Лаф моабет - том втори

Темата е заключена.
Прескочи до:

05.07.10
20:26

Аз дънки от половин година не мога да си намеря-или ми са тесни на бедрата и широки на талията,или в допълнение на това са gay-fit.Класически модел вече не ми става ама хич,а новите с някакви безумни шевове и капси не ме кефят.Имам чувството,че дрехите се правят за масовия потребител който е с голям гъз,корем и тънки крака.
И ризите-тесни ми са на ръкавите и широки навсякъде другаде.Ще си ходя с анцуг,дреме ми :)

05.07.10
20:48

Рама е 4гб, кажете ми с кое по-точно ще го запълните?

Eто лека корекция, пак без кутията

Допада ми конфигурацията :) Чудех се за дъно, което да подържа crossfire , така няма ли да се засили видео мощта .

05.07.10
21:04

казано от CKOTA на 05.07.10, 20:48:

Рама е 4гб, кажете ми с кое по-точно ще го запълните?

Лесно се запълва и никога не стига ;) 4 ГБ е нормално за съвременна машина, още повече че иска да играе.
Като сложиш Windows 7+стандартните програми на заден фон (антивирусна и други), после отваряш браузър с 10 тежки сайта, пускаш музика, скайп, торент клиент, ICQ, няколко документа (doc, pdf, xsl).
И накрая ще е добре да можеш да пуснеш някоя тежка игра, без да ти влачи и без да се налага да затваряш преди това другите приложения.

казано от RogerF на 05.07.10, 20:59:

Допада ми конфигурацията :) Чудех се за дъно, което да подържа crossfire , така няма ли да се засили видео мощта .

Стига да имаш пари за две съвременни видеокарти :) Но не мисля, че ти трябва чак толкова. И така и не каза какъв е монитора? Ако е над 24 инча, тогава може да си помисли за повече мощност :)

Мнението беше редактирано от Петко К на 05.07.10 21:07.

05.07.10
21:06

E ще се засили естествено :D… обаче филма става по-солжен- по-скъпо дъно, видеокартата за началото може да е една, щото пак ще дойде повече пари... а и захранването ще трябва да се засили още ерго още кинти, трябва да се види какви 2 видео карти и дали ако са малко по-нисък клас ще издухат тая самичката... не знам трябва да почета малко, а и както каза Петко зависи от монетора, защото резолюцията е ключов фактор, ако играеш на 1280х960 е една а 1920х1024 или там както е правилният аспект се изисква повече. Идята ми е, че не се знае дали си струва чак такава космонавтика, ако няма да играеш на огромен монитор. В крайна сметка ти си решаваш :)

ПП Защо не мога да бъда кратък?

ЕДИТ- Петко, хубаво съгласен съм, ама аз с пуснат солид 2006 файрфокс и сталкер на заден фон не можах да запълня 2. Мисля, че малко се преекспонира нуждата от рам, естествено може да греша :D

Мнението беше редактирано от Бойко на 05.07.10 21:09.

05.07.10
21:07

http://www.youtube.com/watch?v=E3pYudZ2tRI&feature=related
Денис Волф вади големите ръце :)

казано от CKOTA на 05.07.10, 21:06:

E ще се засили естествено :D… обаче филма става по-солжен- по-скъпо дъно, видеокартата за началото може да е една, щото пак ще дойде повече пари... а и захранването ще трябва да се засили още ерго още кинти, трябва да се види какви 2 видео карти и дали ако са малко по-нисък клас ще издухат тая самичката... не знам трябва да почета малко, а и както каза Петко зависи от монетора, защото резолюцията е ключов фактор, ако играеш на 1280х960 е една а 1920х1024 или там както е правилният аспект се изисква повече. Идята ми е, че не се знае дали си струва чак такава космонавтика, ако няма да играеш на огромен монитор. В крайна сметка ти си решаваш :)

ПП Защо не мога да бъда кратък?

ЕДИТ- Петко, хубаво съгласен съм, ама аз с пуснат солид 2006 файрфокс и сталкер на заден фон не можах да запълня 2. Мисля, че малко се преекспонира нуждата от рам, естествено може да греша :D

Аз само си питах.Засега ще се спра на това, особено видеото и процесора  ме кефят максимално.

АН

05.07.10
21:23

казано от Стоянчо на 05.07.10, 19:18:

Търся глутамин 1кг за 40-50лв и ВСАА пак 1кг за същите пари :) ...американски

Прати едно лс, ако намериш.

05.07.10
21:29

Това е мираж :)

05.07.10
21:35

Че то на ПИКО глутата е 80 так и нещо килото...

ПП Аз съм ебати дефектния тип- талия най тясно- 78(за пръв път меря) талия най-широко 86- яко а?

Роджер, като става въпрос за ПС-та винаги може още :D. миналата година на брата сглобявах ПС с по-малък бюджет(то и долара беше по-малко пари де) и е пак АМД/АТИ базирано и до сега повечето неща вървят на макс или с не-пълен анти алийзинг и тн, на сравнително ниска резолюция за днешните стандарти, но все пак- мисля ще ти върши работа това : )

Мнението беше редактирано от Бойко на 05.07.10 21:38.

Най малкото магазина им е точно срещу залата на Лазар, та като ходя за сметана мога да се върна с компютър :D

05.07.10
21:42

Хахха- представям си ако идеш за месо с какво ще се върнеш :D

05.07.10
21:58

казано от korpusito на 05.07.10, 21:29:

Това е мираж :)

Така де, само си търся :) Никой не е казал, че ще намеря!  :D
Ако цените на тези добавки са такива, щях да пия по 1 кило на месец.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 05.07.10 21:59.

05.07.10
22:16

казано от CKOTA на 05.07.10, 21:06:

Може и така да е, ама виж какво показва картинката при мен ;) А даже игра не съм пуснал.
П.П. Добре де, имам пуснати 2 виртуални машини :D

Мнението беше редактирано от Петко К на 05.07.10 22:18.

05.07.10
22:25

http://www.youtube.com/watch?v=lP_fqQ6yEQ8
Тоя сериозен ли е?
Не е ли неправилно това дъмбел-роу

Мнението беше редактирано от alabalaa на 05.07.10 22:26.

05.07.10
22:32

Да, прекалено много бицепс и рамо се вкарва така. Трябва да се дърпа към корема.

05.07.10
22:41

Мдам, и аз дърпам към корема.
Егати пърсънал-трейнъра, да не попадаш на такъв :D

05.07.10
22:46

Петко, добре че си каза без бой :D

АН

05.07.10
23:14

казано от alabalaa на 05.07.10, 22:41:

Мдам, и аз дърпам към корема.
Егати пърсънал-трейнъра, да не попадаш на такъв :D

Повечето са като тия.

http://dnes.dir.bg/news/kanada-toronto-elizabet-vtora-eelktrichestvo-6676805#cmts

Ето да видите, че не само в БГ има брутални аварии засягащи нормалния живот на хората.

06.07.10
09:55

Смени само захранването,моля ти се :) За тея пари добре си го сглобил,аз лично бих се насочил към интелска платформа,но то си е фенщина малко.Виж дали няма да можеш да намериш някъде OCZ или Corsair рам на по-добри честоти,има изрудски чипове на сносни цени - след като ще го ползваш за игри търсиш максимума за парите :)

RogerF, и не забравяй по-мощно захранване=по-брутални сметки за ток  :D

06.07.10
10:09

mantodeus, Интелска за тия пари ще е по-слаба. Иначе интел имат доста яки процесори и платформи като цяло, но амд като цена/качество водят. И ако сложим по-хубава памет пак надхвърляме бюджета :D А захранването като мощност или като мака не ти допада?

06.07.10
10:42

Чифтека не са хич лоши и е по-добре в сравнения с фортрона,но нека е поне 550W.Въпреки това ако разполагаше с повечко пари бих те посъветвал за такава сериозна конфигурация да отделиш още 50$ и да вземеш 650W Corsair,но в тоя случай по-добре да ги дадеш за да ъпгрейднеш рам-а.Има и друг вариант - http://www.voodoo.bg/categories/335/products/13409 или 650/750 ватовия модел,ако мислиш за бъдещи ъпгрейди.

А и щях да забравя - при нас сривове в тока почти няма,но въпреки това дадох 30 лв за един разклонител със protection :) Добра идея е да се застраховаш срещу един евентуален токов удар,понеже ако изгори дъно или видео за толкова пари ще трябва да слагаш въжето и да риташ стола.

Мнението беше редактирано от mantodeus на 06.07.10 10:45.

06.07.10
10:50

С добро захранване токовите удари не са толкова опасни, най-много захранването да замине. Аз досега нямам изгорял компонент.

06.07.10
11:00

казано от Петко К на 06.07.10, 10:50:

С добро захранване токовите удари не са толкова опасни, най-много захранването да замине. Аз досега нямам изгорял компонент.

Бих добавил и един UPS преди захранването, ей така, от най-евтините ;)
За 16 години работа с компютър имам десетки изгорели модули. Откакто имам батерия преди всичко, и проблема се реши.

HE

06.07.10
11:58

surge protector-а върши повече работа против токови удари и далеч не е с цената на UPS-а. Да не говориме, че като заминат батериите на UPS-а e допълнително главоболие. Следващия момент е пищетето на UPS-a - ако си ми съсед няма да ми е никък приятно.

06.07.10
12:09

казано от head_hunter на 06.07.10, 11:58:

surge protector-а върши повече работа против токови удари и далеч не е с цената на UPS-а. Да не говориме, че като заминат батериите на UPS-а e допълнително главоболие. Следващия момент е пищетето на UPS-a - ако си ми съсед няма да ми е никък приятно.

Ами цената е колкото на евтин UPS, което ме устройва. Пищенето мисля знаеш, че е въпрос на 1 жичка да го прекъснеш. На мене ми върши по-добра работа от батерията заради генератора. Трябва ми само за 30сек. за да завърти. За в къщи донякъде SP-то е ок, но за работа... хммм, може би като втора защита. А батерията се сменя на всеки 2 години най-много.
А само си представи какво ще стане с SP-то и техниката след него, ако нямаш земя на контакта?
п.п В къщи нямам PC ;)

Мнението беше редактирано от Ivan Boichev на 06.07.10 12:14.

HE

06.07.10
12:41

Е 20-тина лв. е един протектор. Това ми беше идеята за UPS - за офис става, но за вкъщи се обзесмисля. При теб UPS-a има и друго приложение  ;)  Пищенето аз, ти и още една шепа хора, които поназнайват малко ще се оправят, но масовия потребител е абсурд, а да не говориме, че и гаранцията пада като му резнеш пищялката. От друга страна ако има чести токови удари по-добро е решението с UPS.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 06.07.10 12:42.

Ако има чести токови удари пишете до обслужващото ЕРП.
Иначе токови удари могат да възникнат и по интернет и телевизионните мрежи. Скоро ми изгоря цифровия приемник.

AZ

06.07.10
14:06

http://vbox7.com/play:e6271123
Искаш ли пастетчето да намажеш хлебчето...
:D

АН

06.07.10
15:19

http://vbox7.com/play:0dbfb166
...

06.07.10
16:20

http://www.vbox7.com/play:c9697e1a
Голяма лудница!Тоя пич с тва гласче и брат му или който е там направо разцепват мрака!

АН

06.07.10
16:41

лапешка работа :Д

Скота , спрях се на твоята конфигурация засега, като замених единственото дъното с най-доброто на Асрок :D и чакам отговор за добра кутия и дали ги имат налични артикулите.Благодаря ти много за помощта, длъжник съм ти с един протеин ;)

Доза протеин , не цял :D :D :D

06.07.10
21:48

Добре личи си за какъв учиш :D, за малко да изгориш :D
ПП Пак заповядай няма проблем : )

ПП2 ти в коя зала в студентски тренираш?

В момента се преместих зад фантастико , във Фитнес Weider.

06.07.10
22:49

Хвалят ми го : ) колко ти излиза карта 12/16?

07.07.10
00:47

Много ви моля, който има регистрация във фейсбук да докладва този фалшив профил на Джей Кътлър, защото това наистина не е той http://www.facebook.com/platform#!/profile.php?id=100000831825925&ref=ts и много хора все още си мислят, че си пишат с него..

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1