Положението с jack3d + OEP до тук

26.06.10
18:10

Здравейте,

Първо малко предистория :). Тренирал съм доста голям период, но преди 2 години спрях, февруари отново започнах, но май и юни се наложи отново временно да спра до 20 юни поради редица причини. На 19 юни започнах НВД, която в рамките на няколко дни мисля, че стана прекалено строга. Та вчера сутринта си взех и гореспоменатите продукти. Вчера пих 1 капс сутринта и една към 16-17ч. В 19 отидох да бягам, нищо кой знае какво не усетих, но и не бягах много де - 30 минути. Т.е. не съм много сигурен дали не усетих нещо, вчера, след 1вата капс усетих за известно време някакви топлинни вълни да преминават през тялото ми но беше за кратак период. Днес сутринта (10ч.) взех 1 капс ОЕП, след обяд към 15ч. реших да взема 2. В 16.30 взех една доза jack3d, усетих нещо като иглички по кожата (както го описват), специфично по лицето и ръцете, но за 1-2 мин, не знам защо направих абсолютно глупавата постъпка след това да взема още половин доза. Както ида е жив съм :). В 17ч. бях във фитнеса, и започнах обща тренировка, като не ползвах мах тежести, с които мога за сметка на повече повторения. Не мисля, че усетих, jack3d, но не мога и да кажа как би протекла тренировката ми ако не бях го пил. Тренировката вървеше все пак доста добре, имах сила и издържливост като за първи път след почти 2 месеца отпуска. След силовата, без да почивка веднага скочих на ски тренажора, но на 5-6 мин почувствах се почуствах адски зле, започна да ми се гади, помислих си че е от фитнеса, защото нямаше нито климатик, нито вентилатор, нито отворени прозорци. Както ида е няма да навлизам в подробности. След кратка почивка реших, че нямам сили за стабилно кардио и преминах на коремни преси. Да вметна, че добре се бях затоплил и се потях, но и бях с дреха дълъг ръкав. И отново след пресите пак започна да ми се гади ужасно. И тогава се изпсувах на ум, задето съм превишил дозата и на охито и на jack3d’a. Тръгнах си, едвам се прибрах до вкъщи, чувствах гадене и напрежение във вратната област и главата и корема ми беше присвит. Легнах за малко, после стоях под душа, и после пак легнах, в рамиките на 30 ми беше ужасно зле. Към 7.30 скочих и ми нямаше нищо :D. Но до тук изненадите не свършват. Правихме секс с приятелката ми (не това е изненадата :D), и когато свършвах, забелязах, че семенната ми течност изглежда странно, не знам как да ви го опиша, но никога не е била такава. Някак си на бучки :S. Извинявам се, това не е такъв форум, но от всичко станало това най-много ме притеснява, макар и да не си личи, да го взимам на сериозно. Може би и диетата ми е допринесла за това, тей като днес храната ми не е много обилна:
закуска 11.30: кафе + овесени ядки с прясно мляко
обяд 2ч: салата + пиле + картофи
4ч: плодове

Глупаво постъпих с това предозиране, и то в моето положение... Както и да е, няма да се повтори...
Мисля да спра jack3d за сега и ще си карам на 2капс на ден от охи.

Темата беше редактирана от moreol на 26.06.10 18:12.

26.06.10
22:17

Някой път се получава от бърнерите и различните съставки не мисля, че е от предозиране, а защото го почваш не би трябвало да си играят с хормоните.Не го взимай утре и други ден почни пак и виш как е. Сигурен съм, че ще ти се оправи.

Мнението беше редактирано от Riko на 26.06.10 22:20.

26.06.10
22:32

казано от Rikoo на 26.06.10, 22:17:

Някой път се получава от бърнерите и различните съставки не мисля, че е от предозиране, а защото го почваш не би трябвало да си играят с хормоните.Не го взимай утре и други ден почни пак и виш как е. Сигурен съм, че ще ти се оправи.

Не мисля, че те разбрах, може би е от часа :). Най-вероятно стана така, защото не съм се нахранил добре. Почнал съм, за да сваля кг. Уж в описанието пише, че не вилаят на хормоните, но знам ли.

26.06.10
22:39

Не го взимай утре. Други ден започни пак 1х1 4 дена после 2х1 след 4 дена 1х2 и накрая към 14 ден мисля, че се пада 2х2 освен ако не ти идва в множко знаеш за какво говоря. Това за спермата си мисля, по това, което съм прочел, е че при някой се появява и като го спрат за 1-2 дена и почнат наново се оправя.Ако не се оправи го продай :)В прочем как си като години и килограми

27.06.10
07:16

казано от Rikoo на 26.06.10, 22:39:

Не го взимай утре. Други ден започни пак 1х1 4 дена после 2х1 след 4 дена 1х2 и накрая към 14 ден мисля, че се пада 2х2 освен ако не ти идва в множко знаеш за какво говоря. Това за спермата си мисля, по това, което съм прочел, е че при някой се появява и като го спрат за 1-2 дена и почнат наново се оправя.Ако не се оправи го продай :)В прочем как си като години и килограми

24 год. 175 см, 92-93кг. Искаш да кажеш, че jaсk3d не проблема, а охито?

Мнението беше редактирано от moreol на 27.06.10 07:17.

27.06.10
09:55

Колега,
специално това с “бучките”, се получава при недостиг на вода в организма и след тренировка. Аз този проблем при мен съм го установил само тогава. Не се притеснявай относно дозите, аз взимам 2 сутрин и 2 следобед Окси, и 2 лъжици Джак и пак не ги усещам толкова. Но все пак това е до човек. А половата система си ни е еднаква на всичките. Няма да се плашиш от “бучката” всичко е в рамките на допустимото. Разбирам притесненията ти, специално това, дето не си се чувствал добре го отдавам на липсата на въглехидрати. Но все пак говоря от моя опит. Пробвай 1 по 1 кое ти влияе така и го спри. Повече течности и си мери температурата!

27.06.10
11:59

казано от Xitap на 27.06.10, 09:55:

Колега,
специално това с “бучките”, се получава при недостиг на вода в организма и след тренировка. Аз този проблем при мен съм го установил само тогава. Не се притеснявай относно дозите, аз взимам 2 сутрин и 2 следобед Окси, и 2 лъжици Джак и пак не ги усещам толкова. Но все пак това е до човек. А половата система си ни е еднаква на всичките. Няма да се плашиш от “бучката” всичко е в рамките на допустимото. Разбирам притесненията ти, специално това, дето не си се чувствал добре го отдавам на липсата на въглехидрати. Но все пак говоря от моя опит. Пробвай 1 по 1 кое ти влияе така и го спри. Повече течности и си мери температурата!

Мерси..Днес си я мерих, не ми е повишена, май ще се окажа от хората, на които не им действа охито.

27.06.10
12:33

казано от moreol на 27.06.10, 11:59:

казано от Xitap на 27.06.10, 09:55:

Колега,

Мерси..Днес си я мерих, не ми е повишена, май ще се окажа от хората, на които не им действа охито.

Не е задължително разбира се това с температурата, виж след 2-та седмица резултати дали дава оксито!

27.06.10
13:07

Мореол ако ще се отказваш от него ти от къде си?

27.06.10
15:41

казано от Rikoo на 27.06.10, 13:07:

Днес взех 2 капс ОЕП и 1/2 доза jack. Отново получих гадене, но в пъти леко от вчера. Мисля да карам по-полека докато организма ми се адаптира. Забелязах, че гаденето се появява  точно на кардиото, при силовите тренировки няма проблем.

27.06.10
17:09

Ако правиш чисто кардио без силова зимаш ли джакед. Не мисля, че има смисъл

27.06.10
17:39

казано от Rikoo на 27.06.10, 17:09:

Ако правиш чисто кардио без силова зимаш ли джакед. Не мисля, че има смисъл

Jack3d го взимам само в тренировъчни дни, 15 мин преди тренировка 1 доза.

27.06.10
18:29

казано от moreol на 27.06.10, 15:41:

Днес взех 2 капс ОЕП и 1/2 доза jack. Отново получих гадене, но в пъти леко от вчера. Мисля да карам по-полека докато организма ми се адаптира. Забелязах, че гаденето се появява  точно на кардиото, при силовите тренировки няма проблем.

Прав си, колега, но зависи от кардиото! Аз лично на гребен тренажор като тренирам, Джака действа. Но на Вело, Крос и Пътека е безмислен.

27.06.10
22:16

казано от Xitap на 27.06.10, 18:29:

казано от moreol на 27.06.10, 15:41:

Прав си, колега, но зависи от кардиото! Аз лично на гребен тренажор като тренирам, Джака действа. Но на Вело, Крос и Пътека е безмислен.

Аз джака не го взимам за кардио, а заради НВД. :)

28.06.10
07:08

И що така реши ?

28.06.10
08:03

И аз чистя с буустер и креатин :) Всичко е до хранителен режим и кардио(хийт :) ) Вече съм - 7.5кг. Правя ги 8 и спирам.

Мнението беше редактирано от Владимир на 28.06.10 08:04.

28.06.10
08:14

казано от Владимир92 на 28.06.10, 08:03:

И аз чистя с буустер и креатин :) Всичко е до хранителен режим и кардио(хийт :) ) Вече съм - 7.5кг. Правя ги 8 и спирам.

x2
И аз така чистех.

28.06.10
08:38

Бе не че не може ама баш с креатин моно.

28.06.10
08:40

Баш creapure има в азотният ми бустер и си чистя перфекта с него :)
Някак си са изолирали “подутият ефект” и при него го няма. Само сила и енергия без подпухване.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 28.06.10 08:42.

28.06.10
17:29

казано от emzo на 28.06.10, 07:08:

И що така реши ?

Ами дава ми сила, която ми трябва при положение, че не съм свикнал на такова натоварване, а диетата допълнително ми намаля силите.

28.06.10
17:50

Зареждай по-честичко и ще ти идва силата.

То и аз убу давам акъл ама днес ми беше първото зареждане от 18 дена насам :D

Мнението беше редактирано от emzo на 28.06.10 17:50.

29.06.10
12:43

С джак ли имаш в предвид или охи? Не знаех, че с джака се прави зареждане. Как го взимате?

Мнението беше редактирано от moreol на 29.06.10 13:19.

29.06.10
13:50

С храна бе, оле колко мъка имало по тоз свят.....

ПИ

29.06.10
13:52

казано от moreol на 29.06.10, 12:43:

С джак ли имаш в предвид или охи? Не знаех, че с джака се прави зареждане. Как го взимате?

:D :D :D

(tmi)

29.06.10
14:41

emzo, ползвам CEEM, не моно ;)

29.06.10
14:46

казано от emzo на 29.06.10, 13:50:

С храна бе, оле колко мъка имало по тоз свят.....

Няма нужда от ирония :), получи се двусмислие...Аз говоря за хранителните добавки, ти ми говориш за друго :).

29.06.10
17:56

казано от Владимир92 на 29.06.10, 14:41:

emzo, ползвам CEEM, не моно ;)

къде го намираш тоя креатин-етил-естер-малат?

29.06.10
18:05

Generic Nutrition a.k.a. BULK SUPPLIES в различните сайтове. Има КЕЕ-малат,чист етил естер, глюконат, таурин, л-карн., ААКГ, ГАКГ :) Цената е доста добра - 200гр CEEM ~30лв май :)

02.07.10
08:56

Малко междинни резултати :).
Ден 15 откакто съм на НВД.
Ден 10 откакто взимам ОЕП + джак.

Преди цикъла бях 90-93кг (направих грешка, че не се изтеглих точно, но...все пак имам снимки и след месец ще ги пусна :)).
Към днешна дата тежа 84кг :).

На строга диета съм, но и това Охи направо ми убива глада, изобщо не ми се яде, дори се насилвам да ям :). Проблема е, че почнах да изпитвам голям еуфория, не ме свърта на едно място. Мисля да си измеря кръвното да го видя как е, не че има проблем, но за справка. Още съм на 2 капс на ден.
На тренировките изцяло наблягам на повторенията за сметка на килограмите + 30 мин кардио, без това в момента нямам, кой знае колко много мм за губене :).

Проблема е, че талията ми е паднала с около 1см. Не чися в долната част на корема изобщо.
В крайна сметка сигурно съм свалил много вода, въпреки, че се наливал постоянно.
Някакви съвети относно долната част на корема?

02.07.10
12:19

казано от moreol на 02.07.10, 08:56:

Малко междинни резултати :).
Ден 15 откакто съм на НВД.
Ден 10 откакто взимам ОЕП + джак.

Преди цикъла бях 90-93кг (направих грешка, че не се изтеглих точно, но...все пак имам снимки и след месец ще ги пусна :)).
Към днешна дата тежа 84кг :).

На строга диета съм, но и това Охи направо ми убива глада, изобщо не ми се яде, дори се насилвам да ям :). Проблема е, че почнах да изпитвам голям еуфория, не ме свърта на едно място. Мисля да си измеря кръвното да го видя как е, не че има проблем, но за справка. Още съм на 2 капс на ден.
На тренировките изцяло наблягам на повторенията за сметка на килограмите + 30 мин кардио, без това в момента нямам, кой знае колко много мм за губене :).

Проблема е, че талията ми е паднала с около 1см. Не чися в долната част на корема изобщо.
В крайна сметка сигурно съм свалил много вода, въпреки, че се наливал постоянно.
Някакви съвети относно долната част на корема?

За жалост, долната първа идва и последна си отива, така че просто продължаваш :)

02.07.10
12:53

казано от soul rebel на 02.07.10, 12:19:

За жалост, долната първа идва и последна си отива, така че просто продължаваш :)

Мда :).

08.07.10
10:58

Вече съм -11кг за 18 дена и нямам грам стрия :). Довечера ще ви пусна преди/сега снимки :P

08.07.10
11:36

Колега, бързите и екстремни резултати не са най-хубавото и дълготрайно нещо.
Тези 11 кг за 18 дена... не е много здравословно. Забави малко темпото, вдигни храната.

08.07.10
11:41

казано от moreol на 08.07.10, 10:58:

Вече съм -11кг за 18 дена и нямам грам стрия :). Довечера ще ви пусна преди/сега снимки :P

wtf ? Kaк го правите това бе, ти ядеш ли нещо ?

08.07.10
15:55

казано от Aleksandar Marinov на 08.07.10, 11:36:

Тези 11 кг за 18 дена... не е много здравословно. Забави малко темпото, вдигни храната.

Знам, но мисля, че темпото вече взе да се забавя. Нали знаеш то от един момент натам, почва да става тегаво, въпреки че има още доста да свалям, много имам натрупано на корема.

08.07.10
15:56

казано от Aleksandar Marinov на 08.07.10, 11:36:

Знам, но мисля, че темпото вече взе да се забавя. Нали знаеш то от един момент натам, почва да става тегаво, въпреки че има още доста да свалям, много имам натрупано на корема. Пък и предполагам, че съм изхвърлил доста вода, тей като аз преди НВД’то нито съм тренирал, съм се ограничавал от каквато и да е храна.

08.07.10
16:03

Нямам търпение да видя снимките..

Мнението беше редактирано от vasetobg на 11.07.10 21:18.

08.07.10
16:09

казано от emzo на 08.07.10, 11:41:

казано от moreol на 08.07.10, 10:58:

wtf ? Kaк го правите това бе, ти ядеш ли нещо ?

Мда, ям, но понякога изобщо нямам апетит. Днес не съм взимал ОЕП, да видя какво ще стане.
Ето долу горе с какво (и кога) се храня на ден:
Сутрин ставам в 9-9:30 - малко овесени ядки с прясно/кисело мляко/плодове/плодово мляко/1-2 яйца.
Обяд 12:30-13 - шопска със сирене или зелева + свинска или пилешка пържола/нещо готвено, което не е мазно и не е пържено.
Следобяд - кисело мляко или ябълки (често го пропускам).
Вечеря 6-6:30 - салата + 1 яйце + пържола/супа/диетично готвено + таратор
Почвам тренировка в 8 до 9-9:30 (тук си признавам, че не съм много упорит). Ако се върна по късно от работа (след 7) не вечерям преди тренировка и като се върна към 10:30 ям плодове или салата.
Правя 40 мин силова + 20-30 кардио и корем. Като почивките между сериите ми са изключително малки.
Но нещо тоя корем не се смъква....

Иначе че гупя кг не ме притеснява, не съм натрупал много мускулна маса и няма какво толкова да губя. Нека се изчистя, да придобия приличен вид пък после ще трупам маса :)

08.08.10
17:32

@ moreol ще опишеш ли тренировъчният си режим, сега свърших липо 6х и мисля да пробам ОЕР (щото липото ми беше СОФТ) интересно ми е как сваляш толкова много?! ;) Поздрави!

09.08.10
07:00

чакаме снимката все още ^^

28.08.10
16:42

Пичове, извинявам се, изгоря ми лаптопа на цяло. Дълго време нямах компютър и не съм влизал във форума.
Снимките заминаха.

За програмата... какво да ти кажа, нищо особено, наблягах на повторенията за сметка на килограмите, и без това нямах достатъчно сила. От преди месец съм спрял НВД и ОЕП (имам още към 10на капс). 1 месец не съм мръднал на килограми - 79-79.5 съм. Силата ми се качи доста след като спрях НВД и почнах да си набивам въглехидрати и протейн.

Мисля да почвам цикълче за маса от 7 септември.

Извинявам се пак, на тези които са ме чакали. Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1