28.06.10
17:39
Здравейте всички,
Продавам лежанка с регулируем наклон Domyos, крив лост, комплект дъмбели с щипки и тежести 80кг както следва:4x10кг, 4x5kg, 8x2кг, 4x1kg.
Ето и линк към снимки на оборудването http://pavel35.snimka.bg/sports/lejanka-i-dr.512455
Цената е 300лв за целия комплект, лежанката е като нова, никога не съм я ползвал без тениска . ;)
Всичко се намира във Варна.
За контакт на ЛС, pavelmanev@googlemail.com или мобилен 0884 209 887. За всеки случай ето и скайп - pakooo9.
Благодаря за вниманието
29.06.10
08:33
Взимайте бързо, няма такава промоция! :Д
Само тежестите най-малко са 160лв., ква ше е тая лежанка 140лв. ХАХАХАХ, абе го е*а в качеството.
казано от fam0us на 29.06.10, 17:23:
Само тежестите най-малко са 160лв., ква ше е тая лежанка 140лв. ХАХАХАХ, абе го е*а в качеството.
Специално за теб приятелю с думичката е*а - след като си купих TechnoGym Unica Evolution трябваше да си освободя място, знаеш как е... май е по-вероятно да не знаеш. Не свързвай нещата винаги с парите - първо не твоето виждане за цена определя това на хората и второ някои хора умеят да ги правят ( парите ) и не гледат да изкопчат печалба от вещи, които вече не са им нужни. Въпрос на принцип. И когато не си ползвал нещо въздържай се да го коментираш, приятелски съвет - иначе изглеждаш глупаво. Като в този случай.
казано от ПавелМ на 29.06.10, 18:09:
Специално за теб приятелю с думичката е*а - след като си купих TechnoGym Unica Evolution трябваше да си освободя място, знаеш как е... май е по-вероятно да не знаеш. Не свързвай нещата винаги с парите - първо не твоето виждане за цена определя това на хората и второ някои хора умеят да ги правят ( парите ) и не гледат да изкопчат печалба от вещи, които вече не са им нужни. Въпрос на принцип. И когато не си ползвал нещо въздържай се да го коментираш, приятелски съвет - иначе изглеждаш глупаво. Като в този случай.
Не съм искал да се заяждам, просто изказвам мнението си. Хубаво е, че умееш да “правиш” пари, радвам се за теб, но е глупаво да казваш, че когато продаваш нещо не мислиш за парите. Повярвай ми в днешния свят хората които не мислят за пари се броят на пръстите на едната ми ръка. И мога да те уверя, че точно тази лежанка я има в фитнеса в който ходех, поне по снимката е същата. Няма да коментирам за качеството, само ще кажа, че никой не я използваше.
казано от fam0us на 30.06.10, 06:58:
казано от ПавелМ на 29.06.10, 18:09:
Не съм искал да се заяждам, просто изказвам мнението си. Хубаво е, че умееш да “правиш” пари, радвам се за теб, но е глупаво да казваш, че когато продаваш нещо не мислиш за парите. Повярвай ми в днешния свят хората които не мислят за пари се броят на пръстите на едната ми ръка. И мога да те уверя, че точно тази лежанка я има в фитнеса в който ходех, поне по снимката е същата. Няма да коментирам за качеството, само ще кажа, че никой не я използваше.
Явно съм от тия на пръстите на едната ти ръка ;) Сега без лоши чувства, наистина малко ме подразни не мнението ти а начина по който го поднесе. Относно лежанката - гръцка Domyos http://www.domyos-fitness.com/ - конкретната е на 4 години и мисля, че е идеална за домашна употреба. И под “правя” нямам предвид че ги печатам :D
Всичко добро