Повече ММ, по-малък стомах? Как?

05.07.10
23:21

Целта ми е да кача мускулна маса и да сваля шкембето.. не целя плочки, просто искам да го сваля, че съм се наклал. Не ям хляб.
Тренирам по следния начин:
Понеделник: Ръце
Вторник: Гърди+Корем
Сряда: Бягам
Четвъртък: Рамо+Корем
Петък: Гръб+Корем
Събота: Бягам
Неделя: Почивка

Висок съм 175
Тежа 81-82 кг
Стажа ми е около 2 години с някое друго прекъсване

Режима:
9-10ч. Закуска: Овесени ядки/мюсли + мляко (какъв грамаж ми е необходим?)(в редки случай някой сандвич)
12ч Още едно ядене? какво да е то? Чудя стабилен обяд ли да е или нещо по леко?
14ч. Обяд или нещо по-леко ако обяда ми е в 12ч.
(обяда да представлява месо с няква гарнитура или няква манджичка, в редки случай пица или някой сандвич)
16ч. Зала
17:00-17:30-18:00ч.  Месо с гарнитура или манджичка
20:00ч. Някво по-леко ядене
Преди лягане Извара(колко грама и с кво да я смеся за по добър ефект? Ако може и солен и сладък вариант, за да разнообразявам)

Кви храни трябва да приемам през тия по-леките хранения? Ако може да ми разясните малко и да помогнете с дооформянето

Темата беше редактирана от raksun на 06.07.10 07:10.

06.07.10
07:32

Имаш, специална тренировка,в която тренираш само ръце, а за крака нищо, защо така? Да не би да мислиш че бягането е достатъчно или пък краката ти са добре развити и нямат нужда от трениране. Това е една от първите ти грешки? По-добре първо изчисти мазнинките от корема и след това качвай.
Относно количествата и храната трябва да си ги изчислиш сам има много формулки и статии за това?

06.07.10
10:00

Кви са тия леки хранения ? Да не си на диетка от списание ?! По-сериозно. Вкарай клек и тяга!

06.07.10
10:41

ами за тва питам да мога да ги направя както трябва храненията.. а пък тягата и клека не ги правя щото имам проблеми с кръста. за тва и бягам малко от краката... като цяло

06.07.10
11:13

С толкова тренировки за корем ще тренираш корема обаче няма да се виждат муслулите. Трябва с кардио да смькнеш мазнините по корема защото те крият коремните мускули.

06.07.10
20:41

казано от IvanIvanich на 06.07.10, 11:13:

С толкова тренировки за корем ще тренираш корема обаче няма да се виждат муслулите. Трябва с кардио да смькнеш мазнините по корема защото те крият коремните мускули.

ами аз съм написал: 1-2 път в седмицата бягам- сряда и събота- сряда задължително, събота ако правя крак: не!

VA

09.07.10
14:41

1-2 пъти кардио не е достатъчно, минимум 3 пъти ако целиш да изчистиш мазното.

09.07.10
16:06

Просто прави кардиото през ден..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1