07.07.10
16:21
Здравейте отново, здравеняци.Като се замислих стигнах до отговора, че наистина ако ще се дават пари за нещо качествено, ще са много.Поогледах тук-там и се спрях на продуктите на BSN фирмата.Всичките ми се видяха страшни, само че са прекалено скъпи за да си ги позволя.Понеже съм чист представител на ектоморфите поогледах какво предлагат и се спрях на следните продукти.
True Mass
Cell Mass
Дали ще е удачно да си ги набавя - смисъл такъв, дали комбинацията е добра, а вместо True Mass, другата алтернатива е Syntha 6.Разгледах и азотните буустъри - страшни са, но мисля, че спокойно мога да мина и без тях.Е - да обобощя:
1.Какви са ви отзивите за фирмата ?
2.Удачно ли е да комбинирам горепосочените продукти - а след като свършат и кача, да поддържам с Кре-Алкалин и здраво хранене.
3.Правилно ли разсъждавам, като мисля, че мога да мина без N.O. Xplode / Nitrix или и те са задължителен компонент към “успеха”
4.Препоръчайте / критикувайте / посъветвайте ме нещо (евентуално)
Ам фирмата е “желязна”,но:
1.Пари за гейнер е меко казано глупаво
2.Тази креатинова матрица е мн добра,но ако не ме луже паметта ще ти трябват 2 опаковки за 30 дни.По-добре виж ГриинМаг.
08.07.10
00:07
Две кутии Cellmas стигат не за 30,а за 50 дена.
Ако ще даваш парА вземи 2 кутии Селмас + поне 1 Синта, мани го тоя гейнър. Азот не ти е необходим.
За какъв гейнер говорим - според сайта TrueMass си е чист протеин, дори и Fitness1 ми го препоръча, като по-удачен вариант за покачване на кила и ММ.
Не е чист протеин - в доза от 150 гр има около 40 гр протеин.Останалото познай какво е :) Ако нямаш проблем с омазняването,вземай...За мнозинстовто тук гейнъра е напълно излишен и не биха си го купили,затова всеки би те посъветвал да си вземеш протеин,да оправиш тренировките и храненето,което е една супер инвестиция ако погледнем занапред,но ти търсиш бързи резултати,в тоя случай вземай каквото си намислил.