OEP + Recreate/Jack3d?

05.07.10
08:53

Здравейте, за пръв път пиша във форума, но го чета от години стана вече.
Та въпросът ми си личи от заглавието.
Тренирам от 2004 година, 181 см - 88кг, на 21 години съм, досега не съм ползвал добавки, просто не съм имал интерес. Сега по една и друга причина имам и възможността и времето да пробвам. Изчетох темите от форума и съответно темите от форума на USP Labs, където допреди време продаваха стак на Jack3ed/OEP, но от тази година януари изповядват друга политика. Принципно това не ме интересува, много слабо податлив съм на стимуланти. Пределно ясна ми е разликата между продуктите, по-скоро ме интересува дали Jack3d действително запазва мускулната маса при приема на OEP. Благодаря предварително за всички мнения.

05.07.10
09:33

казано от Storm на 05.07.10, 08:53:

Тренирам от 2004 година, 181 см - 88кг, на 21 години съм, досега не съм ползвал добавки, просто не съм имал интерес. Сега по една и друга причина имам и възможността и времето да пробвам. Изчетох темите от форума и съответно темите от форума на USP Labs, където допреди време продаваха стак на Jack3ed/OEP, но от тази година януари изповядват друга политика. Принципно това не ме интересува, много слабо податлив съм на стимуланти. Пределно ясна ми е разликата между продуктите, по-скоро ме интересува дали Jack3d действително запазва мускулната маса при приема на OEP. Благодаря предварително за всички мнения.

Не виждам никаква причини, поради която приемът на Jack3d трябва да запазва мускулната маса при прием на Окси. Комбинацията ще ти даде повечко енергия в залата, нищо повече.

08.07.10
10:57

казано от soul rebel на 05.07.10, 09:33:

казано от Storm на 05.07.10, 08:53:

Не виждам никаква причини, поради която приемът на Jack3d трябва да запазва мускулната маса при прием на Окси. Комбинацията ще ти даде повечко енергия в залата, нищо повече.

ДЖАК’а ще ти даде сила и издържливост, нищо повече. Никъде не мисля че пише, че запазва мускулна маса? ОЕП, нали голямото му предимство (поне лично на мен така ми се отрази) е адски подтиска глада, разбирай насилвам се да ям каквото и да де, само и само за да не умра от глад :). А до тук съм на фаза 2 капс на ден. 3 ми идват множко и усещам нещо като напрежение или тежест в тялото си.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1