29.01.05
00:26
кои протеин е по добър и каква е разликата в цената на 2 кг
Ами разликата е че едната фирма е световно известна от USA ,другата е българска.Две кила на Оптимум суроватка - 119 лв.На Нутрим - около 60 лв.Оптимума е 10 (десет) класи над нашите.Освен това Оптимум е в челото на най-продаваните фирми в Щатите.
MisHkiN, така е.. и въпреки цената си, вероятно Оптимума, ще ти излезне в крайна сметка по-евтин :)
29.01.05
10:18
ако имаш пари - оптимум .
по-здрави :)
29.01.05
10:34
на мен ми трябва маи суроватъчен та колко струва 2 кг на оптиум?? :oops:
29.01.05
22:54
да ама аз си зех на УНИВЕРСАЛ /прозиведено в америка/ мега масс 3000 какво ще кажете за негу ?/просто ми тряя да кача килца :)/едно момче ми каза че за 3 месеца качил 18 кила с негу и с ядене
ше ти кажа че тоя или те бьзика или е качил 10 кила сланини или е “ненормален”
Абе само 10 кила сланина ли? То значи остават 8 кила мускул-надали. :P
eAGLeT-твоя приятел те хвърля по тъча нещо. Вземи си Оптимум, яж и тренирай. Нагласи се че ако искаш да качваш чисти килограми, това са не повече от 1-2 кила на месец. А той си знае как ги е качил тия 18 кила за 3 месеца.
Успех!
30.03.05
19:34
Много често скъпото излиза по-евтино.
За пръв път си взех суроватката на Оптимум и ако имах повечко пари само това щях да пия. Деба, що не получаваме европейски заплати!!! :(
Успехи
31.03.05
11:05
:))абе момче тва е все едно да питаш каква кола да си купиш-МЕРЦЕДЕС ИЛИ МОСКВИЧ:)))
:cry: :cry: :cry: Абе НУТРИМ не е българска фирма!! Само ги опаковат в Пловдив!! Единствената Българска фирма за добавки е БиоГейм!!! :?