Суперсерия - крака

04.07.10
20:41

Здравейте. Ще съм много благодарна ако подхвърлите някоя друга идея за суперсерия за крака, по различна от:
-бедрено разгъване в СС бедрено сгъване

Предварително “тенк ю” на отзовалите се.. :)

EDIT - описвам идеите на всички от вас:
-напъди + лег преса
-бедрено разгъване + бедрено сгъване
-бедрено разгъване + лег преса
-бедрено сгъване + римска тяга
-плийе + добро утро
-преден клек + напъди
-клек + римска тяга

Темата беше редактирана от libra на 09.07.10 06:39.

04.07.10
20:49

казано от libra на 04.07.10, 20:41:

Здравейте. Ще съм много благодарна ако подхвърлите някоя друга идея за суперсерия за крака, по различна от:
-бедрено разгъване в СС бедрено сгъване

Предварително “тенк ю” на отзовалите се.. :)

Може да опиташ с напади и лег преса. Върху коя част на бедрата искаш да акцентираш?
Ако искаш акцента да е задно бедро - бедрено сгъване  /знам че не го искаш, ама все пак не пречи да опиташ + римска тяга - много е ефективно.

06.07.10
15:45

казано от karpi на 04.07.10, 20:49:

Може да опиташ с напади и лег преса. Върху коя част на бедрата искаш да акцентираш?
Ако искаш акцента да е задно бедро - бедрено сгъване  /знам че не го искаш, ама все пак не пречи да опиташ + римска тяга - много е ефективно.

Мерси за идеята за напади и лег преса :) След малко отивам към залата и ще спретна тази СС.
Иначе идеята ми е за акцент на вътрешна и задна част бедра, но съм отворена за всякакви предложения. Как си ме знаеш обаче че тягата не я харесвам... ще го пропусна това, мерси все пак :)

07.07.10
06:26

Здрасти. Опитай бедрено разгъване + лег преса. Или може да опиташ нещо още по-интензивно. Супер три-серия: клек + бедрено разгъване + лег преса.

07.07.10
08:20

За вътрешна страна на бедро - опитай плие :) Особено с по-голяма тежест си се усеща чудесно точно там.
Сумо тягата също е за вътрешната страна на бедрото, но щом не искаш тяга, не те устройва.

07.07.10
09:47

Напади до отказ и малко преди да припаднеш завършваш с дълбоки клекове със същата щанга

DE

07.07.10
11:09

По принцип суперсерията се прави с антагонисти,но не е задължително можеш да пробваш с Бедрено Разгъване и Бедрено Сгъване :)

Малей извинявай не прочетох,че искаш нещо различно от това :/

Мнението беше редактирано от Denis22 на 07.07.10 11:10.

08.07.10
19:31

Широк клек (плие) + добро утро (римска тяга, хиперекстензии с тежест);
Преден клек + напади също ми звучи добре.

09.07.10
05:58

последните ми 2 тренировки за крака са клек (пълен) + римска тяга - суперсерии - всяка серия се качва тежеста и се намалят повторенията - 5 серии. след това 3-4 серии за прасеца и толкова. тренировката е супер, но не мисля, че става за редовна употреба. работната тежест не съм я променял ( в сравнен ие с нормална тренировка за крака), но почивките между сериите са по-дълги.

09.07.10
06:29

Благодаря на всички за идеите. Набелязах си няколко.... :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1