Кафето и хляба

30.03.05
20:37

Какви са преимуществата на кафето,защото за негативизма съм чул доста неща?Чувал съм,че започва да спира натрупването на мазнини.До колко е истина и защо някой билдери пият кафе?

За хляба да питам също.Кой е “най-добрия” хляб?Белия знам,че е е от лошите :) ,но какви видове трябва да се консумират-Тонус,Бонус,черен хляб други?Какво ви е мнението за новите зеленчукови хлебчета със вкус сирене,домат,краставици? :)  Гавра с хляба или поредната порция есенция е това?

30.03.05
20:44

[quote author=“Crusial_Balistix”]Какви са преимуществата на кафето,защото за негативизма съм чул доста неща?Чувал съм,че започва да спира натрупването на мазнини.До колко е истина и защо някой билдери пият кафе?

За хляба да питам също.Кой е “най-добрия” хляб?Белия знам,че е е от лошите :) ,но какви видове трябва да се консумират-Тонус,Бонус,черен хляб други?Какво ви е мнението за новите зеленчукови хлебчета със вкус сирене,домат,краставици? :)  Гавра с хляба или поредната порция есенция е това?

еми аз до колкото знам кафето  го пият за енергия а аз ям бонус (това не е реклама) и има полза но кафе лично аз не пия защото като тренирам и ми се завива свят на всеки различно му поняса :) аре

30.03.05
20:52

Употребата на кафе според мен произтича по-скоро не от заниманията с бодибилдинг, а от начина на живот на даден човек.
Едно кафе сутрин преди тренировка мен лично много ме освежава, повече не ми и трябва защото съм силно чувстителен към кофеина.
От гледна точка на бодибилдинга, кафето има някакъв малък ефект върху метаболизма на мазнините, но според мен не е нещо съществено, освен ако разбира се не е в класическата комбинация с ефедра и аспирин, но и там основния ефект е от ефедрата, кафето само подсилва ефекта.
За хляба - личното ми мнение, което за съжаление не мога да подкрепя с факти предвид не особено голямата заинтересованост на българските производители да дават достъп до хранителна информация за продуктите си, е че Бонус е абсолютно най-добрия хляб в БГ, в смисъл в него са запазени най-много ценни вещества. Съдя обаче по-индиректни данни, примерно фибрите в повечето Бонус разновидности са над 10, а правилото е че колкото по-обработена и рафинирана е една зърнена храна, толкова по-нисък е делът на фибрите /в други уж пълнозърнести хлябове е примерно 5/.
Така че аз определено съм фен на Бонус, без да искам да правя реклама, но ти вече сам си решаваш.

30.03.05
20:58

само бонус  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1