05.07.10
21:36
Хората ползвали го ако може да споделят впечатления струва ли си инвестицията и колко време е оптимално да го пия?
05.07.10
21:53
18 годишен. От 3 години се занимавам с фитнес и други спортове от по-рано. Нямам си на идея с какво да го комбинирам. Малко набързо пуснах темата, даже се ориентирах към нещо друго. Като цяло целта ми е покачване на мускулна маса и сила, но маса трудно качвам защото водя доста активен живот. Малко съм бос откъм добавките... 73 кг съм в момента на 171. Процент мазнини незнам, но имам видима преса те надали е много.
Мнението беше редактирано от huckleberry на 05.07.10 21:54.
05.07.10
21:53
Според мен си заслужава инвестицията (69 лева). Ще почувастваш малко увеличение на апетита към края на първата седмица. Повишаване на теглото с около 2-3 кг. Повишаване на силата, но нищо свръхнормално. Това, което е забележително, е начина, по който изглеждаш вземайки продукта - по- плътна мускулатура с изпъкнали вени. Пак казвам - не очаквай чудеса. Ако се почустваш замаян по време на тренировка след като си пил пакета или ако имаш сърцебиене, то те съветвам да махнеш червената капсула, която съдържа кофеина. На опаковката пише да се спира приема след 21-я ден (тя свършва тогава) и да се направи една седмица почивка преди да се започне с нова опаковка, но аз си мисля, че е добре да се кара 42 дни без почивка и тогава да се направи една или две седмици почивка.
Много добър продукт. 8 по десетобалната скала. Това е мое мнение и не ангажирам никого с него.
05.07.10
22:00
Ако го комбинираш с глутамин и БЦАА, ти гарантирам добри резултати. И съвсем скоро ще се покаже тук в темата мнение, че си прекалено млад, за такъв род добавки. Борчетата и щангистите ги зобат с къде къде по-големи и повече препарати, някои от които чисти анаболни стероиди, а да си видял някой да се е повредил от това? Аз не съм. А и препарата е на основата на екстракти, които не подтискат нито растежа, нито оста хипоталамус-хипофиза-гонади(тестиси).
05.07.10
22:03
Ем на опаковката пише да не се приема от хора под 18 годишна възръст пък аз ги имам ;d.. Иначе не бих се и насочил към продукта.
Да не отварям нова тема и аз да питам дали мога да го вземам тоя продукт? Тренирам повече от 3 години, на 20 гидини съм почти, до сега съм вземал: Протеин, казеин, аминокиселини, креатин. С какво е най-добре да се комбинира този продукт и наблюдават ли се странични ефекти?
Мнението беше редактирано от Петър на 06.07.10 05:58.
Давай смело аз съм го ползвал продукта много си е добър незнам всеобщото мнение какво е ,но аз лично останах доволен 2 опаковки без почивка 1 седмица почивка и ако си доволен повтаряш.В зависимост какво целиш са и комбинациите за мускулна маса и сила препоръчвам ти БЦАА (прах в добри дози 20 гр на ден),ако нямат глутамин си добавяш 20гр глутамин и си пушка,от пудрите(протеините) за мен лично няма особенно голям смисъл ако си добре с храната,мое си вземеш и някои комплексни амино защото БЦАА са бързи (много са добре за сутрин и след тренировка с глутамина),а комплексните ами (по-бавните),са идеални за преди тренировка,пробвай аз останах много доволен.
Абе, то и на обикновен креатин съм виждал да не се приема под 18 години, така че колко пише на опаковката не е от толкова голямо значение.
казано от Миsh0 на 02.08.10, 15:18:
Абе, то и на обикновен креатин съм виждал да не се приема под 18 години, така че колко пише на опаковката не е от толкова голямо значение.
Сигурно, защото смятат, че ще изгълтат половината капсули, като не видят резултат :D
Не е изключено да има и такива :) Но надали ще им стане нещо и в тоя случай (най-много някой долен диспептичен синдром) :Д
14.06.13
23:18
Също освен М-стак и Но-експлод ще добавя аргинин , какво ще кажете ?
14.06.13
16:10
Здравей те бихте ли ми помогнали и споделили мнение за това дали ще има ефект от М-стак и Но-експлод
Благодаря ви предварително