Алтернативна кардио тренировка

08.07.10
08:19

Занимавам се със модерен петобой и всяка сутрин имам плуване или бягане. Сега обаче съм контузен в глезена. Някакви идей за алтернативна кардио тренировка?

08.07.10
08:45

Дълги разходки?

08.07.10
09:00

Да, ако ходи на ръце...

08.07.10
09:11

Треньор нямаш ли :P

08.07.10
10:26

гребане, гребен тренажор

Имам си треньор... но по петобой, не по алтернативни тренировки..

иначе, благодаря за съветите, мисля че ще изчакам ден два докато се оправя :D

08.07.10
13:54

Ден-два.. то няма да качиш мазно за 1-2 дена не са тревожи. Ако толкова ти се ходи плуване неможеш ли не би трябвало да ти е проблем с глезена, не е кардио баш, но е добре.

Ами днес опитах тренировка но изоставам от останалите в тима и се мъча повече от колкото правя нещо.. тренера каза да почивам и ме освободи .. ще се оправя с почивка ден два явно :P

12.07.10
08:16

При контузия, само почивка! И то не 1-2 дена, а докато травмата не отшуми и след това тренировките също трябва да са съобразени с претърпяната контузия!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1