31.03.05
00:00
Какво мислите за мача! Лично аз смятам че проиграхме шанса си, малко на английски футбол мязаше мача, хареса ми и затова ме е яд за загубата на две ценни нам точки! Пу да му ..... заплодя мамата! Яд ме е :twisted:
И бербатов изтърва шанс за 2;0 и счупих шейкъра си от яд за развоя на събитията! Но .... ще има и други квалификации, аз мисля че изтървахме тая за Германия
Пу да им...... супер мангали са тия унгарци ве! по-цигански изгран мач от тях не съм гледал! И аз доста се ядосах зареди тоя мач ма кво да правиш не е фатално.
по-здрави
Може ли бе, може ли бе, може ли бе???????? :evil: :evil: :evil: Явно може - в последната минута да ни н****т така бе! Уффффффффффффф
Йебреееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее, може Йода, всичко може, като не вкарваш ти го вкарват постанално и болезнено, че ти разпукват волевия сфинктер от яд и дрискаш ядове дни наред! хЕХЕХЕ, В КРЪГА НА ШЕГАТА
Унгарците на този мач бяха ЦИГАНИ пууууу майка им циганска фенска Д**а
Зеленото чудовище в момента се намира стъпкано и осрано от циганите в кълта. Продажни и мръсни хамали!
по-здрави
Да му *** майката и футбол! :x :x Тая вечер пак няма да спа от яд ! За мача каво да кажа ? Просто не сме голям отбор , това е ! Болиме да го кажа , но ако бяхме отбор на място , тия мишоци щяхме да ги смажем с 3:0 и сега вместо да псуваме от яд щяхме да си честитим.
Еее де, стига сте заплождали, какво се нервите толкова, тя иситната е ясна... Толкова сме некадърни, че просто няма на къде... Няма да се върнат златните години на бг футбол, колкото и да ни се иска и да си въобразяваме друго. Това е грозната истина. Бих казал- “Пу да муощастливя лелята”/че майката вече сички и се изредихте/, ама няма :P :lol:
31.03.05
01:59
според мен целта на този мач беше да се разбере кои от двата отбора е по слаб. наште се оказаха истински путки вместо да ги смачкат с 4-5 на 0. май Стойчков добре трябва да си направи сметката щото с такава игра дори да се класираме ще бъде късмет и само ще се излагаме на световнот пред всички.
Еми кво да ви кажа.....проиграхме си шанса.....Много ме е яд,че Бербатов изпусна 2 много добри положения!!!....Много тъп гол в последните минутки....въобще ние щом тия смотльовци не ги бихме не знам как ще се оправяме с Хърватска и на гости на шведите :cry:
Но има надежда!! Аз съм оптимистка!!
31.03.05
22:52
Истината е че не можем един мач да спечелим,даже да водим до последните минути.И мен толкоз ма е яд. :x Вече почти нямаме шанс.
Все пак беше по-добре отколкото със швеция.момчетата играха добре и не мойим да виним само тях.
А,кой да виним,бе пич?Вярно трябва и да се вини треньора им.Каква е тази плачевна защита,кой го пуска да играе тоя Коловати?А невероятния страж Димитър Иванков,дето няма докато е жив да излезе да поиграе малко в чужбина:),тоя ще се пенсионира на вратата на страховития “гранд” Левски:)За какво си говорим,по добре да не се ядосваме повече,а само да им гледаме сеира,и то при положение че абсолютно нищо друго нямаме да правим,защото да гледаш българския футбол,е пълна загуба на време.
Цаца почваш да ми ставаш любим потребител във форума! :) И този път съм абсолютно съгласен с теб!
по-здраво
истината е, че бербатов изтърва 2 гола. и с двата крака пробва човека ама не можа, аз виня него за загубата ни.
01.04.05
00:31
Най-големия проблем на отбора ни е Иванков. Аз не си спомням в последните 5-6 мача Иванков адекватно да е реагирал на центриране или на ъглов удар. Здравков много по ми харесва как играе. За съжаление Здравко напусна вчера националния отбор. Тъй като мениджъра на Иванков(Лъчезар Танев) е близък на Стоичков на вратата пази Иванков, а не Зравков, който не е записал нито минута игра в последните официалните мачове. Четох статия по този въпрос в един вестник още преди първия мач на Стоичков, че в отбора ще играят еди-какви си играчи, защото мениджъра им е бил близък с Христо, и сега Здравков го потвърждава.
Вярно Бербатов пропусна два гола, ма за него тва си е нормално. Той и в Байер ги прави тия глупости. И се си мисля, че ако му топката му беше както трябва на десния крак щеше да я вкара. И той има вина, ама на Иванков мястото не му е в титулярния отбор.
03.04.05
12:45
Абе играхме ного по добре , ама късмета пак не беше на наша страна. Некво имахме поече голови възможности , ама .... Не е оферта да не биеме ... Ще победиме обаче срещу Харватска :)
03.04.05
14:44
коментара е 4е сме наи големите тулупи. 4е биема харватска ама нема да е скоро тва.а тоя бербатов е наи големия сакатник от си4ки нема сила да ритне топката :?
03.04.05
14:48
Оти ве ! Нема да говориш така за Митко ! Аз че ти счупа главата само да те вида :) А че ги биеме.Мача срещу Хърватска е на 4 юни. Забравили ? И че е в България и аз че хода на стадиона да викам за митко.У ?