30.06.10
17:00
Здравейте,въпроса ми е следния мисля да комбинирам тези два продукта,мисълта ми е ще има ли нужда да взимам и л-карнитин или това ще е достатъчно силно.И доколкото знам Стимуланта е вече с нова форумла и ми казаха че ще е доста по силен от предишният,така поне е писано по чуждесрраните форуми където вече хората са го пробвали.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 30.06.10 17:08.
30.06.10
20:24
Според мен нямаш нужда и от карнитина.С тези двете в комбинация ще си чук.Само да попитам ти преди това взимал ли си подобни добавки (в смисъл толкоз силни), понеже незнам дали ще ти понесат ако не си пил преди това поне някакъв бърнер.
01.07.10
16:21
Първо ти благодаря за отговора и че наистина тези две комбинаций ще са ЧУК,понеже днес говорих с човек който ги е приемал и каза че двете заедно се доближават доста до ефекта на Слим Екстрийм.А относно въпроса ти дали съм взимал фет бърнари,ДА и то доста за една година горе долу съм пил Анимал Кътс(не ми действаха) 2 опаковки Fyre(също не ми дестваха) 2 oпаковки Lipo 6 + Lipo 6 black (само първия липо 6 ми действаше горед долу).И за това мисля че е време за Арсенала на Анаболик Екстрийм дано там вече да има някъкво действие,но няма как трябва да се пробва всичко и това което работи на мен да го ползвам засега само пробвам.Ако някой има някъкви идеии и или е пил нещо по силно като фет бърнар от по горе изброените нека си каже мнението много ще се радвам защото така и така в момента никаде няма Стимулант Х очаква се доставка до края на другата седмица ако има нещо по добро може и него да почна.
Щом толкова бърнери не са ти действали според мен ти куца диетата. Също така не си пробвал окси елит про - при някой просто размазва мазнините, при другите няма такъв ефект. Също така може да пробваш малко карнитин, но ако нормално се взима от 3 до 6 грама на ден взимаи по 1-2 най-много, да не вземе да припаднеш някъде.
здравей!
бърнърите са супер!миналото лято ги позлвах заедно.това лято ПАК бих ги позлвал ;) само дето бих заменил лийн ФХ с Лййн Екстриим на Дривън спортс ;) поздрави!
01.07.10
17:00
казано от Rikoo на 01.07.10, 16:24:
Щом толкова бърнери не са ти действали според мен ти куца диетата. Също така не си пробвал окси елит про - при някой просто размазва мазнините, при другите няма такъв ефект. Също така може да пробваш малко карнитин, но ако нормално се взима от 3 до 6 грама на ден взимаи по 1-2 най-много, да не вземе да припаднеш някъде.
Добре и на мен ми го хвалиха този ОКСИ но както казваш при някой действа при други не а аз като се знам какъв карък съм значи просто няма да ми действа,ок въпроса ми е друг кое е по доброто ОКСИ или Стимуланта а л каринита е задължителен при мен пия от този на М тракс дето е 1500мг.А и диетата може да е проблема честно много ми се иска да почна по някоя хубава програма акo някой може и има желание да ми направи някоя хранителна програма ще съм му много благодарен.А може ли да се комбинират двете Стимуланта и Оксито?
Мнението беше редактирано от Adrenallin на 02.07.10 07:49.
02.07.10
09:48
Айде момчета давайте някъкви идеий да чакам ли да дойде Стимуланта или да се насочвам към някой друг бърнър.Искам тука за един месец да сваля поне 10-тина кила.
Съмнява ме окси-то да ти действа щом тия не са ти подействали просто при някой хора ги стопява здраво, при други ефекта е почти минимален (много са малко тези хора), та предполагам ще си от 2рите. Ти си реши кое да вземиш, впрочем опиши как се храниш и как тренираш .
02.07.10
10:35
@Rikoо.Ми да започна от тренировките всеки ден тренирам гледам да е следобяд незнам дали е правилно сутрин не тренирам,а относно тренировката включва:Всеки ден въртя велото по 40-50 мин. а през ден си правя силовите упражнения с тежести,незнам дали трябва да се почива повече от 1 ден за мускула.Храненията определено не са през 3-4 часа но гледам да ям нещо които не са мазни които не са пържени избявгам сладкото хляб ям само от този пълозърнестия дето е подобен на Бонус и то по 1-2 филийки най-много.Както казах и в прединият пост ако някой има желание да ми помогне относно хранията и тренировките ще съм му много задължен,смисъл да ги изплянвам точно и стриктно.
Мнението беше редактирано от Adrenallin на 02.07.10 10:35.
02.07.10
11:28
казано от Adrenallin на 02.07.10, 10:35:
@Rikoо.Ми да започна от тренировките всеки ден тренирам гледам да е следобяд незнам дали е правилно сутрин не тренирам,а относно тренировката включва:Всеки ден въртя велото по 40-50 мин. а през ден си правя силовите упражнения с тежести,незнам дали трябва да се почива повече от 1 ден за мускула.Храненията определено не са през 3-4 часа но гледам да ям нещо които не са мазни които не са пържени избявгам сладкото хляб ям само от този пълозърнестия дето е подобен на Бонус и то по 1-2 филийки най-много.Както казах и в прединият пост ако някой има желание да ми помогне относно хранията и тренировките ще съм му много задължен,смисъл да ги изплянвам точно и стриктно.
За да може повече хора да ти погнат, опиши си по-подробно тренировките и храната (да кажем, какво яде последните два дни), защото от казаното не се разбира къде е проблемът. Добавките са ти последната грижа и ще ти дадат импулс да ускориш и оптимизираш отслабването, а няма да ти решат окончателно проблема. На първо време, струва ми се, че е добре вместо велоергометъра е добре да тичаш на пътеката (ако нямаш някакви противопоказания). Освен това, ако имаш възможност, по-добре тренирай сутрин, най-вече в дните само за кардио тренировки.
02.07.10
11:41
Добре описвам всичко храната примерно е салати от зеле,домати,крастваици и т.н.Печени картофи,кремвирши,филе,кашкавал,сирене,пастет (птичи)сладко и пържено изобщо не ям,общо взето все сухи храни приемам.А точно определно време за приемането нямам,тренировките там от силовите: гърди,бицепс,рамо за гръб не вдигам и за трицепс не вдигам, общо взето така по основните за гърди за ръце (бицепс и рамо).Виж да тичам немога просто немога затова предпочитам всичко друго само без тичане знам че е най-доброто но просто не ми се отдава не че имам некви проблеми.
Мнението беше редактирано от Adrenallin на 02.07.10 11:42.
02.07.10
12:13
казано от Adrenallin на 02.07.10, 11:41:
Добре описвам всичко храната примерно е салати от зеле,домати,крастваици и т.н.Печени картофи,кремвирши,филе,кашкавал,сирене,пастет (птичи)сладко и пържено изобщо не ям,общо взето все сухи храни приемам.А точно определно време за приемането нямам,тренировките там от силовите: гърди,бицепс,рамо за гръб не вдигам и за трицепс не вдигам, общо взето така по основните за гърди за ръце (бицепс и рамо).Виж да тичам немога просто немога затова предпочитам всичко друго само без тичане знам че е най-доброто но просто не ми се отдава не че имам некви проблеми.
:) Продължаваш да не казваш много конкретика - опиши си тренировката и храната, влез в дневници и виж как се описва една тренировка и храненето през деня. От това, което казваш:
1. храната ти куца за целите - от това, което си споменал, трябва да оставиш само малко салата, малко картофи и филе (надявам се имаш предвид филе като “месо”, а не филе като “колбас”. Щом толкова с еинтересуваш от бърнъри, явно искаш да свалиш, а с такова хранене, няма да е лесно
2. Приемаш твърде малко белтъчини
3.Тренираш, без да имаш идея какво правиш - гърди правя, гръб не правя, рамо правя, трицепс - не, просто не е вариант, ако искаш да постигнеш нещо. Състави си план, чети или се посъветвай с някого.
4. Не може да не може да тичаш, щом нямаш проблеми със здравето - почни да тичаш по малко и с времето ще усвоиш и движения, и дишане.
5. Не си давай парите за стимуланти, оксита, екстрийми и пр. - имаш доста по-съществени проблеми с начина на хранене и трениране и все едно хвърляш добавките в канала.
02.07.10
12:42
Знам че храната ми куца нали именно за това съм тук да ми дадете някой съвет,другото което мисля че и без тичане може да се постигнат резултати и там по точка 3. Аз не съм тръгнал на състезание по културизъм просто правя основни неща както казах тренирам предимно за гърди и ръце просто за някъкво стягане, моята основна цел е да сваля някой килограм. За това ми е и въпроса за тези добавки защото съм сигурен че доста по-бързо ще стане с добавки отколко без тях.
Мнението беше редактирано от Adrenallin на 02.07.10 12:43.
02.07.10
13:13
Мога да ти дам няколко базови съвета, останалото трябва да го направиш сам, като почетеш из форума и интернет. Много е важно да прецениш количеството храна спрямо тегло, ръст, години, като единственото сигурно е, че трябва да имаш отрицателен калориен баланс, което ще установиш само с практика. Та самите съвети са:
1. Яж поне 4 пъти на ден, за предпочитане 5-6.
2. Поемай въглехидратите си в умерени количества предвид това, че искаш да сваляш и гледай да са от сложни въглехидрати - ориз, варени или печени картофи, паста и най-вече овесени ядки. Каза, че ядеш пълнозърнест хляб, което е добре. За останалите продукти важи същият принцип - кафявият ориз е по-добре от белия, пълнозърнестата паста е по-добре от обикновената.
3. Яж стабилни количества качествени белтъчини - около 2-2.5 гр. на кг. телесно тегло - пилешко филе, риба, телешко
4. Добре е мазнините ти са от зехтин, ядки, риба, а не от обикновено олио, кюфтета и пр.
5. Избягвай обработени храни - салами, кренвирши, подсладени млека, чипсове и пр.
6. Пий достатъчно вода - поне 2.5 л., избягвай сокове, коли, редбули и пр., дори да са без захар.
Много други неща ще разбереш, като се поразровиш и изпиташ нещата на гърба си, не е трудно, не трябва да ходиш с кантар, просто трябва да си наложиш някои правила.
Никой не ти казва да станеш културист, но тренирайки само 1-2 мускулни групи, може дори да не те стегне. Продължаваш да не казваш какви упражения правиш, от колко време си в залата и пр., така че не мога да гадая, но със сигурност от сгъване за бицепс няма да постигнеш нещо кой знае какво, т.е. мисълта ми е, че хармоничното тяло изисква хармонично натоварване.
И последно - не си давай парите за бърнъри - ако не оправиш основата - хранене и тренировка, няма смисъл от бърнър, който ти дава тези 5%, които ти липсват, за да си постигнеш целите. Магически хапчета няма, наясно си, предполагам.
Мнението беше редактирано от soul rebel на 02.07.10 13:14.
02.07.10
15:48
soul rebel имаш Л.С
02.07.10
17:51
казано от Rikoo на 02.07.10, 17:16:
Ето къде бил проблема! Не е в бърнерите момче, ти ядеш като бабка! :)
Ха ха тва ми хареса,ми освен да почвам някоя хранителна програма за понижаване само че странно всички почват рано рано към 7:30ч ми аз като съм нощна смяна и като в толкова се прибирам убит какво ще предложите,и кардиото също го препоръчват сутрин след ставане ма и това как да стане като си легна сутринта и ставам към 2 часа.
Ми ще правиш когато станеш :)) Пък нощната смяна е малко кофти, сигурно ще трябва да си носиш храна от вкъщи в пластмасови кутии.
02.07.10
18:22
казано от Rikoo на 02.07.10, 18:09:
Ми ще правиш когато станеш :)) Пък нощната смяна е малко кофти, сигурно ще трябва да си носиш храна от вкъщи в пластмасови кутии.
Лошо е братле особенно като работиш на патрулна кола сложно е.Добре ето тук си харесах една програма от форума сега ще я приложа само че аз съм си слагал часовете щото нямаше часове ако става добре ако има нещо за промяна може да се коригира.
7:30-10:00.Закуска - 3/4 белтъка + 1 жълтък, около 100 гр овесени ядки, ленено семе - всичко това изпечено на тефлонов тиган / друг вариант - 100 гр овес + 1 кофичка кисело мляко и 1 яйце
11:30.Втора закуска - извара + плод / ябълка или нещо друго / друг вариант 1 кофичка кисело мляко + някакъв плод по избор, но да е кисел а не сладък
12:30-13:30.Обяд - месо / печено, варено или задушено + ориз или картофи по избор + салата
16:00.Следобедна закуска - извара + ядки / бадеми, орехи, лешници - да са сурови, а не печени
18:00-19:00.Вечеря - месо / телешко, пилешко или риба + салата
Преди лягане - извара + ядки или пък няколко белтъка + ядки
P.S кофти че трябва да се разделя с кашкавалеца и колбасите :(
PP.SS колегата soul rebel,неще да си даде скайпа да си излея душицата :)
Мнението беше редактирано от Adrenallin на 02.07.10 18:23.
02.07.10
22:49
Дам храненето наистина ти куца.Значи преди време и аз си мислех, че бърнъра е магическото хапче, но уви не е така.Погледни темите за НВД.Ако започнеш да спазваш този режим с бърнър, който подсилва нещата просто ти гарантирам, че отиваш надолу с килограмите и то за трайно (а не йо-йо ефекта).Всеки иска, когато е понатрупал повечко да свали килограмите за месец, но без да се разочароваш просто това е невъзможно (и вредно).Все пак неможе нещо, което си градил през годината (мазнинките :) ) да ги стопиш за 12-кратно по-малко време.Това обаче не трябва да те отчайва, защото когато започнеш да сваляш качествено (в смисъл с правилно хранене и т.н.) просто мотивацията ще е пълна и ентусиазма ще ти се засилва от ден на ден.Така че смело и напред.(ако от време на време се чудиш дали някоя храна става или не напиши във форума и ще се очудиш как за всичко има отговор.Напиши кремвирши,пастет, кашкавал и ще видиш за ккакво става дума
03.07.10
06:29
казано от Dobromir Metodiev на 02.07.10, 22:49:
Дам храненето наистина ти куца.Значи преди време и аз си мислех, че бърнъра е магическото хапче, но уви не е така.Погледни темите за НВД.Ако започнеш да спазваш този режим с бърнър, който подсилва нещата просто ти гарантирам, че отиваш надолу с килограмите и то за трайно (а не йо-йо ефекта).Всеки иска, когато е понатрупал повечко да свали килограмите за месец, но без да се разочароваш просто това е невъзможно (и вредно).Все пак неможе нещо, което си градил през годината (мазнинките :) ) да ги стопиш за 12-кратно по-малко време.Това обаче не трябва да те отчайва, защото когато започнеш да сваляш качествено (в смисъл с правилно хранене и т.н.) просто мотивацията ще е пълна и ентусиазма ще ти се засилва от ден на ден.Така че смело и напред.(ако от време на време се чудиш дали някоя храна става или не напиши във форума и ще се очудиш как за всичко има отговор.Напиши кремвирши,пастет, кашкавал и ще видиш за ккакво става дума
Мерси за стимулиращия отговор мисля да почвам сериозно само не разбрах правилен хранителн режим ли съм избрал или нещо трябва да се промени.
казано от Adrenallin на 02.07.10, 18:22:
казано от Rikoo на 02.07.10, 18:09:
Лошо е братле особенно като работиш на патрулна кола сложно е.Добре ето тук си харесах една програма от форума сега ще я приложа само че аз съм си слагал часовете щото нямаше часове ако става добре ако има нещо за промяна може да се коригира.
7:30-10:00.Закуска - 3/4 белтъка + 1 жълтък, около 100 гр овесени ядки, ленено семе - всичко това изпечено на тефлонов тиган / друг вариант - 100 гр овес + 1 кофичка кисело мляко и 1 яйце
11:30.Втора закуска - извара + плод / ябълка или нещо друго / друг вариант 1 кофичка кисело мляко + някакъв плод по избор, но да е кисел а не сладък
12:30-13:30.Обяд - месо / печено, варено или задушено + ориз или картофи по избор + салата
16:00.Следобедна закуска - извара + ядки / бадеми, орехи, лешници - да са сурови, а не печени
18:00-19:00.Вечеря - месо / телешко, пилешко или риба + салата
Преди лягане - извара + ядки или пък няколко белтъка + ядкиP.S кофти че трябва да се разделя с кашкавалеца и колбасите :(
PP.SS колегата soul rebel,неще да си даде скайпа да си излея душицата :)
7;30-10:00 - 100 грама овесени ядки, 3-4 белтъка, 1-2 жълтъка. Може да правиш и яйцата на тефлонов без мазнина, или ако е на тиган с минимално количество и малко извара. Ленено семе никога не съм зимал и незнам кво да ти кажа, полезно е ама незнам количество. В
11:30 - Кофичка кисело мляко + банан е добре
12:30-13:30 - супер
16:00 - ядки (не много 40-50 грама) със парче сирене и салата (да те засити е малко е тая салата).Може да прибавиш 100 грама месо тук.
19:00 - Вечерята е добре
А след 20:00 си на работа така ли или спиш не разбрах. Ти да не си ченге :Д Това ти е примерно ядене ако работиш през деня.