01.07.10
15:58
Здравейте на всички! Тренирам футбол попринцип и сега сме един месец почивка и гледам да тренирам яко за да кача малко маса и да налея малко в ръцете и в гърдите.. Ходих даже да си купя Geiner и ми препоръчаха ( Mass Hard Geiner 3500 ) купих го и даже вече е към края си, ям каквото трябва - бяло месо, риба, картофи, ориз.. Но някъде бях чел, че не е хубаво да се тренира всеки ден за да може да почива мускула.. Искам да ви питам да почивам ли и през ден да ги правя ( а може и в този ден който почивам да работя за корем, защото не го включвам много често към тренировките ми ) вашият съвет какъв е ? Да тренирам всеки ден яко или да почивам и през ден да правя тренировките ?
Еми тренировката ми е мешана като всеки път почвам по различен начин или с дъмбелите или с лицеви, винаги с различно упражнение .. На вън се набирам, кофички правя, отговорете ми сега за почивката?
Оле майко, ти всеки път правиш гърди ? Не само няма да порастнат, но и ще се смалят.
казано от Bojilow на 01.07.10, 16:37:
Еми добре, колко пъти в седмицата да правя гърди?
Ако си по-малко от 3 месеца в залата си прави комплексна тренировка на цялото тяло 3 пъти седмично. И всеки път гърди, гръб, крака.
Еми май от по-малко време тренирам и то не в залата ами в нас имам един дъмбел 15 КГ, хода на вън се набирам, кофички правя както казах в по-горен пост, значи 3 пъти в седмицата и да включвам гърди към тренировките? :)
Щом тренираш отскоро да,по 1-2 упражнения за всяка група 3 пъти в седмицата,виж в сайта има примерни програми за начинаещи.Кажи все пак и някакво инфо за себе си,години,кг,ръст ... Наблегни на хранителния режим,че за тоя 1 месец големи резултати трудно ще постигнеш.