04.07.10
20:41
Здравейте. Ще съм много благодарна ако подхвърлите някоя друга идея за суперсерия за крака, по различна от:
-бедрено разгъване в СС бедрено сгъване
Предварително “тенк ю” на отзовалите се.. :)
EDIT - описвам идеите на всички от вас:
-напъди + лег преса
-бедрено разгъване + бедрено сгъване
-бедрено разгъване + лег преса
-бедрено сгъване + римска тяга
-плийе + добро утро
-преден клек + напъди
-клек + римска тяга
Темата беше редактирана от libra на 09.07.10 06:39.
казано от libra на 04.07.10, 20:41:
Здравейте. Ще съм много благодарна ако подхвърлите някоя друга идея за суперсерия за крака, по различна от:
-бедрено разгъване в СС бедрено сгъванеПредварително “тенк ю” на отзовалите се.. :)
Може да опиташ с напади и лег преса. Върху коя част на бедрата искаш да акцентираш?
Ако искаш акцента да е задно бедро - бедрено сгъване /знам че не го искаш, ама все пак не пречи да опиташ + римска тяга - много е ефективно.
казано от karpi на 04.07.10, 20:49:
Може да опиташ с напади и лег преса. Върху коя част на бедрата искаш да акцентираш?
Ако искаш акцента да е задно бедро - бедрено сгъване /знам че не го искаш, ама все пак не пречи да опиташ + римска тяга - много е ефективно.
Мерси за идеята за напади и лег преса :) След малко отивам към залата и ще спретна тази СС.
Иначе идеята ми е за акцент на вътрешна и задна част бедра, но съм отворена за всякакви предложения. Как си ме знаеш обаче че тягата не я харесвам... ще го пропусна това, мерси все пак :)
Здрасти. Опитай бедрено разгъване + лег преса. Или може да опиташ нещо още по-интензивно. Супер три-серия: клек + бедрено разгъване + лег преса.
За вътрешна страна на бедро - опитай плие :) Особено с по-голяма тежест си се усеща чудесно точно там.
Сумо тягата също е за вътрешната страна на бедрото, но щом не искаш тяга, не те устройва.
Напади до отказ и малко преди да припаднеш завършваш с дълбоки клекове със същата щанга
07.07.10
11:09
По принцип суперсерията се прави с антагонисти,но не е задължително можеш да пробваш с Бедрено Разгъване и Бедрено Сгъване :)
Малей извинявай не прочетох,че искаш нещо различно от това :/
Мнението беше редактирано от Denis22 на 07.07.10 11:10.
Широк клек (плие) + добро утро (римска тяга, хиперекстензии с тежест);
Преден клек + напади също ми звучи добре.
последните ми 2 тренировки за крака са клек (пълен) + римска тяга - суперсерии - всяка серия се качва тежеста и се намалят повторенията - 5 серии. след това 3-4 серии за прасеца и толкова. тренировката е супер, но не мисля, че става за редовна употреба. работната тежест не съм я променял ( в сравнен ие с нормална тренировка за крака), но почивките между сериите са по-дълги.