Какво бихте ми препоръчали за покачване на сила

30.06.10
09:32

Здравейте , двоумя се какво да си взема за покачване на сила , понеже съм ограничен от финансова възможност си мислех за нещо което ще ми стигне за месец примерно в рамките на 40 лева.Моля давайте предложения за продукти и марки.Благодаря!

30.06.10
10:06

На Мега Про  креатин-етил естер  :)

30.06.10
10:25

Ако не си пил креатин досега - горещо ти препоръчвам да опиташ с някой от качествените монохидрати. Остави матриците и останалите форми на креатин за по-нататък.

30.06.10
10:25

Ползвали ли сте го и има ли добри резултати ? А какво ви е мнението за silabg.com/bg/6623-SCITEC-Hot-blood-300g.html
Hot blood.Чувал съм отзиви че доста добре напомпва и вените изпъкват значително , но след приема му всичко изчезва , вярно ли е това.А иначе към кое да се насоча главно бустери или креатин.На 19 съм , 1,78-9 74-5 кг.

30.06.10
10:45

и двете заедно плюс протеин...

30.06.10
11:01

Креатина е за теб, колега ;)

30.06.10
13:14

Благодаря за предложението , а какво мислите за silabg.com/bg/3188-OPTIMUM-NUTRITION-TRIBULUS-625-mg—100-caps.html
Трибулус ? Има ли ефект от него , пише че увеличава силата но достатъчно добър ли е за да се противопостави на креатина , какво е вашето мнение ?

30.06.10
13:23

казано от ThugLife на 30.06.10, 13:14:

Благодаря за предложението , а какво мислите за silabg.com/bg/3188-OPTIMUM-NUTRITION-TRIBULUS-625-mg—100-caps.html
Трибулус ? Има ли ефект от него , пише че увеличава силата но достатъчно добър ли е за да се противопостави на креатина , какво е вашето мнение ?

На твоите години - твърдо Не!

30.06.10
13:28

Какво са ми на годините - 19.Мисля че съм в нормална възраст за прием на каквито и да е добавки , разбира се има и изключения но не вярвам Трибулуса да е едно от тях.

30.06.10
13:29

ама представи си трибулиса Е изключение

30.06.10
13:49

Ако можеш си отдели още 10 кинта и  си поръчай кре-алкалина на ефх от стига за месец и половина! Даже ако не си взиал досега добавки и нямаш сериозен стаж и за 2 месеца ще ти стигне.

30.06.10
15:06

казано от Rikoo на 30.06.10, 13:49:

Ако можеш си отдели още 10 кинта и  си поръчай кре-алкалина на ефх от стига за месец и половина! Даже ако не си взиал досега добавки и нямаш сериозен стаж и за 2 месеца ще ти стигне.

Здравей, какви са ти наблюденията от кре-алкалина, защото сега си го поръчах и незнам какви очаквания да имам.
Коя опаковка си взе от 120/240 табс., Нутрик, Селл ръш, Про или нормалния Ефх.
Как го приема в тренировъчен и не тренировъчен ден. И от кой път усети ефект и то какъв ? Благодаря предварително :)

01.07.10
08:36

А какъв креатин бихте ми препоръчали , Монохидрат или Етил Естер.Преди 5-6 месеца пих един Етил Естер , дали беще с изтекъл срок на годност , дали на мен нещо не ми подейства не знам.Иначе друго не съм пил.Кое според вас ще е по удачния вариант за мен.Като се има в предвид килограмите ми 75 (остана още малко мазно което трябва да се махне).Имам много странна структора на тялото , до сега не съм виждал друг човек с такава.

01.07.10
08:40

Пробвай креалкалина на EFX- fitness1.bg/all-american-kre-alkalyn/

01.07.10
09:34

казано от Julius на 30.06.10, 15:06:

казано от Rikoo на 30.06.10, 13:49:

Здравей, какви са ти наблюденията от кре-алкалина, защото сега си го поръчах и незнам какви очаквания да имам.
Коя опаковка си взе от 120/240 табс., Нутрик, Селл ръш, Про или нормалния Ефх.
Как го приема в тренировъчен и не тренировъчен ден. И от кой път усети ефект и то какъв ? Благодаря предварително :)

На ЕФХ разбира се.Приемам го от 2-3 седмици, имам завишена сила и издържливост но не чак толкова. Може би това се дължи, че съм на 17 а до колкото съм чел креатина на тиинейджъри се усеща по-малко (незнам колко е вярно). Земи си 120 капсули като за начало да видиш как ще ти се отрази - и не очаквай дори първата седмица повече сила. Самия креатин се натрупва и тогава почва да се усеща.В нетренировъчен взимаш 1-2 капсули сутрин със закуската, а пък в тренировъчен 1 капсула с предтренировъчното и 1 капсула в следтренировъчното хранене. Успех :)

AZ

01.07.10
11:48

За тия пари си вземи един монохидрат,което ще е най-добре,ако си начинаещ.Иначе,ако още нямаш опит с креатина,цее-то и алкалина няма да ги усетиш така добре.
п.с.Лично мнение е това.

01.07.10
12:35

Взех си Scitec Nutrition No Burst , малка разфасовка - надявам се да не съм сбъркал.Ако го комбинирам с креатин да ли би се получило нещо ?

01.07.10
12:37

клек лег мъртва тяга хубав протеин комплексни витамини и минерали друго на тая възраст не ти трябва

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1