Намаляване на мазнините почти без фитнес

Темата е заключена.

02.07.10
20:11

Здравейте на 18 години съм, казвам се Асен.
Целта ми е да съм изчистен и физически много здрав х) . Мисля че за добра физическа подготовка фитнеса не е на първо място, даже не е и в топ 5 ... както и да е, надявам се като пиша в този дневник как и какво тренирам пак да има критики, въпреки че фитнеса ще е много малка част от тренировките ...
Така в момента съм около 82-4 кг личи ми че съм омазнен, така стана при мен бях по нова година същите кила +1/2 по омазнен определено но почнах нвд и 4-5 дни в седмицата тренировки за 3 месеца станах 75 кила изчистен бях достатъчно добре за мен, но тогава разбрах че за да подържам тези килограми и тази форма трябва да съм постоянно във фитнеса и да спазвам точно определен режим и разбрах че точно този спорт не става за мен, не намирам нищо привклекателно и смислено в това да качвам постоянно мускулна маса и след това да изчистия, просто няма смисъл в това ту да съм 90 кила ту 75 .... няма да се обеснявам не казвам нищо лошо за фитнеса просто не е за мен ;) .
Та сега като се оправи времето(май от утре почват жегите : ) ) ще започна да изграждам тялото си по нов и по-добър поне за мен начин. Ще тренирам ще пиша тук как тренирам и какво ям, но за храната от сега да знаете няма да се хареса определено на някой билдър но ще пробвам и ще видим как върви :) .

Да добиете бегла представа за тренировките ми утре, ако е хубаво времето ето така ще протекът  ...
След ставане хапвам нещо много леко и отивам да тичам, даже само ще пия 1 чаша прясно мляко, ще се опитам да мина 8-10км за 60 мин, по-късно ще има дремка за да се освежа малко и ще играят баскетбол до размазване, това значи поне 2 часа игра, от които 1 час ще е много интезивна игра, постоянни скокове бързи спринтове, постоянно движение... за утре толкова няма да има някакви кой знае какви мускулни тренировки, но все пак да добиете представа, идеята ми е да ходя 1 път седмично на фитнес и да блъскам до изтущение, през останалото време ще ходя на плуване 1-2пъти седмично, баскетебол почти всеки ден, в свободните дни ходене по лостове и войнишки упражнения, а след 1-2 седмици ще почна и бокс 2 пъти седмично(но първия месец два ще блъскам само по крушата и ще се набирам, което също е много интензивно ....) естевтено няма да имам сили за всичко, но след 2-3 седмици мисля че ще съм намерил баланса между всички тренировки и резултата ще е много по-бърз и постоянен от колкото да се съсредоточа само във фитнеса ..
От утре почвам да пиша конкретно какво тренирам и какво ям, ще кача и някои снимки като имам време ...

Темата беше редактирана от needweed на 02.07.10 20:13.

АН

02.07.10
21:00

Да обобщим: искаш да си целогодишно едни и същи килограми, добра физика и силови характерстики?
За добавки мислил ли си? Преди тренирал ли си?

казано от cecowe на 02.07.10, 21:00:

За добавки мислил ли си?

Какви добавки, човека няма никакъв хранителен и тренировъчен план, та да се мята на добавките.

П.П. И дано да не го набара Кольо  :D

АН

02.07.10
21:21

И въпреки това?

02.07.10
23:30

Ако си от София може некой път да те пробвам на баскет :-)

03.07.10
06:11

Да ти кажа честно може да претренираш с толко много спорт .

03.07.10
09:02

казано от Wrestling_pro на 03.07.10, 06:11:

Да ти кажа честно може да претренираш с толко много спорт .

Намаляне на мазнините изисква ,хранителен режим и достатъчно движение,независимо с какво се занимава.

Мнението беше редактирано от Камен на 03.07.10 09:03.

03.07.10
15:05

Тренирал съм бе :D последните 2 години ходя на фитнес, иначе преди години тренирах 7 години баскет без спиране ...и 2 години плуване ама тогава бях 2 клас :D
Днеска само се лигавех, ма и не знам нещо не съм в кондиция .... нямам никакъв апетит и много се моткам нещо ... почти не съм ял, станах в 12:30 пих прясно мляко и отидох да тичам около 15 мин и се изпотих супер много, сигорно заради слънцето :D , но след това имах достатъчно енергия към 2:00 отидох и сам си цъках баскет че немаше с кой, но все пак се изморих доста... около час и бях смазан. Към 3:30 направих 4х5 набирания, и 2х20 лицеви, и 4х10 коремни от интернет някакви хах, а иначе съм ял само една йовка със сирене към 3:15… и още 1 чаша мляко по некое време .
Не знам днеска защо така нямам апетит, и не че ме марзи но просто не съм на в форма явно ....
А ако има некой за баскет да идва в Дружба почваме вднага ;) даже и вързано може да се пробва :P .

03.07.10
15:19

Не знам изобщо защо пишеш - всичко е тотално зле.......

АН

03.07.10
15:39

Ми кой нормален ще играе баскет в 14 часа при 35 градуса?!

Мнението беше редактирано от Анонимен на 03.07.10 15:40.

03.07.10
16:14

казано от cecowe на 03.07.10, 15:39:

Ми кой нормален ще играе баскет в 14 часа при 35 градуса?!

Tе в Пловдив бягат гребния канал по-тва време затова често обикаля патрулка там да ги обира и да ги праща до диспансера :)

03.07.10
16:19

Е кво ше ви стане бе :D беше около 30 градуса и дори подухваше приятно, перфектното време за баскет ако искаш да се изтощиш наистина, ако не сте пробвали няма как да знаете ;) и това кардио дори е по-добро дори от тичането ...

АН

03.07.10
22:27

обезводняване->топлинен удар->настинка->бронхит-> (ти довърши)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1