02.07.10
17:22
Здравейте. Имам молба за съвет от вас. Трябва ми хранителен режим за покачване на маса. Ето няколко данни, които мога да дам. Ръст 175 см. Тегло около 60 кг. Възраст 25 год. В тренировките не съм много напреднал, но мисля да си съставя 4 дневна програма. Хранителен режим не съм спазвал никога. Заболявания нямам. Работя като детски аниматор и по време на летния сезон по цял ден тичаме по плажа или басейна. Употребявал съм гейнери, но резултатът не е бил много задоволителен. И имам още една молба за съвет. Бихте ли ми казали как да качвам килограми и в същото време да стопя мазнинките в областа на корема. Мерси предварително.
Предполагам работиш към хотел, т.е имаш осигурена закуска-обяд-вечеря. Сдушваш се с момчетата в кухнята и можеш да си правиш и междинни хранения ;) Трябва ти протеин + въглехидрати на всяко хранене. Пример:
Закуска : 4 яйца + мюсли с мляко
Обяд : 200 гр. месо + ориз/картофи/спагети
Вечеря : Риба + хляб + салата
Отделно си правиш 2-3 междинни хранения и си готов.
Абе човек, какво правиш? За 3 години все на същите килограми си? С 4 дневна програма съвсем ще се стопиш. :) Най-добре опитай 3-дневен класически сплит. Някакви мерки няма ли да сложиш в профила?
03.07.10
15:52
Aми нормално е да стоя на тези килограми от 3 години :) 3-4 месеца тренирам постигам някви резултати, качвам килограми (максимум до 63 кг.) После спирам с тренировките нередовно спане, много алкохол и др неща и свалям натрупаното.