Жен-Шен

14.03.05
23:04

Никъде в сайта и форума не намерих информация за жен-шена,а според странична такава, добавката е доста качествена. Ако знаете повече и сте ползвали напишете ми нещичко. Съблазнителна черта е и повишаването на психическия тонус, да съм в добра форма за изпитите  :lol:  (браточка, барем станем по-умни а?)

PI

19.03.05
08:48

За лечебни цели се използват корени и коренища, съдържащи етерично масло, биофлавоноиди, полизахариди, витамини, минерални вещества и други. Действащи вещества са гликозидите - елевтерозидите A, B, C, D, E.

Активизира умствената и физическата работоспособност, повишава потентността, нормализира имунитета, повишава неспецифичната резистентност на организма и неговата съпротивляемост към неблагоприятните фактори на околната среда.

Жен шенът увелича издържливостта ви, ще укрепи съпротивителните ви сили, ще нормализира кръвното налягане.Според китайците е това е - унивесалното лечебно средство.

21.03.05
23:52

Пит Бул, тва и аз го намерих :) Въпроса е лично мнение някой да даде. Не ме карайте аз да съм бялата мишка :)

26.03.05
19:16

Батка аз съм пил доста пъти жен-шен и да ти кажа, горе-долу съм доволен ,само че не очаквай кой знай какъв ефект. Ободрява те горе-долу колкото едно кафе. Купи си да го пробваш поне не е скъп може пък на теб да ти деиства като хормон на растежа  :lol: (не очаквай никакви подобни ефекти, но все пак си заслужава за тонус)

26.03.05
21:02

Achille, приемай го жен-шена, няма нищо опасно в него, не знам човек да се е повредил нещо от него... При мен висчко е ок.

27.03.05
21:03

Големите мускули искат и голямо сърце, и стомах, и бял, и черен дроб, и структура, и бъбреци . :)  :)  :)

27.03.05
22:33

[quote author=“Unbreakable”]Големите мускули искат и голямо сърце, и стомах, и бял, и черен дроб, и структура, и бъбреци . :)  :)  :)

Аз и за това съм сложил многоточието!  :)  :D
Жен шена помага и за тях. Питайте китайците. :) :P

29.03.05
10:07

я ричете отде да си взема таз тревичка тъй че да излезе тънкана... :D

29.03.05
13:35

[quote author=“der_meister”]я ричете отде да си взема таз тревичка тъй че да излезе тънкана... :D

Не е трева, в течно състояние се приема. Питай в голяма аптека, не е никак скъпа./2-3-4 лева, в зависимост../

29.03.05
17:01

[quote author=“tpd”][quote author=“der_meister”]я ричете отде да си взема таз тревичка тъй че да излезе тънкана... :DНе е трева, в течно състояние се приема. Питай в голяма аптека, не е никак скъпа./2-3-4 лева, в зависимост../

То че не се приема като растение (трева) е ясно, ама преди това е било, нали? Просто исках малко смех да напраа :D Интересуваме който си е взимал и е оставил тея 3-4 лева за колко време му е стигнала опаковката, колко време се пие... :D

29.03.05
18:17

В опаковка има 10 ампули пият се по 1-2 на ден ти избираш . Мисля, че по-скъпите варианти са малко по ефикасни.

29.03.05
21:04

Благодаря Unbreakable, туй исках да зная...значи на месец ми трябват поне 10лв 8)

AR

30.03.05
00:57

Имаш в предвид ампулите жен-шен с гингко билоба в комбинация?
Аз също съм ги пробвал готино е но наистина неочаквай някакви чудеса.Иначе си е готина добавка аз ги взимах преди и по време на изпитите ми имат ефект но не са някакво чудо!Между другото наистина оказват влияние върху сексуалните възможности  :wink:
Доколкото знам за жен-шена той увеличава и броя на еритроцитите и затова ще имаш подобрения в бягането.
Има и други билки които имат благотворно влияние въху тялото.Примерно докато се рових в едни книги преди време открих че семената от сминдух(основната съставка на шарената сол) имат анаболен ефект!Има толкова неща които са интересни става дума за растенията, а ние дори неподозираме за тяхната сила.

30.03.05
07:24

[quote author=“Armitrage”]докато се рових в едни книги преди време открих че семената от сминдух(основната съставка на шарената сол) имат анаболен ефект!Има толкова неща които са интересни става дума за растенията, а ние дори неподозираме за тяхната сила.

аз съм чел такива неща за чесъна (сериозно).
[quote author=“Armitrage”]Иначе си е готина добавка аз ги взимах преди и по време на изпитите ми имат ефект но не са някакво чудо!Между другото наистина оказват влияние върху сексуалните възможности.

То че не е чудо е ясно на всички, ама дали този ефект се получава от повишаване на тестостерона?

AR

30.03.05
21:18

Незнам дали съм имал повече тестостерон обаче истината е че много ми ставаше.Ако някой все още изпитва пролртна умора ето ви нещо което може да ви помогне и незабравяйте витамините!

31.03.05
01:16

Това е нормално все пак жен-шена го дават и при проблеми с половата система . 8) И при мен го е имало този страничен ефект  :D .

31.03.05
10:41

Освен Жен-шен препоръчвам и юхимбе, еленов корен и трибестан- е тая комбинация е много яка за повдигане на тестостерона и работоспособноста!
по-здрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1