Как да наддам !!

КО

05.05.09
12:29

Здравейте

аз съм Коко, на 19 сам , 175 см, около 60 кг. не пуша , пия много рядко вече.

Искам по някакъв начин да наддам кг по ръцете щото са ми много слаби то по принцип ако може насякъде да наддан няма да е зле ама не мога. Моя организъм е много крив , ям по няколко пъти на ден и се ни6то стоя си на 58 кг някъде, като се наям хубаво и след час 2 отивам до Тоалетна и айде - се едно не съм ял. МНого се нервя и искам накакъв съвет как да наддам, не бързам да е за кратко време , може 3-4 месеца няма проблем.сигурно метаболизнма ми е бърз и нищо не става :((.
По принцип съм твърдо против химиите и тем подобни, искам по естесвен начин да наддам- ама май няма как без да зимам нещо нали?
Не съм много много в час с тия протеини и сичко останли работи , нз точно кои са полезни и кои вредни ....
Преди пиех сяка сутрин яйца по 2 около месец ама после ме хвана мързела и ги спрях, сеаг наблягам на пърженото- зареди мазнините и на картофи ориз месо , искам да надебеля и после да по4на да тренирам не6то ида го пресърна в мускули ,Особено на ръцете. Може да ми предложите някакъв режим да ям много - и да го спазвам постоянно? идеи нещо?

Мерси  предварително на всеки който напише нещичко.

05.05.09
13:14

Прочети повечко неща от сайта и форума. Много имаш да учиш. След като навлезеш в нещата, тогава питай. Иначе за качване методът ‘’клек и мляко’’ действа безотказно. Но тъй като в нета има твърде много по темата, не виждам смисъл да ти го обяснявам. Виж milk and squat в google. Може би най-бързият метод за покачване на тегло при кльощави хора. :)

05.05.09
14:09

Качествено хапване, яки тренировки и си върха! Само желание да имаш можеш да осъществиш целите си!  ;-)

Мнението беше редактирано от Наско на 05.05.09 14:09.

КО

05.05.09
14:25

АЗ главно на ръцете искам, не искам да правя яко тяло и т.н. просто искам да наедреят ръцете :) не съм голям фен на яко тяло и блаба , правилно каза искам за кльощави хора нещо :) мерси ще видя това с мляко и клек:)

друго подобно не6то? :П

PR

05.05.09
14:45

казано от Коко на 05.05.09, 14:25:

АЗ главно на ръцете искам, не искам да правя яко тяло и т.н. просто искам да наедреят ръцете :) не съм голям фен на яко тяло и блаба , правилно каза искам за кльощави хора нещо :) мерси ще видя това с мляко и клек:)

Братле ти нещо си в грешка...Не може да качваш само по ръцете(маса се качва по цялото тяло...!!!!)

КО

05.05.09
14:51

казано от Profesora… на 05.05.09, 14:45:

казано от Коко на 05.05.09, 14:25:

Братле ти нещо си в грешка...Не може да качваш само по ръцете(маса се качва по цялото тяло...!!!!)

е то ако мога да наддам навсякъде би било още по-добре :)
това с milk i squaт - има ли го на бг ?

05.05.09
20:02

Като за начало е излишно даже и да правиш ръце - на това ниво те ще нарастват повече от базовите упражнения като клекове, набиране, вдигане от лег, тяга, военна преса, гребни упражнения и тн. За да качиш наистина, трябва да оправиш първо храненето. То трябва да включва висококалорични храни, но също така и ХУБАВИ храни, затова избягвай боклуците. Биологичното натоварване по време на фаза на трупане и без друго е достатъчно голямо, за да се товариш и с junk food. Общо взето наблягай на макаронени изделия, ориз, картофи. Месото и яйцата трябва да присъстват ежедневно в менюто ти и най-добре в големи количества. Най-важното обаче е, към всичкото, което ядеш през деня, да добавяш общо 2-3 литра пълномаслено мляко. Възможно е стомахът ти да не може да го понесе. Ако обаче нямаш подобни проблеми, би могъл да извлечеш голяма полза от този тип хранене. Имаше една доста голяма и интересна статия, в която се обясняваше защо пълномасленото мляко е перфектният натурален гейнър. Не ми се търси, нито ми се обяснява в детайли, но можеш да го приемеш на доверие. Прочети повече в нета за milk and squat (мляко и клек), из форума също има теми по въпроса. Има различни вариации на тази програма, но всички са обединени около едно нещо - винаги клекът е приоритетен във всеки тренировъчен ден, като се изпълнява в една серия от 20 повторения, като се стараеш да вдигаш работната тежест всяка следваща тренировка.
Според мен програмата е идеална за начинаещи, skinny guys, както и за хора, които досега са пренебрегвали краката. Има още доста да се каже по темата, но това нещо наистина работи, така че се поинтересувай допълнително и пробвай, няма да направиш грешка. Приятно едреене :)

30.06.10
18:28

казано от Коко на 05.05.09, 12:29:

Здравейте

Искам по някакъв начин да наддам кг по ръцете щото са ми много слаби то по принцип ако може насякъде да наддан няма да е зле
Мерси  предварително на всеки който напише нещичко.

Аз имах същия проблем, не е работата само в яденето, а в усвояване на храната. Може да се тъпчеш до пръсване, а тялото ти да усвоява много малко.

01.07.10
14:16

казано от Voyager на 05.05.09, 20:02:

Като за начало е излишно даже и да правиш ръце - на това ниво те ще нарастват повече от базовите упражнения като клекове, набиране, вдигане от лег, тяга, военна преса, гребни упражнения и тн. За да качиш наистина, трябва да оправиш първо храненето. То трябва да включва висококалорични храни, но също така и ХУБАВИ храни, затова избягвай боклуците. Биологичното натоварване по време на фаза на трупане и без друго е достатъчно голямо, за да се товариш и с junk food. Общо взето наблягай на макаронени изделия, ориз, картофи. Месото и яйцата трябва да присъстват ежедневно в менюто ти и най-добре в големи количества. Най-важното обаче е, към всичкото, което ядеш през деня, да добавяш общо 2-3 литра пълномаслено мляко. Възможно е стомахът ти да не може да го понесе. Ако обаче нямаш подобни проблеми, би могъл да извлечеш голяма полза от този тип хранене. Имаше една доста голяма и интересна статия, в която се обясняваше защо пълномасленото мляко е перфектният натурален гейнър. Не ми се търси, нито ми се обяснява в детайли, но можеш да го приемеш на доверие. Прочети повече в нета за milk and squat (мляко и клек), из форума също има теми по въпроса. Има различни вариации на тази програма, но всички са обединени около едно нещо - винаги клекът е приоритетен във всеки тренировъчен ден, като се изпълнява в една серия от 20 повторения, като се стараеш да вдигаш работната тежест всяка следваща тренировка.
Според мен програмата е идеална за начинаещи, skinny guys, както и за хора, които досега са пренебрегвали краката. Има още доста да се каже по темата, но това нещо наистина работи, така че се поинтересувай допълнително и пробвай, няма да направиш грешка. Приятно едреене :)

2 въпроса.
От клековете не се ли спира разтежа ?
Ако да - имат ли клековете алтернатива ? Мерси предварително.

AZ

01.07.10
14:24

Не пречат на растежа.

02.07.10
07:41

Аз правя клекове от 2,5 години и то с големи килограми а не така по 20 повторения и не съм мръднал 1см на долу,но и въздрастта има значение. Аз съм на 25г,а на някой 15 годишен може да му се отрази по друг начин.Единствено съм забелязал,че от клековете задника расте малко......

Мнението беше редактирано от smokee на 02.07.10 07:42.

АН

02.07.10
10:29

Teмата цепи мрака.

02.07.10
14:11

казано от just_chaos на 01.07.10, 14:16:

имат ли клековете алтернатива ? Мерси предварително.

Имат. Изправяне с щанга поставена на гърба. ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1