след CELLMASS и NO-Xplode.....

08.07.10
13:52

привет...към края съм на цикъл с продуктите цел CELLMASS-NO-Xplode…възнамерявам след таях да започна приемането на тоя стак GERANAMINE - PEA..мислите ли,че ще е удачно,като се има в предвид,че и двата стака действат като енергетик за нервната система...?или да направя почивка няколко дена...моля за съвети,препоръки,мнения...благодаря...:)

08.07.10
17:01

казано от konstantin georgiev на 08.07.10, 13:52:

привет...към края съм на цикъл с продуктите цел CELLMASS-NO-Xplode…възнамерявам след таях да започна приемането на тоя стак GERANAMINE - PEA..мислите ли,че ще е удачно,като се има в предвид,че и двата стака действат като енергетик за нервната система...?или да направя почивка няколко дена...моля за съвети,препоръки,мнения...благодаря...:)

Какви са ти резултатите след CELLMASS-NO-Xplode(качи ли мм,струват ли си парите?

08.07.10
17:27

почти месец вече го пия....дава ми страхотна сила,желание,супер възстановяване...кг останаха същите,но поради факта,че тренирам супер серии,предвид сезона....супер доволен съм

08.07.10
17:48

” Страхотна сила, желание, въстановяване - ама същите килограми ” демек пари на вятъра :Д

09.07.10
07:35

това ти го казваш...от мен да си чул подобно нещо..?и...погледнете каква е темата...

09.07.10
17:38

Ами не изказвам си мнението, че си дал парите на вятъра, и прочетох сезона не ти е виновен, нито суперсериите :)

Ако ще си вкарваш друсалки направо пробвай Jack3d , иначе защо не заложиш на нещо базово, огромни дози БЦАА и Бета Аланин например ;)

ПП: Тях може да ги добавиш към jack3d ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1