Проблем с мигрена ?

05.07.10
06:48

от 1 2 години страдам от хронична мигрена. Докторката ме посъветва никакви енергийни напитки ,нищо което да подтиска съня ми.А до колкото знам някои фат бърнари или л - карнитини садържат кофеин. Искам да отслабна а без препарати дето се вика няма резултати . Какво да правя ?

05.07.10
10:14

Правилна диета + кардио. Отдели 2-3 часа прочети, там горе вдясно диети, в гоогле напиши кардио.

05.07.10
13:43

на мен докторка ми е казвала, че при пристъпи на мигрена трябва да се пият кофеиносъдържащи болкоуспокояващи и да си пия кафе ... а сега де ;)

06.07.10
07:10

Ммм според мен нямаш  мигрена... прочети малко в нета...Когато имаш мигрена може да използва болкоуспояващи ,но не и кафе . Мигрената е много сложно заболяване след време от нея се получава и проблеми в сърдечната система. За това се питам дали да си взема л-карнетин или фат бърнар.

07.07.10
20:32

Кофергамин нали беше лекарство при мигрена ?
Е то съдържа кофеин.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1