. Не целя да качвам чисто и това никога не ми е било цел. Исках само мнение за размерите, а не препоръки за хранене, защото с моето злоядство няма как да мръдна чисто. Лок.