01.07.10
19:53
Здравейте машини :)
До сега не бях се ориентирал към някъкъв режим на хранене, но мисля че вече ми е време. :)
Ръст - 191см.
Тегло - 80кг.
Стаж - 4-5 месеца.
Искам да изграждам чиста, мускулна маса и предлагам нещо такова:
Закуска 6:30: Кафе + Кисело мляко ( 2% или 3,5% ) объркано с ядки. През ден ще заменям млякото с яйца.
Обяд 13:30: Месо (Тел., Св. или Пил.) + Салата + Пълнозърнест Хляб (въглехидратите в програмата)
Следва тренировката, която ако трябва ще напиша.
След тренировка: Доза Протеин ( Whey Anabolic, а бъдещия ще е Optimum Nutrition Gold Standard)
Закуска 17:00: Извара с мляко ( 2% или 3,5% ), може и кафе ...
Вечеря: 20:00: Месо (Тел., Св. или Пил.) + Салата + Въглехидрати
Ако трябва да напиша упражненията кажете и ако имате предложения, разбира се, пишете, а аз ще ги добавя и дано са ми по джоба :)
не става.имаш голяма дупка,храненията не са оптимални,следтренировъчното е пълна трагедия.разгледай други теми и пак пробвай ;)
01.07.10
20:39
Е добре, ако добавя извара към млякото сутрин и надвечер !?
Айде пишете по-подробно, нали затова е форума...не всички са родени перфектни @tra^la^la ..
01.07.10
20:44
Просто е много трудно някой да уцели дали това е нужното ядене, което ще ти даде чистата мускулна маса, без да има никакво инфо за теб.
От друга страна дори хората от форума, които качваха чисто, чистиха после...
казано от Калоян Цонев на 01.07.10, 19:53:
До сега не бях се ориентирал към някъкъв режим на хранене, но мисля че вече ми е време. :)Ръст - 191см.
Тегло - 80кг.
Стаж - 4-5 месеца.Искам да изграждам чиста, мускулна маса и предлагам нещо такова:
Закуска 6:30: Кафе + Кисело мляко ( 2% или 3,5% ) объркано с ядки. През ден ще заменям млякото с яйца. / Добави 3-4 яйца, не махай млякото
Обяд 13:30: Месо (Тел., Св. или Пил.) + Салата + Пълнозърнест Хляб (въглехидратите в програмата) / Огромна дупка, направи едно междинно хранене в 10-11
След тренировка: Доза Протеин ( Whey Anabolic, а бъдещия ще е Optimum Nutrition Gold Standard) / Добави лъжица мед/2 банана
Закуска 17:00: Извара с мляко ( 2% или 3,5% ), може и кафе ... / Тук задължително месо/яйца/риба + ориз/картофи/пълн. хляб/спагети
Преди лягане добави 200 гр. извара + ядки
Ако трябва да напиша упражненията кажете и ако имате предложения, разбира се, пишете, а аз ще ги добавя и дано са ми по джоба :)
01.07.10
20:59
казано от korpusito на 01.07.10, 20:47:
казано от Калоян Цонев на 01.07.10, 19:53:
До сега не бях се ориентирал към някъкъв режим на хранене, но мисля че вече ми е време. :)Ръст - 191см.
Тегло - 80кг.
Стаж - 4-5 месеца.Искам да изграждам чиста, мускулна маса и предлагам нещо такова:
Закуска 6:30: Кафе + Кисело мляко ( 2% или 3,5% ) объркано с ядки. През ден ще заменям млякото с яйца. / Добави 3-4 яйца, не махай млякото
Обяд 13:30: Месо (Тел., Св. или Пил.) + Салата + Пълнозърнест Хляб (въглехидратите в програмата) / Огромна дупка, направи едно междинно хранене в 10-11
След тренировка: Доза Протеин ( Whey Anabolic, а бъдещия ще е Optimum Nutrition Gold Standard) / Добави лъжица мед/2 банана
Закуска 17:00: Извара с мляко ( 2% или 3,5% ), може и кафе ... / Тук задължително месо/яйца/риба + ориз/картофи/пълн. хляб/спагети
Преди лягане добави 200 гр. извара + ядки
Охаа...мерси много :) Тази “ДУПКА”, която казваш беше заради училището.Тази програма беше за преди да свърша даскало...но сега лятото всичко е различно :D Благодаря на всички за бързите отговори :)