относно jack3d..

24.04.10
10:09

Здравейте !!!!!
Въпросът ми отностно jack3d е следния
Когато изпих първата си доза от него ефекта беше невероятен но така до първата седмица :( ! след първата седмица имам чувството че ефекта му започва да отслабва и така се получи по нататък вече го няма това напомпване като преди... пиех го 2 часа след ядене след това си помислих да не би да трябва да мине повече време от храненето и пробвах на 2 часа и половина почти 3 но ефекта продължава да си е нулев.. на какво се дължи това не мога да си обясня... имате ли някакво обяснение по въпроса ?
Благодаря ви предварително !

24.04.10
10:38

Аз го пия час и половина след хранене и след 15 минути съм в залата. Пробвай да го пиеш малко преди тренировката, не чак 30 минути.

24.04.10
10:42

Напълно нормално е ефекта да отслабва. Тялото ти привиква към съставките.
При мен азотните буустъри с малки изключения, почти спряха да действат, нищо не усещам при повечето марки, дори и да си взема месец почивка от тях.

При мен Jack3D се усещаше бързо и беше напълно достатъчно да го пия не повече от 20-30 минути преди тренировка, около час и половина до два часа след храна. Да, организмът привиква, затова е възможно ефектът да отслабва с времето. Въпрос на метаболизъм и толерантност към съставките.

GR

24.04.10
11:43

казано от Кольо Пияндето на 24.04.10, 10:51:

При мен Jack3D се усещаше бързо и беше напълно достатъчно да го пия не повече от 20-30 минути преди тренировка, около час и половина до два часа след храна. Да, организмът привиква, затова е възможно ефектът да отслабва с времето. Въпрос на метаболизъм и толерантност към съставките.

Май отново стигаме до това заключение, че Jack3D спомага за една пълноценна тренировка, но не и за онзи обем който търсиме да е през целият ден (постоянното напомпване, през целият ден )

Мнението беше редактирано от GRENLOULD на 24.04.10 11:44.

казано от GRENLOULD на 24.04.10, 11:43:

Май отново стигаме до това заключение, че Jack3D спомага за една пълноценна тренировка...

Аз не съм и очаквал повече от него. Ако той работи 24/7, ще обезсмисли 2/3 от съществуващите хранителни добавки... ;)

GR

24.04.10
12:00

казано от Кольо Пияндето на 24.04.10, 11:55:

казано от GRENLOULD на 24.04.10, 11:43:

Май отново стигаме до това заключение, че Jack3D спомага за една пълноценна тренировка...

Аз не съм и очаквал повече от него. Ако той работи 24/7, ще обезсмисли 2/3 от съществуващите хранителни добавки... ;)

Разбирасе, съгласен съм с това....но нестава дума за 10 дена да стане това, а говоря за периода примерно от 2,3 месеца ефекта да е на лице! Да се вижда, че мускула седи все така напомпен както след тренировката, така и през целият ден да е.

Мнението беше редактирано от GRENLOULD на 24.04.10 12:01.

24.04.10
12:28

Абе хора, стига с това напомпване 24 часа, няма как да стане.
Ако имаш добра диета и си с нисък % мазнини ще изглеждаш нон стоп твърд и целият във вени - по-напомпан вид от това няма как да стане.

GR

24.04.10
12:32

казано от Aleksandar Marinov на 24.04.10, 12:28:

Абе хора, стига с това напомпване 24 часа, няма как да стане.
Ако имаш добра диета и си с нисък % мазнини ще изглеждаш нон стоп твърд и целият във вени - по-напомпан вид от това няма как да стане.

Грешно се изразих, НЕ “напомпан” А “обемен” дори и без тези вени така да го кажа, че да няма излишни спекулации :)

04.07.10
19:40

Направих грешката да оставя кутията отгоре на гладилника няколко дена,ефекта - яко влага ... Стана на буци и един лигав,макар да имам за още 1-2 тренировки.Извода от цялата работа е да си съхранявате добавките на проветриво място :) Да го изкарвам ли или да прежаля 2-3 лъжички ... ? :D Въпроса е ако свърша подобен номер след време дали продукта е годен,не дотолкова за тея остатъци по дъното :)

Качеството на снимките не е много добро,но като цяло ситуацията е едни жълтеникави бучки ...

Мнението беше редактирано от mantodeus на 04.07.10 20:14.

05.07.10
05:00

Ако си на една лъжичка, увеличи на 1 и половина, след 2 дни на 2 лъжички... аз така карах и 2 лъжички си ги усещах почти до края на опаковката. Последните 3-4 дни пих по 3 защото тогава, и при мен взе да отслабва ефекта на 2. Като цяло съм доволен от продукта.

05.07.10
07:19

Аз повече от 2 не превиших, до края си ме удряше много яко. Колкото по на гладно, по-силно се усеща.

Така и така подхванахте пак темата...някой има ли обяснение,защо джакеда вместо да ми действа както на повечето хора,той ме прави на парцал и вместо да ми се увеличи силата,тя намаля,през първият половин-един час след приема ми става някакво замаяно на главата,след това отминава и определено нямам никакво желание за тренировки?

05.07.10
07:42

Абсолютно същите “симптоми” съм имал при употреба на други буустери- Атак, SP 250 и особено White Flood. Специфичен вид добавка си е това и действа много различно на всеки, просто го спри и търси продукта, който ще ти пасне :)

05.07.10
10:26

казано от MaSTaH на 05.07.10, 07:22:

Така и така подхванахте пак темата...някой има ли обяснение,защо джакеда вместо да ми действа както на повечето хора,той ме прави на парцал и вместо да ми се увеличи силата,тя намаля,през първият половин-един час след приема ми става някакво замаяно на главата,след това отминава и определено нямам никакво желание за тренировки?

Търси буустери като Muscle Pharm Assault и iForce Hemavol ;)

05.07.10
13:37

При мен 2 лъжички ми влизат в повече,идеалната доза е 1.5 - така го изкарах.Случи се 1-2 пъти да ме “събори” с гореспоменатите симптоми,но не се повтори - може да съм се адаптирал,знам ли ...

Никой нищо не каза за влагата при тоя род продукти - влияе ли на качеството му ?

Мнението беше редактирано от mantodeus на 05.07.10 13:38.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1