01.07.10
21:05
искам да натрупам мускулна маса и се чудя дали това ще даде ефект
182 sm 66 kg пия креатин на ултимейт нутришън и някакъв протеин но ефекта е слаб имам стаж от около година ако не става препоръчайте нещо друго.
благодаря предварително :)
silabg.com/bg/1920-GASPARI-SIZE-ON.html
Няма добавка, която може да ти помогне - ако не опишеш как тренираш и най-вече КАК СЕ ХРАНИШ.
тренирам 3пъти в седмица понеделник гърди и бицепс,сряда гръб и трицепс и петък рамо,трапец и предмишница.При мен храненето е проблем сега търся добра диета мислех да започна програмата мляко и клек,но имам проблеми с кръста затова сега търся друга :)
казано от lubomir92 на 01.07.10, 21:32:
тренирам 3пъти в седмица понеделник гърди и бицепс,сряда гръб и трицепс и петък рамо,трапец и предмишница.При мен храненето е проблем сега търся добра диета мислех да започна програмата мляко и клек,но имам проблеми с кръста затова сега търся друга :)
Ако не е що сериозно и строга забранено от лекар състоянието на кръста ти,почвай да го тренираш.Ти си набор 92 и имаш проблеми с кръста на 40 год в какво състояние ще се докато си дигаш панталоните ще се сецваш ?
добре понеже не съм много наясно как да си изчисля точно храненето намерих 1 диета
08.00 : 100 гр овесени ядки, 4 белтъка, 2 жълтъка, 1 банан и 1 филия пълн. хляб
10.00 : 200 -300 гр печени картофи +плод
Обяд:
13.00 : 200 гр пилешки гърди, 100 гр ориз, 100 гр салата от зеленчук
16.00 - (предтренировачно хранене) : 200 гр свинско или риба + плодове
18.00 - (следтренировачно хранене) : плодове/плодов сок
Вечеря:
19.00 : 200 гр пил. месо, 300 гр печени картофи, салата
22.00 : 200 гр извара
преди тренировка 30гр протеин и 5 гр креатин и след 30 и 5 пак иначе за кръста мисля че е нещо времено сега го мажа с разни работи, но се чудя понеже са ми на привършване добавките да провбвам нещо ново и ако може да предложите нещо за покачване на маса :)
Горе долу става. Ама колко кила си . Следтренировъчното хранене пробвай 1-2 банана с мед и декстроза ако имаш в наличност, както и протеина си пиеш с креатина.
казано от Rikoo на 01.07.10, 22:12:
Горе долу става. Ама колко кила си . Следтренировъчното хранене пробвай 1-2 банана с мед и декстроза ако имаш в наличност, както и протеина си пиеш с креатина.
66 кг 180 см искам да стана 75-76 кг :)
Навсякъде където си написал “+ плодове” слагаш по 100-150 гр. овес/спагети/ориз/хляб