04.07.10
09:55
Първо искам да не бъда разбран погрешно - тази публикация не е с цел реклама на сайт, а попуализирането с цел помощ на посетителите.
Горд съм да ви обявя, че от днес 4 юли 2010, в българското интернет пространство стартира първия по рода си сайт за анатомия на плуването.
Сайтът работи с идеята да предостави информация за люботилите на плуването, за това как всъщност преминава целия процес в тялото при плуване.
Идеята за сайта се ражда, когато при опит да си отговоря на тези въпроси попадам на множество източници пръснати из уеб-пространството и атласите по анатомия. Никъде обаче няма нищо събрано, камо ли на български. Информацията, която сайтът ви предоставя е сбор от различни източници (всичките с личен авторски превод), както и обоснована на личният ми опит в плувния спорт.
Сайтът не претендира да бъде перфектен. Както на всякъде в живота, хубавите неща стават бавно. С малки крачки и естествено с ваша помощ и интерес, сайтът може да се превърне в едно страхотно място за любителите на плувния спорт.
Очаквайте ежедневни ъпдейти по сайта, нови статий, връзки и форум! Може да търсите из целия сайт с помоща на Google Engine, долу на вашите екрани. Естествено, дайте няколко дни на Google да индексира сайта. Чувствайте се свободни да коментирате (за сега само в страничката ни във Facebook)! Моля, попуализирайте сайта сред вашите познати, близки, приятели! Посещавайте сайта редовно, за да следите новостите!
Сайтът носи името http://swimatomy.co.cc (swim + anatomy)
Чувствайте се свободни да коментирате!
Супер е сайта аз много обичам плуването и ми е много интересно. Може да го доразвиете сайта със още статии свързани с всеки аспект от плуването :)
04.07.10
11:02
Дам, сайтът ще търпи ежедневен прогрес :) Благодаря за мнението