Ефект

06.07.10
17:51

Здравейте, искам да ви попитам, защото съм малко притеснен..
Тренирам всеки ден и главно тренирам малко за маса, защото съм на 15 години, 64 КГ , 178 височина и съм малко хилав, но въпроса ми е друг, взех си Hard Mass Geiner 3500 и съм качил 2 КГ за има - няма 10 дена, ям каквото трябва ( картофи, ориз, макарони, риба и тн.. ) но след 1 месец почвам пак с тренировките от футбола и ми е чудно дали от многото тичане, защото влизаме в подготовка за първенство ще стопя всичко което градих до сега и ще града още време и по време на тренировките ще си правя упражнения, но ще са по-малко на брой и по-малко серии, защото ще съм уморен, особенно когато имам две тренировки в един ден.. Искам това да ви попитам?

06.07.10
18:50

Увеличи храната като цяло, по повече от всичко - протеини, мазнини и въглехидрати. Аз не бих разчитал на “gainer”. По-скоро бих си купил аминокиселини на твое място. Както и витамини на хапове, не разтворими (слабичък тип, често боледуваш и в следствие губиш килограми.. или поне в повечето случаи). Стреми се тренировките в залата да не са твърде изтощаващи. Тренирай през ден-два, прави само базови упражнения с по-малко повторения за сметка на по-големи работни килограми и повече серии на упражнение. Почивай колкото ти е нужно между сериите - 2-3-5 минути. Гледай просто да не се задъхваш и потиш толкова в залата, пък на терена си се раздавай.

От сега съм сигурен, че тренирайки всеки ден, програмата ти ще да е за друго ниво тренировъчен стаж, затова или я пусни да я редактираме както можем, или направо пиши “кръгови тренировки” в търсачката горе и започвай по такава да тренираш.

06.07.10
19:24

А има ли вариант в който някой да ми даде хубава тренировка, защото правя всички мускулни групи на една тренировка което мисля, че не е много правилно, но продължавам да го правя.. Целта ми е да заякна не само заради начина по който ще изглеждам, ами от гледна точка, че съм опорен халф и ми е необходимо да съм малко по-як..
Ако някой може да ми даде хубава тренировка като за мен.. ^ Горе в първия ми пост съм написал кг и тн.. Ще съм много благодарен! :)

06.07.10
20:03

Всички мускулни групи е добре, но не и всеки ден. Стига да тренираш през ден-два и да правиш само по едно упражнение за всяка отделна МГ, си добре.

06.07.10
21:24

Добре, благодаря ти много! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1