Cellmass или GreenMag?

08.07.10
08:09

Въпроса ми е кое е по удачно 2xCellmass(100 дози) или 1xGreenmag(80 дози)?Нещата са сходни и при двата продукта.Общо взето съм наясно какво представляват продуктите и как се приемат.Прочетох доста отзиви във форума.Нека хората които са използвали продуктите да споделят мнение.

08.07.10
08:14

С две ръце за BSN CellMass.

08.07.10
08:18

казано от Finish First на 08.07.10, 08:14:

x2 тази зима пих и GM, и не бях доволен!

08.07.10
09:05

казано от princo на 08.07.10, 08:18:

казано от Finish First на 08.07.10, 08:14:

x2 тази зима пих и GM, и не бях доволен!

x3 Gm is shit

08.07.10
09:10

Пил съм и двете, не са нещо особено.  Cellmass-никакъв ефект, GM-като че ли малко по-добре, но вероятно тогава просто имах по-добри допълнителни добавки. Препоръчвам ти нещо друго - MAN Clout, несравнимо по-добър от горните неща, но не особено популярен в България, значително по-доволен ще останеш.

08.07.10
10:12

казано от soul rebel на 08.07.10, 09:10:

Пил съм и двете, не са нещо особено.  Cellmass-никакъв ефект, GM-като че ли малко по-добре, но вероятно тогава просто имах по-добри допълнителни добавки. Препоръчвам ти нещо друго - MAN Clout, несравнимо по-добър от горните неща, но не особено популярен в България, значително по-доволен ще останеш.

А би ли споделил повече за постигнатите с Clout резултати ? Отдавна съм си го набелязал и мисля  Man Clout и Body Octane да са в основата на следващия ми стак.

08.07.10
10:26

Нещата вървят към Cellmass май.Както казват всичко е индивидуално,докато не се пробва не може да се каже.Кой е най-удачния прием на Cellmass?Мисля по 2 дози на ден,след тренировка и сутрин.В нетренировъчен сутрин и преди лягане.

08.07.10
10:36

казано от NightElf на 08.07.10, 10:12:

казано от soul rebel на 08.07.10, 09:10:

А би ли споделил повече за постигнатите с Clout резултати ? Отдавна съм си го набелязал и мисля  Man Clout и Body Octane да са в основата на следващия ми стак.

Доста прилично увеличение на силата за около месец и някое и друго чисто кило. Общо взето за първи път усетих креатинова добавка да работи при мен. Излиза скъпичък, но съм чел, че след първата опаковка може да намалиш дозата, така че следващият месец да излезе доста по-приемливо като цена. Вкусът е доста неприятен (нещо метално се усеща сякаш), но и cell mass гроздето не ми беше по-вкусен. За body octane нямам преки впечатления, но почти не съм виждал лошо мнение.

Мнението беше редактирано от soul rebel на 08.07.10 10:36.

KR

08.07.10
11:10

Аз Cell mass-a въобще не го усетих.Ако трябва да съм честен съм много разочерован от целия им стак(изпробван).От стака на CL съм по доволен,така че аз съм за GM.

08.07.10
11:44

Аз също нищо не усетих от Cellmass-a

08.07.10
13:29

ако взимаш само CELLMASS е нормално да не почувстваш ефекта му...аз го комбинирах с NO-Xplode…след тренинг едната доза...другата след 7 часа...така че наблюденията ми са от селия стак...прилив на сила,отлично възстановяване,чиста мускулна маса...и мисля следващия път да пробвам и аз GREEN MAG…добри отзиви съм чувал и за него...успех...:)

08.07.10
16:59

Аз пък не осетих GM,само ми даваше малко повече сила.

08.07.10
17:48

Е ти кво искаш да ти даде 3та ръка за лежанката ли ..

09.07.10
13:25

казано от hardrlz на 08.07.10, 17:48:

Е ти кво искаш да ти даде 3та ръка за лежанката ли ..

3-та ръка не,но очаквах да кача малко мм ;)

09.07.10
16:24

Ако не ядете, и керосин да пиете, все тая.

Строго индивидуално е! От личен опит говоря, положението е следното.Имаме GM , Cellmass и Size ON .Има хора страшно недоволни от Cellmass и доволни от един от другите два продукта.ТОВА ВАЖИ И ЗА ТЯХ!Но има и доволни от него.Ако не пробваш няма да разбереш.

Успех!

10.07.10
12:44

GreenMag вземи и още нещо ако имаш кинти, ако не CellMass combo.

Здравей! Ползвал съм и двата продукта и ще споделя с теб моите впечатления! Грийн-а е по-добрия възстановителен креатин - подходящ за атлети, които тренират двуразово, триразово, но не със цел изграждане на голямо и масивно тяло (подходящ за спринтьори, щангисти в ниските категории, бойци отново в ниски категории, дългите бегачи, копиехвърлячи и т.н) тъй като възстановява много добре между заниманията, но не е подходящ за атлети, които се стремят към покачване на мускулна маса. Селмаса е безспорен лидер в тази категория. Сега тренирам пак двуразово - не съм толкова свеж, но определено покачвам мускулна маса.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1