Дневникът на про

Темата е заключена.

06.07.10
20:02

Здравейте на всички фитнес маняци казвам се Георги на 17 години съм. Въпреки честите ми посещения в форума макар съвсем от скоро , но се радвам че най-накрая го направих и се надявам да получа тук добри съвети и обмен на информация и опит. Занимавам се с фитнес от може да се каже 3 години. През пролетта на 2008 година бях на 15 години тренирах доста сериозно и осърдно и имах добри резултати в фитнеса за  моята възраст бях адски добре (рака 36/кг 62/ръст 164 за др не се сещам).За жалост успеха ми не продължи за дълго  имах прекъсване в фитнеса може да се каже за година.Понеже имах счупена фпактура на раката точно на коста м/у бицепса и трицепса , след това претърпях 2 операции... и може да се каже ,че започнах всичко от начало със силна воля разбира се. В момента си тренирам доста сериозно. Тази седмица си смених програмата, защото предната която ползвах беше за влизане във форма с повече базови упражнения, малко серий и малко повторения. Новата е следната:
Понеделник : Гърди+бицепс+Корем
Вторник : Гръб+трапец 
Сряда : Почивка
Четвъртък : Рамо + трицепс
Петък : Крака
Събота : Почивка
Неделя : Почивка

В момента :
Ръст:175
Тегло : 72
Бицепс : 38

Темата беше редактирана от prolife на 06.07.10 20:06.

06.07.10
20:11

Защо си си линкнал бицепса ;? Да не би да е най-важната част или нещо в тялото ти. Ако даваш мерки, кажи всички ;) Може би, го казваш заради тази счупена фрактура на коста.

06.07.10
20:22

мне проста не си знам другите параметри не че друго ;) но ще ги напиша скоро

07.07.10
09:00

Честито за дневника и абсолютно притежаваш добра генетика, която ще ти донесе добри резултати в този спорт. ;)

07.07.10
09:41

днеска съм в почивка.. цял ден ям и спя ..трябва да почивам.. ,че утре ми идва най-тежката категория  в програмата ми.. РАМОТО...

07.07.10
12:14

Честит дневник, ще го следя :) ..Успех!! .. и ..нали знаеш - само напред и нагоре :)

Мнението беше редактирано от Денислав на 07.07.10 12:14.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1