Помогнете за режим за качване на маса

03.07.10
14:54

Здравейте, реших да се заема сериозно с тренировки, защото никак не се харесвам тренирал съм малко преди това, но без хранителен режим и добавки плюс това правех все едно и също и ефекта не беше особено добър. 180 см. 62 кг.
В момента мисля за нещо такова:

Сутринта ставам в 9, после закуска, тренировка (по системата milk & squat) след това 3 основни хранения(които са почти еднакви) знам, че има “дупка”, но все пак излизам навън...

9:15- Мюсли+2 яйца + 6 грама креатин (от 10 до 11 някъде е тренировката) дайте съвети и за нещо друго преди тренировка.
11:20- Пилешка пържола, картофи, сирене, 500 мл. пълномаслено мляко с разбъркан мед в него
14:00- Същото като след тренировката, но на мястото на картофите ям ориз
17:00- Същото като в 11:20
След това като се прибера (към 22 да речем) гейнър+ извара и мюсли и 500 мл мляко за преди лягане
Между всички хранения от време на време взимам по някои друг банан, някакви ядки... Веднага след тренировката пак креатин (14 грама) пише “поддържаща доза: 6гр зареждаща: 14 гр” и че трябвало да се разпределят 20-те грама на ден на 2 приема (аз поне така го разбирам)
Това е общо взето гледам да изпивам по 2 литра пълномаслено мляко на ден. Гейнъра веднага след тренировка и преди лягане, креатина на закуска и веднага след тренировка.
Продуктите са Ultimate Whey Gainer и Creatine Monohydrate 300 грама на марката JC Nutrition, знам че не е най-добрия възможен избор, но за момента това мога да си позволя. Ще тренирам през ден което значи, че в почивните дни ям малко повече (вместо да тренирам)
Личи си че не съм разбирач, не се смейте, чакам критики и съвети.
:)

03.07.10
16:15

Като свършиш зареждащата фаза си на 5г. креатин преди и след тренировка.

03.07.10
19:02

Нещо не ми се нрави режима ти като тайминг. Имаш огромна дупка вечерта, гейнъра преди лягане ти не трябва с тея захари в него.
Върти ми се нещо такова :

Ставане- гейнър
Половин-един час по-късно 100-150 гр. овес (мюсли) + 3-4 яйца
—-Тренировка—-
Веднага след нея банан + гейнър
Час по-късно месо/риба + ориз/спагети/пълн.хляб/
До края на деня още 2 такива хранения (протеин + качествени въглехидрати)
Преди лягане 200 гр. извара + ядки/маслини/зехтин

Картофите не са най-добрия източник на въглени, наблягай на кафявия ориз, овеса и т.н
Млякото можеш да си го пиеш между храненията, ако е домашно най-добре.

Успех !

10.07.10
20:13

Дайте ми съвет какво да избера кое ще има по-голям ефект... с кое ще кача повече ако щете
Креатин + Глутамин, някакъв протеин или креатин +гейнър. Спрял съм се на 100% Creatine Monohydrate и L-glutamine Extreme на Trec Nutrition протеина също е на тази фирма има няколко възможности има и някакви гейнъри(примерно Mass XXL+креатина)... Дайте съвет  :)

10.07.10
20:59

Най-добре ги махни тия гейнъри. Вземи си добър протеин изолат на сайтек  fitneshrani.com/proteini/produkti/whey-isolate-surovatachen-izolat-2-kg или fitneshrani.com/proteini/produkti/whey-protein-proffesional-5lb-100-surovatachen-protein + Креатин монохидрат.

11.07.10
07:34

Разбирам, но в момента гледам да се вместя в рамките на 60-65 лева, а в магазина работи някаква жена и едва ли ще е кой знае колко компетентна затова питам тук кой от вариантите да избера. Креатин + Глутамин май ще стигне за най-много време, а съм чувал, че е “класиката за маса” :)

11.07.10
11:06

Трябва да взимаш доста Глутамин за да го усетиш - не съм взилам никога, но така пише навсякъде :)

11.07.10
13:07

Питам от тези продукти коя комбинация до 60-65 лева ще ми помогне за най-големи резултати имам чувството, че чатим в темата :D толкова ли няма някой да си каже мнението какво да избера.

11.07.10
13:25

казано от Rikoo на 11.07.10, 11:06:

Трябва да взимаш доста Глутамин за да го усетиш...

Може и никога да не го усетиш,като мен. Според мен креатин малат+гейнър+някакви витамини ще ти помогнат най-добре. Добавките не заменят доброто хранене  :)

Мнението беше редактирано от Миро на 11.07.10 19:09.

DE

11.07.10
23:19

Гейнър + Креатин му е майката за ектоморфа :) а ти си такъв до колкото гледам мерките

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1