01.07.10
17:04
Колеги, дайте предложения за прахообразни есенциални аминокиселини, БЕЗ добавени каквито и да било енергийни комплекси. Търся чисти амини на прах. За течни съм наясно, че има.
казано от Владимир92 на 01.07.10, 17:13:
primaFORCE
За БГ ли говорим ?
Примата не ги ли спряха ЕАА-то?
REDIS имат АМИНО ЕСЕНЦИАЛ на хапчета. Не е каквото търсиш,но аз съм страшно доволен от AMINO-WHEY R - 500хапа х 1.6гр за 26 лв :)
01.07.10
18:00
И аз съм им хвърлил око на AMINO-WHEY R.Я кажи по колко хапа на ден пиеше и пробвал ли си някои други продукти на редис.Сподели впечатления,виждам,че брат ти хапва от баровете.Аз съм ги пробвал тях и не ми изглеждат лоши.Най-добре пиши на ЛС,за да не спамим темата,или направо в тази на редис,за да сме по-полезни.
Владо: Аминотата съм пил, аргинина им и барове. Аминотата са добри, доволен съм, пиех около 40-50 на ден около тренировката :) Аргинина 5-6 хапа преди трен.
Моля темата да не се превръща в нещо по-различно от заглавието. Редис, Педис не ме интересуват. Питам за западен продукт.
01.07.10
20:36
Тези амино хубави ли са,защото в този сайт са на много добра цена и гледам има доставка до България с DHL,която при поръчка на няколко бройки не излиза скъпо;
http://www.basics-shop.eu/product_info.php/info/p514_PNCE-Amino-F-12000—-600-Tabletten—-720g.html
аз смятах 5 бройки излизат по 22-3 лв броя...
казано от korpusito на 02.07.10, 12:13:
На мен ми е интересно защо “бягаш” от енергийните комплекси :)
Защото енергията, която ми дава предтренировъчното хранене задоволява тренировъчните ми нужди. Аз не тренирам зверски тежко, че да ми е нужна кой знае каква хипер енергия или искам каквото и да било свръхнапомпване (което го считам даже за вредно). Затова не ми трябва енергиен “пълнеж” в аминокиселините. :)
казано от hridito на 01.07.10, 21:52:
http://www.bulkpowders.co.uk/product.php/252/8/essential_amino_acids
Тези не съм видял да са ги пуснали на нашия пазар, но мисля, че са по-добри от тези на PEAK.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 02.07.10 13:03.
Без да съм голям експерт, но цената на тези амини е добра, можеш да пишеш на представителя на Bulk Powders да ти достави едни със следваща поръчка, че да не се занимаваш сам :)
02.07.10
15:18
Добри ЕАА продукти са:
- LG Sciences BC+EAA - много добър продукт цена/качество. Комплекс от ЕАА, БЦАА и глутамин.
- Universal EAA Nitro i EAA Stack - два качествени продукта на доказана марка. Единия е комплекс от ЕАА и БЦАА, а другия е чист комплекс от ЕАА.
- ALRI HumaPro - Нов продукт на АЛРИ, които твърдят, че замести протеиновите пудри изобщо. Това е ЕАА комплекс заедно с две съставки, първата от която има изследвания, че повишава многократно усвояването на ЕАА, а втората е свързана с инсулиновото въздействие. Мисля скоро да го пробвам.
- Champion Netrition Amino Shooter - Комплекс от ЕАА и креатин, таурин.
- Beverly Int. Density - комплекс от ЕАА на добра фирма.
- Xtreme Formulations Vendetta - Много добър продукт, комбинация от ЕАА комплекс и бързи въглехидрати за максимално увеличение на протеиновия синтез. Без нищо допълнително.
- Optimum Vassive-EA8 - непълен комплекс от ЕАА и БЦАА.
Ако искаш да наблегниш на по-ниска цена, от колкото на марка, тогава избора се свежда до фирми, които предлагат т.нар. бълк поудърс, като:
- Bulkpowder UK
- Trueprotein US
- Nutraplanet US
- MyProtein UK
Мнението беше редактирано от bobi_benetton на 02.07.10 15:22.
Мерси за предложенията! Амино шутър съм пил, но формулата е с монохидрат и подпухвам грозно. Ще видя как стоят нещата с АЛРИ и Бълкпаудър. И юнивърсъл звучи примамливо.
казано от kao на 02.07.10, 19:27:
http://www.nowfoods.com/0206
Ако не си много на зор - скоро ще ги имаме :)
Не бързам, тъкмо ще си взема наведнъж и Нектарче :) Такъв продукт много липсва на пазара. Точно това търся! Евала!
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 02.07.10 19:37.