Къде греша?

03.07.10
19:54

Добър вечер. Дайте ми съвет за режим за покачване на маса. Ето моят:
7:00 Протеин syntha 6 + cellmass + Овесени ядки(около половин купичкаІ
10:00 2 яйца
12:00 Пилешка пържола ИЛИ Ориз ИЛИ картофи с 2-3 филиики хляб.
13:00 яйце
15:00 яйце
17:00 яйце
18:00 Пилешка пържола ИЛИ ориз ИЛИ картофи с 2-3 филиики хляб
20:00 Тренировка
21:00 cellmass + syntha 6
Спя малко под 7 часа.Недостатъчно ли е?
Преди лягане ако ми се яде хапвам сирене или нещо малко от хладилника.
Уместно ли е да ям обикновени или шоколадови вафли?
Имам малък опит в тренировките, но съм решил да ставам сериозен.Поради кандидатстудентстването ми нямам излишни пари.На 23 год, съм. 189см 85кг.
Благодаря на всички отзовали се.
Четох, че за мойте килограми трябват около 170гр. протеин.Как успявате да ги набавяте като 1 яйце има само 7.От протеина получавам само 22, а от пържолата още 20-30???

Темата беше редактирана от IVanchooo на 03.07.10 20:04.

03.07.10
21:05

казано от IVanchooo на 03.07.10, 19:54:

Добър вечер. Дайте ми съвет за режим за покачване на маса. Ето моят:
7:00 Протеин syntha 6 + cellmass + Овесени ядки(около половин купичкаІ
10:00 2 яйца
12:00 Пилешка пържола ИЛИ Ориз ИЛИ картофи с 2-3 филиики хляб.
13:00 яйце
15:00 яйце
17:00 яйце
18:00 Пилешка пържола ИЛИ ориз ИЛИ картофи с 2-3 филиики хляб
20:00 Тренировка
21:00 cellmass + syntha 6
Спя малко под 7 часа.Недостатъчно ли е?
Преди лягане ако ми се яде хапвам сирене или нещо малко от хладилника.
Уместно ли е да ям обикновени или шоколадови вафли?
Имам малък опит в тренировките, но съм решил да ставам сериозен.Поради кандидатстудентстването ми нямам излишни пари.На 23 год, съм. 189см 85кг.
Благодаря на всички отзовали се.
Четох, че за мойте килограми трябват около 170гр. протеин.Как успявате да ги набавяте като 1 яйце има само 7.От протеина получавам само 22, а от пържолата още 20-30???

Добре е да хапваш и извара, кисело мляко, ядки - орехи, бадеми, лешници и плодове - бананите са много подходящи в режим за покачване на ММ. А и като гледам така храната ти е доста малко. Какви са тия 9 хранения, направи ги 6 през около 2,5 или 3 часа. За закуска си прави овесена питка + яйца. На обяд и вечеря задължително месо + ориз и зеленчуци. Преди лягане хапвай извара или 4-5 белтъка с ядки. Мединните хранения са много слаби - тогава може да хапваш извара + банан или пък кисело мляко с овес и малко канела. Варианти много, разгледай добре раздела с мъжките дневници. От там може да почерпиш много полезна информация.
Хайде оправи храната и с редовни тренировки съобразени с твоя опит резултатите ще дойдат :).

DE

05.07.10
12:32

С това яйце на ядене,не мисля,че ще качиш.Нека ти дам съвет купуваш 1/2 кг месо + 1л прясно мляко това са ти около 150гр протеин имаш и Syntha и от там пиеш 2 дози на ден и ето ти го протеина :)

05.07.10
17:40

Мерси за отговорите пичове. Как да предпазя корема от предстоящото напълняване.Четох, че като качваш-качваш навсякъде, но все пак няма ли начин да имам и плочки, или трябва да мисля за тях след като кача?

05.07.10
17:45

С това ядене не си за никъде.... Сутрин вкарай 200гр овес и 4-5 яйца. Каква е тая половин купичка :) Какви са тия 2 яйца. Ако те е страх за плочките - недей качва. Няма пълно щастие на тоя свят :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1