Хранителен режим за маса !?

01.07.10
19:53

Здравейте машини :)
До сега не бях се ориентирал към някъкъв режим на хранене, но мисля че вече ми е време. :)

Ръст - 191см.
Тегло - 80кг.
Стаж - 4-5 месеца.

Искам да изграждам чиста, мускулна маса и предлагам нещо такова:

Закуска 6:30: Кафе + Кисело мляко ( 2% или 3,5% ) объркано с ядки. През ден ще заменям млякото с яйца.

Обяд 13:30: Месо (Тел., Св. или Пил.) + Салата + Пълнозърнест Хляб (въглехидратите в програмата)

Следва тренировката, която ако трябва ще напиша.

След тренировка: Доза Протеин ( Whey Anabolic, а бъдещия ще е Optimum Nutrition Gold Standard)

Закуска 17:00: Извара с мляко ( 2% или 3,5% ), може и кафе ...

Вечеря: 20:00: Месо (Тел., Св. или Пил.) + Салата + Въглехидрати

Ако трябва да напиша упражненията кажете и ако имате предложения, разбира се, пишете, а аз ще ги добавя и дано са ми по джоба :)

01.07.10
19:55

не става.имаш голяма дупка,храненията не са оптимални,следтренировъчното е пълна трагедия.разгледай други теми и пак пробвай ;)

01.07.10
20:39

Е добре, ако добавя извара към млякото сутрин и надвечер !?
Айде пишете по-подробно, нали затова е форума...не всички са родени перфектни @tra^la^la ..

Просто е много трудно някой да уцели дали това е нужното ядене, което ще ти даде чистата мускулна маса, без да има никакво инфо за теб.
От друга страна дори хората от форума, които качваха чисто, чистиха после...

01.07.10
20:47

казано от Калоян Цонев на 01.07.10, 19:53:

До сега не бях се ориентирал към някъкъв режим на хранене, но мисля че вече ми е време. :)

Ръст - 191см.
Тегло - 80кг.
Стаж - 4-5 месеца.

Закуска 6:30: Кафе + Кисело мляко ( 2% или 3,5% ) объркано с ядки. През ден ще заменям млякото с яйца. / Добави 3-4 яйца, не махай млякото

Обяд 13:30: Месо (Тел., Св. или Пил.) + Салата + Пълнозърнест Хляб (въглехидратите в програмата) / Огромна дупка, направи едно междинно хранене в 10-11

След тренировка: Доза Протеин ( Whey Anabolic, а бъдещия ще е Optimum Nutrition Gold Standard) / Добави лъжица мед/2 банана

Закуска 17:00: Извара с мляко ( 2% или 3,5% ), може и кафе ... / Тук задължително месо/яйца/риба + ориз/картофи/пълн. хляб/спагети

Преди лягане добави 200 гр. извара + ядки
Ако трябва да напиша упражненията кажете и ако имате предложения, разбира се, пишете, а аз ще ги добавя и дано са ми по джоба :)

01.07.10
20:59

казано от korpusito на 01.07.10, 20:47:

казано от Калоян Цонев на 01.07.10, 19:53:

Ръст - 191см.
Тегло - 80кг.
Стаж - 4-5 месеца.

Закуска 6:30: Кафе + Кисело мляко ( 2% или 3,5% ) объркано с ядки. През ден ще заменям млякото с яйца. / Добави 3-4 яйца, не махай млякото

Обяд 13:30: Месо (Тел., Св. или Пил.) + Салата + Пълнозърнест Хляб (въглехидратите в програмата) / Огромна дупка, направи едно междинно хранене в 10-11

След тренировка: Доза Протеин ( Whey Anabolic, а бъдещия ще е Optimum Nutrition Gold Standard) / Добави лъжица мед/2 банана

Закуска 17:00: Извара с мляко ( 2% или 3,5% ), може и кафе ... / Тук задължително месо/яйца/риба + ориз/картофи/пълн. хляб/спагети

Преди лягане добави 200 гр. извара + ядки

Охаа...мерси много :) Тази “ДУПКА”, която казваш беше заради училището.Тази програма беше за преди да свърша даскало...но сега лятото всичко е различно :D Благодаря на всички за бързите отговори :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1