07.07.10
08:45
Здравейте, искам да питам дали мога да пия заедно BSN Nitrix и Syntrax Fyre?
Tъй като и двете се пият на празен стомах (към 2 часа след последното хранене) и 30-40мин преди следващото ядене, а аз ям през 2-3 часа, ще ми е трудно да ги приемам ако не могат двете добавки да се понсят заедно. Та мога ли сутрин и примерно преди тренивка да приемам всичките хапчета заедно?
Нитрикса примерно не действал ако се пие с глутамин, с храна, еди кво-си и не знам дали ще има ефект ако е смесен с Fyre.
За мен: тренирам сериозно от 3години, 21годишен, 190см, в момента към 90кг на може би 12% процента мазнини.
Цел: следващия месец да продължа изчистването до към 85кг и да запазя най-много мускулна маса.
пп: не ме питайте защо пия нитрикс докато свалям, така съм преценил
Според мен - не
Или ако ще ги пиеш двете , приема им трябва да има поне 4 часова, че и повече разлика.
Благодаря за отговора! И все пак, защо според теб са несъвместими? аргинин+креатин заедно с термогенен фет бърнър
Едното свива кръвоносните съдове, другото ги разширява.
Противодействие. И все пак има такива продукти на пазара, но .....
Ясно, благодаря. И само последен въпрос, за да си изясня нещата: Примерно NoXplode е бъкан с кофеин като Fyre и същевременно притежава някой от свойствата на Nitrix, не би ли следвало и тук да има противодействие? Мерси
Edit: сега погледнах на опаковката на нитрикса пише, че може да се комбинира с BSN Atro-Phex, което също е термогенен фетбърнър, не трябва ли също да си противоречи това?
Мнението беше редактирано от Nazgull на 07.07.10 12:49.
Би следвало, но ....
Не съм сигурен, но първите бустъри на пазара нямаха май кофеин.
Може да пробваш де, няма да ти стане нищо :D