04.07.10
12:33
Здравейте на всички ! Та ..искам да Ви попитам какъв протеин ще ми препоръчате да си закупя за добавка към храненията ,защото не мога да си набавям нужния белтък само от храна.. Тренирам на лостове (набирания,кофички, лицеви.. спрях фитнеса поради здравословни причини ) на 17 г. съм 1.82 80 кг ! Тренирам на лостове от 6 -7 месеца, на фитнес съм ходил 1 година и нещо .. Бях си взел протеин на Нутра форс, изолата който е . ,но го спрях поради спирането и на фитнеса, и го продадох ! нещо до 80-90 лв
Хранителния ми режим се старая да е добър ,ограничавам се от сладко,тестяно,газирано .. след тренировка си ям яйцата (3-4 + мед)
протеина го искам например за сутрин и за обед ,защото на обед нямам голям избор на храна богата на белтък.. вечерта си хапвам солидно извара.. ям по 5-6-7 пъти на ден .Това е ! Благодаря предварително !
04.07.10
12:34
Вземи си Изолат.
Вече има изгодни и качествени изолати под 90 лв за 2 кг.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 04.07.10 12:35.
Имаш 2 вариянта.
1вия ( И по-добрия според мен ) Взимаш си изолат и го пиеш сутрин и след тренировка ( А тези 3-4 яйца, дето преди тва си ги ял след тренировка, ги вкарваш на обяд)
2рия Взимаш си матричен протеин и запълваш дупките.
Чист суроватъчен изолат! Вкусовете на Нектар гарантирано ще ти допаднат! Вместо яйца след тренировката + сутрин на гладно.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 04.07.10 16:55.
09.02.11
15:54
Zdraveite! registrirax se v saita predi minuti…i ne znam o6te kade to4no trqbva da pi6a, za da zadam vaprosa si… izvinqvam se predvaritelno, ako e gre6ka, 4e pi6a tuk… :) Ta, moqt problem: Prez lqtoto bqx ponapalnqla.. sega kilogramite sa mi normalni.. No, sled smakvaneto na izli6nite kilogrami, v oblastta na korema kojata mi ve4e ne e sa6tata… Molq vi, posavetvaite me, s kakvi uprajneniq moga da si q varna, kakvato be6e, predi da napalneq… Pravq koremni presi, no ne sam sigurna, 4e tova e dostata4no… 6te sam vi mnogo blagodarna, ako mi pomognete sas savet.
09.02.11
17:21
Кирилицата е задължителна!
Пусни си тема в раздела за жени, но на кирилица!