05.07.10
17:08
Здравейте,ето какво ще ви попитам : Тренирам по една програма която е за маса (почти всички групи мускули) и съм доволен.Но имам малък проблем при горната вътрешна гърда ... Тренирам по програмата (гърди) ,правя упражненията и като цяла съм много доволен,но само горната вътрешна гърда не ми се помпи много ... помпи се но би могло още малко ... ако ми кажете някое упражнение с което да завършвам (което да го правя през тренировка,не всяка .. де не прекалявам - имам предвид след всяка тренировка за гърди :) )
Ето и тренировката ми за гърди -
* Изтласкване на щанга от обратен лег (малък ъгъл) - Пирамида: 1 х 10 + 1 х 7 + 1 х 5 + 1 х 3 + 2 10
* Изтласкване на дъмбели от полулег - 4 серии х 6-8 повторения
* Пек-дек с успореден хват (лакти на ниво рамене) - 4 серии х 6-10 повторения
Гръдна + гръбна мускулатура
* Пулоувър с дъмбел - 4 серии х 12-15 повторения
Но ако някой по-напреднал и можещ прецени,че не се нуждая от повече упражнения нека да каже причините,ще са ми от полза .. защото съм мислил дали имам или нямам нужда от допълнително упражнение поради причината,че това е Класическа тренировка за маса и упражненията са доказани не веднъж,но все пак бих искал да се допитам до вас!
Пробвай това:
1.Пек-дек или флайс от лег или съвсем леко вдигната лежанка х3 не стигай до отказ тук!
2. Полулег с дъмбели или лост х4
3. Кофички в суперсерия с пулоъвър х3
05.07.10
19:07
Най-доброто упражнение за горна вътрешна част е да закачиш две D-ръкохватки на долните макари на кросоувъра и да вдигаш,като в горно положение доближаваш ръцете и задържаш изцеждайки гърдите.Две серий помпащи в края на тренировката са идеални.
МНОГО СЕ ИЗВИНЯВАМ,ЧЕ СЪМ ПОСТАВИЛ ТЕМАТА СИ В В ТОЯ РАЗДЕЛ ! ЩЕ ПОСТАВЯ СЪЩАТА В ДРУГИЯ РАЗДЕЛ !