Въпрос за гърдите

02.07.10
09:18

Въпроса ми е, че горната част на гърдата ми е по-развита и не ми харесва как седи, все едно нанадолнище, можете ли да ми кажете някакво упражнение за долната част?

02.07.10
09:31

Лежанка от обратен наклон. Ако не са ти и оформени отдолу може да правищ флайс. Кофичките също са за долната част на гърдите.

02.07.10
09:50

Качи 1 снимка за да видим тези хипертрофирали горни гърди. Обикновено именно тази част на гърдите е по-трудната за правене...
Специално да се акцентира на долна част няма смисъл, тъй като хоризонталният лег си товари достатъчно и долните гърди. Но, който много държи - кофи, обратен лег.

02.07.10
11:07

Не се смейте, че съм хилка, но тренирам по-сериозно от 1 месец и съм на 15.
Ето линк : http://img94.imageshack.us/img94/6569/photo871.jpg

Или аз си внушавам нещо, пък съм си наред?

02.07.10
11:20

Еми аз не виждам изпъкнали гърди за да се определи кое е по-добре развито.Качвай килограми и тренирай здраво без да се притесняваш, всичко ще си дойде на мястото

02.07.10
11:24

Човек, не приемай думите ми като обида, защото не целя да те засегна, но за какви горни гърди говорим като то няма никакъв мускул никъде?! Ти си на етап от развитието на мускулатурата си, в който не трябва да акцентираш на дадена група, или конкретна част от даден мускул, а трябва да тренираш всичко равномерно! Мускулната група за да изостане, първо трябва да има изградена мускулна маса.

АН

02.07.10
18:58

Синдромът на 15 годишните. :Д

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1