за декстрозата и отслабване

29.03.05
23:43

искам да питам как се приема декстрозата с креатина. Повлиява на теглото, защо аз тренирам вечер и бегам сутрин. И също така да кажете дали да си хабя парите за термоколан.

31.03.05
14:22

Относно колана,чувал съм, че има доста добър ефект,но все пак без диета и преси здраво, няма да стане. Но едно момче във залата ми се кълнеше, че два месеца със колан по време на тренировка/без кардио/, са му свалили 7 см от талията.Направо се зарибих да си купя.Коланът му е от материя наподобяваща неопрена на водолазите,не знам как се казва, но здраво изпотява,...но и освен това мисля, че е доста дискомфортно и сърби ...

31.03.05
22:35

Модерирано от art_of_pain http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=50033#50033

дам и аз сам чувал че доста деиства.но естетествено че с диета и бягане.

Моля пишете само и изцяло на кирилица.Не използвайте “4” вместо “ч”.Спазвайте правилата на форума.Мерси
art_of_pain

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1