Нуждая се сериозно от помощ

07.07.10
12:36

Здравейте!Имам един сериозен проблем и се надявам да намеря решение с ваша помощ.Студент съм ( вече 3 курс ) и още от самото начало работя.Проблемът е,че уча във ВУЗ,където присъствията са задължителни и който е работил нощни смени ще ме разбере как се чувства след нощна смяна на лекции до 6 вечерта.А и понеже ходя на фитнес,понеже тренирам,понякога е много изтощително.Приемам добавки за възстановяване (Екстенд,пудра и алкалин) , но искам да ми препоръчате някоя добавка,която да ми дава енергия главно,за да мога да издържа на лекции след работа ...Досега имам препоръчан Мелтдаун,но бих се радвал да чуя и вашите мнения...

07.07.10
13:39

Aз от Animal Pak се чувствам много добре.
Но може и да ти трябва нещо по-силно на тебе, защото все пак това са само витамини, но помагат при съчетание на работа,следване и фитнес ;)

07.07.10
13:46

Аз забравих да спомена,че примема мултивитамини (Адам).Трябва ми някакъв стимулант.Дали пък да не пробвам нещо от рода на Файър,ОЕП ?

07.07.10
14:11

квото и да пробваш братле без здрав сън неможеш да си в кондиция ..

07.07.10
14:28

казано от ceco_metal на 07.07.10, 14:11:

Общо взето това е истината. Няма добавка, която дългосрочно да реши проблема с претоварването. Всички стимуланти (в такава категория влизат както струващото ни се безопасно кафе, така и никотин, амфетамини, кокаин и пр.) за известно време си силен, бодър, работоспособен, но когато ги позлваш постоянно, организмът се изтощава и става все по-трудно да се повиши работоспособността. Оттам се увеличават количествата, а оттам знаеш, че не те чака нищо хубаво. На твое място не бих прекалявал или поне бих използвал такива добавки за кратки периоди. Ако си изморен, нищо няма да ти помогне освен качествена почивка, т.е. ако не може да спреш да работиш и учиш, спри за малко с тренировките или ги намали. Помисли си...

07.07.10
14:42

казано от ceco_metal на 07.07.10, 14:11:

х2 Пробвай с кофеин на хапове, зелен чай...

07.07.10
14:55

soul rebel,
много истини ( макар и тъжни) има в думите ти....Единственото положително за мен в случая е това,че не става въпрос за продължителен прием.Не знам как да го опиша,но ще се опитам....Например в седмица работя 2,рядко 3 нощни смени.След първата нямам проблеми да отида на лекции,обаче като съм на лекции до 6 и след това на работа от 12 вечерта,се сещаш,че 2-рия ден вече ме доубива...Не знам дали ме рабираш.Затова се чудех например,ако преди 2-рия ден взема нещо стимулиращо,дали би имало ефект?
( Не употребявам кафе-може би е грешно,но ми е принцип)

07.07.10
15:15

Кофеин има в почти всички енергийни продукти - евтин, ефективен, така че ако искаш енергетик, трябва да се прежалиш за кофеина. Ако не пиеш кафе - още по-добре, вероятно ще ти действа. Ползвал съм само един такъв продукт - Jack3d, определено при мен действа - повече енергия, фокус, предполагам ще ти е полезно за целите.
P.S. Не свършиха ли лекциите, между другото :)

07.07.10
15:20

казано от soul rebel на 07.07.10, 15:15:

Кофеин има в почти всички енергийни продукти - евтин, ефективен, така че ако искаш енергетик, трябва да се прежалиш за кофеина. Ако не пиеш кафе - още по-добре, вероятно ще ти действа. Ползвал съм само един такъв продукт - Jack3d, определено при мен действа - повече енергия, фокус, предполагам ще ти е полезно за целите.
P.S. Не свършиха ли лекциите, между другото :)

Сега нямам проблеми,но септември е близо :))...Какво мислиш за фет-бърнърите??Чувал съм,че тонизират доста стабилно.

07.07.10
15:34

Само кофеин би трябвало да ти свърши работа, да се прецакаш с 90 кинта за бърнер, която цел не е само енергия.

HE

08.07.10
07:25

Погледни Stacker 2 - марката има доста добри енергетици.

08.07.10
15:22

Xtra shoot’a изглежда интересен,ще го пробвам и ще споделя впечатления

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1