27.03.05
17:28
Здравейте! Тъй като на мен повече ми харесва идеята да ходя на каланетика или аеробика,се чудех дали някоя от вас е пробвала някое от двете?Какъв ефект имат върху тялото?
Моята цел е просто стегнато тяло,добра форма и 2 кг по-малко /Висока съм 165см и тежа 53 кг/ ...
Мога да тренирам вкъщи с приятеля ми,който тренира с тежести...Но се чудех все пак-кое е най-доброто?
Тъй като не мога сама да си съставя тренировка,която да ми пасва /а нямам възможност да ходя във фитнес зала/ ви моля за помощ по въпроса!
Благодаря !!
Не си го споменала... но познавам жени, на които Тае Бо много им помага да са във форма и с ниско тегло. Иначе аз не съм пробвал нищо от споментатите... :), но за яеробиката, като гледам какви баджаци са отпрали разните там инструкторки... Рони Колман ряпа да яде... :lol:
хехе :) мале отказа ме! Въпреки,че аз съм чувала това за баджаците относно каланетиката...
Тае бо казваш? Ще се поровя да видя нещо повече за този спорт...знам твърде малко
А иначе вие като хора,които тренирате бихте ли ми казали някаква примерна тренировка в домашни условия? Тежести имам достатъчно :)
...
в домашни условия има на сайта
http://www.bb-team.org/training/000272.php
не съм я чел и не знам дали е много подходяща за жени обаче.
а наистина Тае-Бо е добро.
Аз от личен опит бих ти препоръчал бокс. Не звучи добре, но мога да ти кажа че няма нещо, което да ме е изпотило повече от 2 часа тренировка по бокс. Няма нужда да правиш спаринги и таквиа неща само треньора каквото каже там блъскаш по круши с и с гири и ще видиш за какво отслабване става на въпрос :)
Да,тази тренировка и аз я четох,но както и ти каза:не знам доколко е ОК и за жени...пък и нали всеки се влияе различно от тренировките и има нужда от собствена програма,подходяща преди всичко за него...
та затова питам :)....иска ми се да започна но не знам как
А относно бокса-наистина звучи страшно гррр! ;) ...имам един познат,който е боксьор и носът му е мнооого красив хехе!
30.03.05
13:51
Като стана дума за бокс, във фитнеса, където ходя има боксова круша и дамски боксови ръкавички и аз поне 2 пъти седмично прекарвам на крушата около 10-15 минути. Усещам сама, че се уморявам много по-бързо от това, отколкото като карам колело (лошото е, че малко си насинявам кокалчетата). Та въпроса ми е дали има смисъл така да блъскам крушата (освен че ми действа успокоително) или е твърде малко като време, за да има някакъв резултат?
С фитнес и малко кардио ще изглеждаш според мен много по-добре отколкото с другите спортове, пък и ще си по-стегната! Щом искаш да свалиш малко килограми и диетата ти може да не е много строга! Виж за диети в сайта!
за кокалчетата предполагам си начсно че трябва да си сложиш бинт на ръцете преди ръкавиците.
Той е специален не е разтегателен точно за бокс е.
Струва от 5 до 15лв зависи откъде го купуваш. Омотаваш по специален начин ръцете слагаш ръкавиците и млатиш :)
Аз бях се навила супер много за кик-бокс за мацки(без трепане). Разучих, пообадих се тук-там, естествено от Икен беше 1 много печен младеж и изобщо адски много се навих, обаче ми е доста далече(Дианабад). Аз съм в Емил Марков и ми е удобно някъде по- в центъра, а и да ми обръщат внимание...може ли да ми предложите някакво свестно място?