30.03.05
23:36
За тези, които пишат и тези, които се интересуват в този форум, забраниха темите за бодибилдинг! Тъпо, защото само ни оспорваха мненията, а повечето от потребителите (без тези на бб-теам) им вярват безпрекословно!!! Коментарите от вас, аз съм сърдит :x :x :x
Темата е модерирана от kaloiancho
Мен ме баннаха директно. За мен те са абсолютни мерзавци и доста сериозно съм насъбрал негативи и няма да изтърпя да се намирам в радиос от 100 метра с някой от тях без да предприема респектиращи действия. За мен те са доста под нивот ни и само поради факта, че никой от тях не е гонен от този форум.
по-здрави
На мен ми се скараха относно позицията ми за яйчния белтък и леко се поотдеглих! И ме поракритикуваха относно знанията ми хехехе, голем майтап!
вижте, пичове, онзи сайт е малко по-комерс. Милко и Галя с това си изкарват хляба и е нормално да не търпят намеса в своите методики.
Но незнам защо форума им е свободен, трябвало е по-рано да си го направят само за техните клиенти.
а и там са повече жени, кво има да се говори за билдинг с жени
не беше ли за желтъка?
Не знам ама с мене никога не са били съгласни! Това май важи и за останалите от бб-теам, така че правете си изводите! Не искат да си затворят сайта за техни клиенти, защото той им е раклама, но не искат никой да им се меси в техните си работи! Е, то не може и вълка сит и агнето цяло, пък и аз имам много критики към техния начин на трениране, но това си е моя работа!
не беше ли за желтъка?
хехе, така ли беше, може, а да, за холестеролът там темата, абеее, нека си клатуркат там и да се радват, ДА ЖИВЕЕ КУЛТУРИЗМЪТ, ТОВА ЗА МЕН Е НАЧИН НА ЖИВОТ И МАНИЯ И ..... МНОГО ДРУГИ НЕЩА!
Време е да кажем истината от нашата трибуна!
Истината е, че спидерспорт.ком лъжат! Реално нито една методика не работи като хората и не е съобразена с индивдиалните условия на човека. Прилагът абсолютно едни и същи методи при коренно различни хора, което е противопакзно даже! Отнемат всяко право на дума и изявление, за да могат да замазват очите на клиентите си!
по-здрави
мнението ми не отразява това на bb-team, а моето лично!
Еми виж в общи теми там, аз хубаво ги “насолих”, а баннването ми е в кърпа вързано! :lol: Техен проблем си е!!!
културизма е най добрия начин за поддържане на здраве. ако е пък натурален всичко се подрежда перфектно. да отхвърлиш монополно мнението на другите и да ги ограничиш така брутално е просто смешно и издава липса на желание за дискусия а само на догматично мислене.
31.03.05
09:43
Трябва да ви кажа, че този Милко(дано не му бъркам името) е с наистина много по различни представи за спорта от повечето от нас.Не веднъж съм бил свидетел как в други форуми съветва клиентите си да ползват 40% от калориите си само и единствено животински мазнини което за мен е направо убиииствено.Това навремето провокира един мой разговор с човек много по навътре в нещата от повечето от нас.Той призна, че подобна методика би имала ефект но само за много тясен и определен кръг от хора в който както се досещате попада Милко.За него това е перфектно, но на мен например би ми се отразило доста зле.Въпреки това аз гледа да не отхвърлям никоя методика както за хранене така и за трениране и за спорт като цяло.Понеже има разни хора с разни идеали и разни тела.Няма нищо по нормално от това.А кой как ще си управлява сайта е въпрос на лично мнение.Човека така е решил така е направил.Не му се сърдете, че той признава само и единствено методиката която при него е подействала.Няма да коментирам развитието на сайта както и това на бб-теам оставям коментарите на вас.
Дъжа да отбележа, че гореописаното е лично мнение и няма нишо общо с колективните интереси на ББ-Теам.
Благодаря за вниманието.
Момчета,не го приемайте толкова лично !!
Кой, докъде,как и с какви средства ще стигне решава сам !
Аз не бих допуснала нещо такова да ме трогне ни най-малко.Не мисля,че някой от вас има проблем със самочувствието си нали така ?
Айде малко по весело и хич да не ви пука :)))
Абе какъв е този сайт,щото аз не го знам.Дайте линк.Не знам кой е този Милко,но мисля че се сещам.Дайте да видя и аз.Благодаря предварително
Аз затова не пиша там (почти). Не съм влизал от няколко дни (ей ся шъ видя к’во става), но напоследък се появиха много потребители, които имат широк поглед върху нещата и започнаха да изразяват несъгласие с тях съвсем открито (докато ние се съобразявахме малко или малко). Освен това се натъкнах на постове, които конкретно им препоръчват да четат нашия сайт, за да се информират по-подробно по някои въпроси. (Това последното на мен ми е достатъчно.) Парадоксалното е, че те (спайдърите) имат завидни познания и опит в областта на тренирането с тежести и храненето. И (лично мнение) малко от нас могат да се мерят с тях в тази насока. Може да ни учуди крайността в мненията и убежденията им. Но повярвайте, те знаят за какво става въпрос, просто за да правиш пари в подобна сфера трябва да процедираш по определен начин..... но това е друга тема, в която не смятам да задълбавам. Та в резюме да кажа, според мен много може да се научи от тях, жалкото е че един трениращ без съответния опит няма да успее да различи наистина ценната информация от “пропагандата”. И в заключение - в нашия спорт, там където се появят парите като фактор, истината започва да отстъпва.. :wink:
Марто надценяваш ги! има ги и на сайта в раздела “Връзки” докато на техният сайт няма връзка към нас! То се вижда, колко опит имат, като им видиш рахитичните тела. Тапицирани скелети както се казва! Е това говори, че те нямат опит! молим
по-здрави
Аз си изказах мнението просто, не съм им адвокат, затова няма да ти отговарям :D
31.03.05
11:49
Аз ви предлагам групово да напуснем.
Ще си останат те с една - две каки, дето си мислят, че са достигнали върха с този личен треньор и толкова.
Ние им направихме интересен форума, ние можем да го направим и безинтересен.
Специалисти...
Не се излагай, Марто.
Викам Милко на дуел в каквато си избере сфера за подходящо време. Без медикаменти.
Той е с десет години стаж, аз с една.
Мисля че е правилно след като ни пъдят, да разкараме линка им от сайта!
Ще изчакам там да видим какво ще стане, но ще го предложа на модераторски съвет и на администратора.
Хихи, аз ще съм секундант. Ей сега им прегледах сайта “Добавките са химия”. Хвала таквиз разбирачи :lol:
YODA, евала, добре си ги посолил :P
ББ-тийм forever!!!!
Нека запазим добро отношение към колегите от Спайдър. Имат си техни разбирания, нека ги проповядват. Нека има колегиалност. Мисля че трябва да сме над тези неща? Може би някой потребители не разбират и нас и не са съгласни с правилата ни така както вие с техните, но това не трябва да поражда караници. В свободна страна сме да говорят каквото пожелаят.
А това да им махне линка от нашия сайт е доста глупаво, всички линкове които сме поставили в раздел връзки не сме ги сложили с цел да очакваме въпросните сайтове да слагат наши линкове на техния. Целта е да помагаме на потребителите ни.
[quote author=“kaloiancho”]Нека запазим добро отношение към колегите от Спайдър. Имат си техни разбирания, нека ги проповядват. Нека има колегиалност. Мисля че трябва да сме над тези неща? Може би някой потребители не разбират и нас и не са съгласни с правилата ни така както вие с техните, но това не трябва да поражда караници. В свободна страна сме да говорят каквото пожелаят.
А това да им махне линка от нашия сайт е доста глупаво, всички линкове които сме поставили в раздел връзки не сме ги сложили с цел да очакваме въпросните сайтове да слагат наши линкове на техния. Целта е да помагаме на потребителите ни.
абе кало ...виж тяхното отношение. каква колегиалност има то ????
31.03.05
14:26
Абе. Ще видим на срещата в неделя, пардон.
Лично аз също съм за доброто отношение и колегиалността; мисля че и те; дори бях поканен по едно време от Галя да ходя да тренирам при тях.
Но кръстоносния поход не го започнахме ние. Като ни пъдят, ние пък да им правим реклама. Не мислиш ли, че е глупаво - липса на самоуважение най - малкото?
Мисля обаче, че няма да ни изпъдят, даже и нещата може да тръгнат по добре. Без секунданти :)
Само една молба имам: На срещата заявете кой ще идва и кой няма. Да не стане калабалък. Желателно е да не изскачат хора от нищото и да се чудим какво да правим и къде да ги слагаме. Заявете тук.
Аде :) И това е засега.
Къв Милко ква пожарна кви 5 лева ...... Кви са тия шемети
Изглежда доста съм изпуснал докато ме нямаше
Да разгледах го това сайтче..и се сетих за адаша.Беше инструктор в една зала и ми правеше впечетление с нестандартните си тренировки относно жените.Караше ги да клякат с щанги поне 1-1,5часа :shock: Въпрос на разбиране...
01.04.05
23:56
Да той беше инструктор във Флайс на Веслец, и наистина методите с които тренираше и мъже и жени бяха меко казано странни ! На мен веднъж ми каза цитирам: “Ако дойдеш аз да те тренирам, ще можеш да ядеш пържолки да си пийваш винце и т.н като същевременно с това ще имаш и хубаво тяло !” Е тогава му се исмях в лицето :twisted: ... просто останах поразен ! Във Флайса яко го майтапеха...един от инструкторите (истинските инструктори) му викаше “натуралния тип” и се заливаше от смях :D
Хората си имат методика на трениране и някакво тяхно разбиране за тези неща, които на мен поне хич ама наистина хич не ми допадат...Но както някой по-горе каза, живеем в свободна страна, всеки има право да говори, да мисли и да прави каквото сметне за добре...само по този начин да не пречи и да не вреди на останалите...
айде това е от мен :wink:
[quote author=“martinnest”] На мен веднъж ми каза цитирам: “Ако дойдеш аз да те тренирам, ще можеш да ядеш пържолки да си пийваш винце и т.н като същевременно с това ще имаш и хубаво тяло !”
Аз не разбрах какво не ти е харесало в това изказване? 8) :wink: Мускули баш с пържоли се правят, не с хляб 8)
02.04.05
02:27
[quote author=”Петко К”][quote author=“martinnest”] На мен веднъж ми каза цитирам: “Ако дойдеш аз да те тренирам, ще можеш да ядеш пържолки да си пийваш винце и т.н като същевременно с това ще имаш и хубаво тяло !”
Аз не разбрах какво не ти е харесало в това изказване? 8) :wink: Мускули баш с пържоли се правят, не с хляб 8)
Еми братле, така ли се печелят клиенти !? Да му имам и методите начи. Едва ли не при някой друг ше се мре от глад :evil: И нещо искаше да ми каже за мойто тяло...е тогава си бях малко не много във форма...ама това си беше за тогава :wink:
А за пържолите и мускулите работата е ясна, само да не се прекалява с пържолките :)
18.04.05
18:10
Бях клиент на Милко, около 3 месеца, печално ми е да коментирам. Обидена съм.
Поддържам мнението че консумирането на мазнини в такива колич. важи за определен тип хората, можеби такива които никога не са нямали проблеми с мазнини, по-скоро обратното, с бърз метаболизм и т.н.
Предупредих го за здравословните си проблеми в началото, но той ми препорача да плюскам мазнини и да не се притеснявам. Плюсках :) + кг-та, не са били точно мускулна маса. В това виня само себе си, защотот доверих се без да мисля. (Мисли преди дъвчеш, нали :))
супер, аз кляках с 58кг, но за какво ми е то :) дупето ми не се смалило от това че станах силна.
После когато почнах да чета форума на Spidersport се шокирах от това че нещатата които ми е казвал Милко и които пише Галя са лекичко различни :)
В залата наблюдавах как тренира Гал, тя има малко различни методики. Галя е прекрасен треньор, съжелявам че не попаднах при нея. И е много приятен и отзивчив човек.
Дълго мислех дали да пиша тази тема, но все пак реших да го направя. В момента съм тотално объркана от към тренировъчни програми и т.н. но това е хубаво, щото ми дава възможност да търся и да се развивам сама.
Пък сега май и мене ще ме изхвърлят от там :)
18.04.05
19:08
[quote author=“kny”]Бях клиент на Милко, около 3 месеца, печално ми е да коментирам. Обидена съм.
Поддържам мнението че консумирането на мазнини в такива колич. важи за определен тип хората, можеби такива които никога не са нямали проблеми с мазнини, по-скоро обратното, с бърз метаболизм и т.н.
Предупредих го за здравословните си проблеми в началото, но той ми препорача да плюскам мазнини и да не се притеснявам. Плюсках :) + кг-та, не са били точно мускулна маса. В това виня само себе си, защотот доверих се без да мисля. (Мисли преди дъвчеш, нали :))
супер, аз кляках с 58кг, но за какво ми е то :) дупето ми не се смалило от това че станах силна.
После когато почнах да чета форума на Spidersport се шокирах от това че нещатата които ми е казвал Милко и които пише Галя са лекичко различни :)
В залата наблюдавах как тренира Гал, тя има малко различни методики. Галя е прекрасен треньор, съжелявам че не попаднах при нея. И е много приятен и отзивчив човек.
Дълго мислех дали да пиша тази тема, но все пак реших да го направя. В момента съм тотално объркана от към тренировъчни програми и т.н. но това е хубаво, щото ми дава възможност да търся и да се развивам сама.
Браво за коментара абсолютно те подкрепям. Не можеш да слагаш всички хора под един знаменател. То ако беше така всички щяхме да плюскаме сланина и да сме като бате Арни. И аз мисля че подходите на Милко са малко странни ама кво да прай момчето тва знае тва прави. Най-добре е всеки сам да открие кое е най добре за него.
18.04.05
21:54
Браво за коментара абсолютно те подкрепям. Не можеш да слагаш всички хора под един знаменател. То ако беше така всички щяхме да плюскаме сланина и да сме като бате Арни. И аз мисля че подходите на Милко са малко странни ама кво да прай момчето тва знае тва прави. Най-добре е всеки сам да открие кое е най добре за него.
благодаря.
да, доста неприятна история.
останали са ми платени и няколко тренировки при него. След като поисках да ги “изработиме” заедно или да ми върне парите, ако няма време за мен (понеже е много натоварен :)) Милко ми е казал че има някакъв “гарантиен срок” на неговите тренировки в рамките на няколко седмици (съжелявам не помня колко е) и след като не съм се възползвала от тренировките през този период то парите ми изгарят. За това не ме е предупреждавал когато почвахме. Ето такава интересна измисшльотина, или начин да се печелят клиенти, можеби ...
познаваме се от около 3 години и имаме общи приятели, можеби затова имам това специално сервисно отношение.
Не му обръщай внимание, такъв е и такъв ще си остане! Ние направихме една обща среща с него да си изясним отношенията и ще ме извиняава, ама какво си баба (Милко) знае, това си баба бае! “Неща та неща културизъм в моята страница”! Ако искаш с тях правим обща трен. в неделя, ела да го видим, “паячо” и “паячка”! :twisted:
19.04.05
09:01
[quote author=“YODA”]Ако искаш с тях правим обща трен. в неделя, ела да го видим, “паячо” и “паячка”! :twisted:
С тези от спайдер? Не знам как може хората да се връзват на глупостите на това недоразвито типче - има хора които изглеждат доста по-добре от него и без да са влизали във фитнес :shock: . Не бих приемал съвети за тренировъчната си програма или за каквото и да било свързано със фитнеса от така изглеждащ човек.
[quote author=“kny”]Дълго мислех дали да пиша тази тема, но все пак реших да го направя. В момента съм тотално объркана от към тренировъчни програми и т.н. но това е хубаво, щото ми дава възможност да търся и да се развивам сама.
Споко, сега си имаш НАС! :D