Бирена мая на хапчета

UC

14.03.05
22:58

Темата е редактирана от Мартин http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=46014#46014

Бирената мая на хапчета за какво точно служи, кога и по колко да пия?

14.03.05
23:19

ами тя засилва имунните способности на организма,използва се при възстановяване и при някои болести,иначе спомага и за натрупване на мускулна маса,ама чудеса недей да очакваш.преди пиех по 6 на ден,три сутрин и  три вечер

30.03.05
17:28

незнам за бирената мая ама сам виждал жени които са я пили и ся нема да ти казвам на кво приличат.Се спортиски де.ама кат спреш спорта после сико ти се врашта :P
Мод Емил

SN

14.04.05
14:28

а то това връщане със сигурност не е от бирената мая бе човек тя се пие ей така да си в кондиция и ти укрепва организма а пък за пиенето тя не е скъпа купуваш си и там на упътванете пише  :D

14.04.05
19:51

Виж ся.Нищо не се пие просто ей така да си си в кондиция.Нали?Понеже си немаш работа и да пийнем едно шишенце бионабол да се чувствам добре.Ок ако го знам от някаде или сам го чул съм съгласен да не сам прав.Ама при положение че познавам няколко човека които са вземали на времето.И то не просто за да са в кондиция.А като суплемент за покачване на маса... :shock: Малко ли са се наляли а.После трудно свалят. :(

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1