08.07.10
13:52
привет...към края съм на цикъл с продуктите цел CELLMASS-NO-Xplode…възнамерявам след таях да започна приемането на тоя стак GERANAMINE - PEA..мислите ли,че ще е удачно,като се има в предвид,че и двата стака действат като енергетик за нервната система...?или да направя почивка няколко дена...моля за съвети,препоръки,мнения...благодаря...:)
казано от konstantin georgiev на 08.07.10, 13:52:
привет...към края съм на цикъл с продуктите цел CELLMASS-NO-Xplode…възнамерявам след таях да започна приемането на тоя стак GERANAMINE - PEA..мислите ли,че ще е удачно,като се има в предвид,че и двата стака действат като енергетик за нервната система...?или да направя почивка няколко дена...моля за съвети,препоръки,мнения...благодаря...:)
Какви са ти резултатите след CELLMASS-NO-Xplode(качи ли мм,струват ли си парите?
08.07.10
17:27
почти месец вече го пия....дава ми страхотна сила,желание,супер възстановяване...кг останаха същите,но поради факта,че тренирам супер серии,предвид сезона....супер доволен съм
” Страхотна сила, желание, въстановяване - ама същите килограми ” демек пари на вятъра :Д
09.07.10
07:35
това ти го казваш...от мен да си чул подобно нещо..?и...погледнете каква е темата...
Ами не изказвам си мнението, че си дал парите на вятъра, и прочетох сезона не ти е виновен, нито суперсериите :)
09.07.10
20:05
Ако ще си вкарваш друсалки направо пробвай Jack3d , иначе защо не заложиш на нещо базово, огромни дози БЦАА и Бета Аланин например ;)
ПП: Тях може да ги добавиш към jack3d ;)