02.07.10
19:45
Здравейте, правя тази тема по молба на моя приятел който преди 2 дни завърши цикъл с стака на Атлетик Едж – ИнтрАболик, Интраексел,Стииледж. Няма да правя пълно ревю, ще споделя накратко най-важното.
Момчето е на 19 години, тренира от 2,5 години, хранителни добавки не е ползвал никакви през цялата си ‘’кариера’‘. По мой съвет заложи на AEN, преместих се в неговата зала да тренираме заедно, изготвихме цялостна стратегия за качване на тегло, беше в застой от над година. Обясних му, че няма вълшебни добавки и трябва да увеличи броя на хранения поне до 6 пъти, водата от 2-3 литра го посъветвах да я вдигне до 6-7 л , той след седмица пиеше по 8-9 от само себе си. Като цяло човека подходи супер сериозно и ме изненада с дисциплината си, хранеше се перфектно, водата на макс, лягаше си навреме вечер.
Начално тегло 73 кг
Височина 186 см
След 40 дни цикъл със стака на AEN – В тренировъчни дни доза Стииледж преди тренировка, по време на трен.-доза Интраболик, след- доза Интраексел. Почивните дни сутрин и вечер доза Интраексел.
Постижения :
Лег от 90 кг увеличи на 110 :) ( 120 два пъти)
Клек от 70 кг увеличи на 100
Тяга от 80 кг увеличи на 130 ( забележете еректорите му, на снимката след :)
Крайно тегло 80 кг Job done !
Супер много се накефих и аз докато го гледах, а той просто е на седмото небе.
Темата беше редактирана от head_hunter на 17.09.10 20:05.
Съгласен съм. Днеска взех първата доза интрАболик и увеличих клека с 15 килограма, издръжливоста ми се дигна доста, тренировката беше на много високо ниво, на всичкото отгоре правих и кардио след нея (тренировката беше за крака, а като правих хиита само ми улекваха краката). Като оценка на интрАболик давам (лично мое мнение) 10/10.
казано от Rikoo на 02.07.10, 20:01:
Съгласен съм. Днеска взех първата доза интрАболик и увеличих клека с 15 килограма, .
Хайде шегаджиите и клоуните да спрат вече, че ми става смешно, не, смешно не е точната дума.
15 кила ми качил, ти да не си на тестостерон бе пич ?! Аман ей... Да се смееш ли, да плачеш ли... не зная и аз вече.
казано от hardrlz на 02.07.10, 19:53:
Пф много добре браво ;) а каква му е фитнес програмата
6 тренировъчни и 1 ден почивка
базови движения с тежко :) Poliquin style
Мнението беше редактирано от karlo на 02.07.10 20:12.
казано от Madboy на 02.07.10, 20:05:
Съгласен съм. Днеска взех първата доза интрАболик и увеличих клека с 15 килограма, .
Хайде шегаджиите и клоуните да спрат вече, че ми става смешно, не, смешно не е точната дума.
15 кила ми качил, ти да не си на тестостерон бе пич ?! Аман ей... Да се смееш ли, да плачеш ли... не зная и аз вече.
Недей ми филосовствай, ми върви да спиш, че утре няма да можеш да дигнеш щангата. За твое сведение правех 2 чисти повторения на 85, на 90 щангата ме дърпаше и кръста малко поотиде, помогнаха ми да стана, а пък днеска направих 6 повторения на 100. Ако щеш ми вярвай, ако не ходи се гръмни.
Мнението беше редактирано от Riko на 02.07.10 20:20.
По темата - браво, добра работа! Ето този човек е пример за това как трябва да се съчетае добавката с всичко останало - хранителен режим, спане и т.н. Явно и насоките, които си му дал са били правилни такива!
казано от Rikoo на 02.07.10, 20:15:
15 кила ми качил, ти да не си на тестостерон бе пич ?! Аман ей... Да се смееш ли, да плачеш ли... не зная и аз вече.Недей ми филосовствай, ми върви да спиш, че утре няма да можеш да дигнеш щангата. За твое сведение правех 2 чисти повторения на 85, на 90 щангата ме дърпаше и кръста малко поотиде, помогнаха ми да стана, а пък днеска направих 6 повторения на 100. Ако щеш ми вярвай, ако не ходи се гръмни.
Да, хахахха, ти или си магьосника от оз, и пиеш някоя вълшебна отвара, или поредния невежа...
Или преди не си си давал зор на клека, и сега плацебо ефекта те е “ударил”
Или не си си сметнал добре килата на щангата, сам прецени при теб кое е.
Но аз пък мога да бъда категоричен, че от добавка, и то от 1 доза, на никое упражнение не може да дръпнеш с 15 кила и то за серия, безумни измишльотини - БЕЗУМНИ!
Щангата го дърпала... Май техниката ще те дръпне към някоя контузия теб...
Мнението беше редактирано от Madboy на 02.07.10 20:33.
02.07.10
20:33
Ти недей, че може и на тестостерон да е :D
казано от RogerF на 02.07.10, 20:33:
15 кила ми качил, ти да не си на тестостерон бе пич ?! Аман ей... Да се смееш ли, да плачеш ли... не зная и аз вече.Ти недей, че може и на тестостерон да е :D
Може, няма да се учудя, и ако от на баба си вълшебните кифли качва пък с по 10 кг на лег-а за серия... Безумия адски!
Оспамихте хубаво темата, но нека вметна и аз нещо - при наличието на някой доста силни добавки в наши сни и, ако въпросният индивид не е ползвал добавки през живота си + има не кой знае какъв стаж зад гърба си, не е нещо извънземно да качи 10 кила на клека.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 02.07.10 20:38.
казано от Стоянчо на 02.07.10, 20:37:
Оспамихте хубаво тъемата, но нека вметна и аз нещо - при наличието на някой доста силни добавки и, ако въпросният индивид не е ползвал добавки през живота си + има не кой знае какъв стаж зад гърба си, не е нещо извънземно да качи 10 кила на клека.
От единица на 85 до 6ца на 100 кила ? Стоянчо ?! :D
хаха, е не чак такъв скок де :) Говоря за скок от рода на 10 повторения на 90кг и след надрусването да мръдне на 6-8 повторения на 100.
02.07.10
20:43
Аз съм бил свидетел на покачвания от 5кг например, но такова покачване и то с продукт с такова съдържение, това са пълни глупости вече.
Мадбой - не ми се спори, сигурно има и някакъв плацебо ефект - факт е увеличих драстично килограмите, бях и надъхан. Друг е въпроса, е че от 18-19 дена взимам и кре-алкалин.Не ми се вярва, да е плацебо ефкет просто си казах, че ще ги дигна е*** сам те кат не ми вярваш.
казано от Rikoo на 02.07.10, 20:57:
Мадбой - не ми се спори, сигурно има и някакъв плацебо ефект - факт е увеличих драстично килограмите, бях и надъхан. Друг е въпроса, е че от 18-19 дена взимам и кре-алкалин.Не ми се вярва, да е плацебо ефкет просто си казах, че ще ги дигна е*** сам те кат не ми вярваш.
Казва се - сЪм те! :D Темата отиде на никъде, сори.
Мнението беше редактирано от Madboy на 02.07.10 21:00.
1. Момчето по време на цикъла протеин приема ли ?
2.По колко време му траеше тренировката ?
3. Кардио правеше ли и кога ?
4.След като мусвърши сега зикъла имаш ли представа дали продължи с добавки ито какви ?
5. Питам за всичко това, защото резултатите са видимо повече от перфектни. :)
btw.Интересно ми е също така, дали всичко е процедирало така успешно, заради идеялния му генили просто добавкие си действат ?
6.Карло ти опитвал ли си този стак ? :)
казано от Madboy на 02.07.10, 20:59:
казано от Rikoo на 02.07.10, 20:57:
Казва се - сЪм те! :D Темата отиде на никъде, сори.
Моя грешка..Така или иначе от креатина също ми се е дигнала силата както се сещаш а не съм клякал от 1 седмица - което са 14 хапа кре-алкалин!
02.07.10
21:42
Rikoo бързо ходи да си купиш още 2 опаковки, защото много ще се гордея че българин е подобрил световния рекорд на клек.
02.07.10
21:58
Стига толкова. :Д
казано от ghettoking на 02.07.10, 21:42:
Rikoo бързо ходи да си купиш още 2 опаковки, защото много ще се гордея че българин е подобрил световния рекорд на клек.
Много недосмислена ебавка! Знам, че всички тука клякат с 400 кила на гърба си, друг е въпроса какъв ми е стажа :)
03.07.10
06:57
Какво ли може да очакваш от спонсорирани логове, платени тиин драскачи и изцяло рекламни дневници.
казано от Стоянчо на 02.07.10, 20:28:
По темата - браво, добра работа! Ето този човек е пример за това как трябва да се съчетае добавката с всичко останало - хранителен режим, спане и т.н. Явно и насоките, които си му дал са били правилни такива!
х2 Невероятни резултати, все повече се убеждавам, че това е марката ;)
П.П Формата преди стака също е добра, като за без протеин даже.
Мнението беше редактирано от korpusito на 03.07.10 08:55.
казано от Julius на 02.07.10, 21:02:
1. Момчето по време на цикъла протеин приема ли ?
2.По колко време му траеше тренировката ?
3. Кардио правеше ли и кога ?
4.След като мусвърши сега зикъла имаш ли представа дали продължи с добавки ито какви ?
5. Питам за всичко това, защото резултатите са видимо повече от перфектни. :)btw.Интересно ми е също така, дали всичко е процедирало така успешно, заради идеялния му генили просто добавкие си действат ?
6.Карло ти опитвал ли си този стак ? :)
1. не, протеин нямаше (не е пил никаква пудра до сега)
2. час и 20-30 мин
3. по време на цикъла никакво, той си е футболист, имаха няколко срещи, но отказа да играе
4. не, не пие никакви добавки
5. резултати наистина са супер, гена му е за завиждане, но качването на мм му беше проблем, 7 кг му дойдоха перфектно на ръста му, добавките действат безусловно, след седмица прием, ми сподели, че толкова твърд и силен не се е чувствал през целия си живот,а по време на тренировка напомпването му беше страшна гледка ...
6. моя стак е почти същия, но нито мога да ям толкова, нито водата ми е в същите количества , съответно резултатите са ми по-скромни ... пък и аз съм почти на 31 а той на 19, къде е тя :)
Мнението беше редактирано от karlo на 03.07.10 19:45.
казано от karlo на 03.07.10, 19:19:
пък и аз съм почти на 31 а той на 19, къде е тя :)
Как къде е?! В перфектна възраст си! Ще се вайкаме на 50-60…живот и здраве!
казано от Иван Шишманов на 03.07.10, 06:57:
Какво ли може да очакваш от спонсорирани логове, платени тиин драскачи и изцяло рекламни дневници.
Човек ти си някакъв хейтър на “тийнове” :) Гони те яка параноя за тези “платеи логове”.
Недей им се злоби, ще получиш бръчки.
16.09.10
20:31
Супер резултати. Поздравления ! Явно стака грешка няма..
16.09.10
20:42
Момчето от снимката е правил цикъл със стероиди сега или преди време и няма как да ме убедиш в противното.Личи си зверски по формата на мускула.
16.09.10
20:43
Предварително се извинявам ако не съм прав , но на ръст 186см тва не ми приличат нито на 73кг начало нито на 80кг след стака.Имам приятел който е висок тамън 186-187см тренира разбира се и тежи към 85кг наистина не е толкова чист, но не е и мазен и да ви кажа по малък изглежда.Според мен или краката са му просто по малки и от кръста на горе е по голям или нещо не е точно.А ако не съм прав отново се извинявам и все пак евала на пича доста добро телце е оформил.
Стана ясно че сте наблягали на базови движения,но дай малко повече информация относно тренировката - упражнения,форс повторения,супер серии,дроп серии ??
17.09.10
04:36
казано от animalbatista на 16.09.10, 20:42:
Момчето от снимката е правил цикъл със стероиди сега или преди време и няма как да ме убедиш в противното.Личи си зверски по формата на мускула.
:D :D
Егати разбирача дето си колега.
От тебе ще знам вече, че хубави и добре оформени мускули = стероиди. OMG
Всеки с добро тяло зоба по твойта логика.
17.09.10
06:39
Саше продуктите на АЕН са страхотни но точно това момче е на Анавар :)
17.09.10
08:38
7 кг. за 40 дни от хранителни добавки - може ама друг път.
Със стероиди е възможно, но само с хранителни добавки - твърдо не.
Сашо не става въпрос за добре оформено или не. Става въпрос, че пича е качил 7 кг. мускулна маса за 40 дни без видимо омазняване. Всички които тренираме от години знаем как става това. Ако приемем /като предположение, че е така/ не ми се мисли на стероиди за какво ще става въпрос. 40 дни са прекалено къс период. Ако ставаше по този начин - стероидите се обзесмислят, а профитата ще минат на хранителни добавки. Абсурдно е самото твърдение, колкото и да са добри добавките - няма как да стане. Сори лично мнение. Аз лично на подобни неща на вярвам. Имам достатъчно опит с хранителни добавки, стероиди, 8 години стаж във фитнеса и поне 12 из различни спортове.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 17.09.10 08:46.
17.09.10
08:50
1.За толкова къс период да качиш 7 кг само с добавки и добро хранене е АБСОЛЮТН невъзможно
2.Няма как с добавки да качваш и чистиш в един и същи цикъл.Значи за да си чист с добавки тлбва първо да качиш 10 кг и после да свалиш от тях 5 за да ти останат чисти 5 кг изразена и чиста мускулна маса .Но не и в един цикъл.Не и за 40 дена.
3.Снимката BEFORE просто издъни цялата ви постановка - момчето просто е надуто и със сепарация което даже при добра диета и дехидриране не може да се направи тъи като се вижда че кожата на лицето му няма типичната изсъхналост.Някое едро мускулесто и лееко мазно тяло по щеше да се вързва на цялата постановка .....
4.Отенъкът на кожата на снимкие AFTER ....много жълт е :)....Които знае за какво говоря ме разбра:)
17.09.10
09:01
Егати :)
Не съм бил там, нито познавам момчето. Но доколкото знам и каквото съм разговарял със @karlo - много добре е реагирал на стака, храната е била на 6, тренирал е много и е почивал както трябва. Не ми се вярва да е бил на нещо забранено.
@calihundrel - какви постановки бе man :D
Човека си пуска резултатите които за мен са си напълно реални, а не нещо невиждано.. Ами ок щом някои му сте струват невероятни , но аз имам точно 8 кг качени за 60 дни със същият стак на AEN. Силата + 20 % , 8 кг са си 8 кг - при мен не бяха толкова чисти, но си ги имаше! Който му се занимава - в дневника ми е написано всичко от-до със мерки, снимки и резултати.
17.09.10
09:08
Аз си казвам мнението само.
за мен момчето е направило цикъл с някъв лек чист неароматизиращ и незадържащ вода стероид
казано от caihundrel на 17.09.10, 09:08:
Аз си казвам мнението само.
за мен момчето е направило цикъл с някъв лек чист неароматизиращ и незадържащ вода стероид
Сега ако кажеш и кой, направо да тичам към аптеката :D :D :D
И да спорим,и да не спорим - виждаме за какво става дума и всеки си прави изводите.Все пак всички трениращи или поне сериозните от тях имат една цел - резултати :)
Темата отиде малко на магическия стак на AEN,хубава марка са и работят продукти,но дотук.Само момчето си знае как го е постигнало и дали е боцкал през другото време.Пък и все тая :) Мен ми беше интересно как е тренирал и се надявам да има малко светлина по въпроса :)