Идеи за меню за ВВД

08.07.10
17:08

Здравейте!
Режимът ми е три дни НВД и един ден ВВД + упражнения, тренировки и ала бала.

Имам това меню за ВВД
Закуска: Овесени ядки 70-80 грама с кисело мляко 200 грама (2% масленост, може и повече). ~ 300-320 калории
Обяд: пиле (месо от бутче 100 грама) с ориз (80 грама)/ картофи (150 грама) и зеленчуци ~ 360 калории (с картофи) и 400-430 с ориз
Следобедна Закуска: кисело мляко(200 грама - тоест другата половина от кофичката) с орехи (30 грама) ~320 калории
Вечеря МЕсо със картофи/ориз е пак 100-тина грама месо със същото количество ориз или картофи като на обяд. ~ 360-400 калории
(ако много ви се яде сладко това е деня да вкарате една фафла например първата междинна закуска е фафла боровец с кисело мляко)
Това са отново някъде 1300 калории

Амааа, много постно ми се вижда, а и това с вафлата се правя, че не го виждам.
Бихте ли ми препоръчали някакво друго меню?

И искам да ви попитам за разликата между мюсли, фибри и овесени ядки, понеже одеве бях в BILLA и си взех мюсли на НЕСТЛЕ, понеже ми изглеждаха по-вкусни от овесените ядки, а като ям овесени ядки ... имам чувството, че ям подметки.

За закуска смятам да хапна активията закуска, бива ли?

08.07.10
17:46

Само ще ти кажа, че активиа закуска е пълен боклук пълен с захари. Ще качваш пък закуска - 1 активиа ххахах. 5 яйца + овес + банан + мед е добре.

08.07.10
18:05

Ама смятам да отслабвам, не да качвам кила...
Добре, активията е изключвам. Оставам с мюсли-то.
Стига с тези яйца, не знам какво да ги правя вече, все на закуска по 2-3 в дните на НВД, искам поне един ден да си почина от тях. Ям им само белтъците... знам, че са полезни, уважавам ги като закуска:D ама...

08.07.10
18:57

Изяж жълтъците в зареждащия ден, тъкмо ще разнообразиш...
Полезните вещества на яйцето са на 95% там, така или иначе.

08.07.10
19:44

Оф, ми то и мюслито отпада, че мюслито е б

огато на захар и повишава инсулина, които е анаболен хормон - сиреч казва на тялото да трупа

:(

08.07.10
22:22

С ВВД искаш да сваляш кг?Я си преговори теорията и ела пак,след някой друг ден.
Освен това с тези вафли и 1 кофичка кисело мляко какво ВВД е това ?
Овесените ядки ест,че ще имат вкуск на нищо,близо е до акъла,че ако си ги увкосиш с разни плодове и мед,ще стане съвсем различно.

09.07.10
07:43

казано от Biad__ на 08.07.10, 22:22:

С ВВД искаш да сваляш кг?Я си преговори теорията и ела пак,след някой друг ден.
Освен това с тези вафли и 1 кофичка кисело мляко какво ВВД е това ?
Овесените ядки ест,че ще имат вкуск на нищо,близо е до акъла,че ако си ги увкосиш с разни плодове и мед,ще стане съвсем различно.

Амааа три дни НВД и един ден ВВД го карам.
Не съм яко постоянно ВВД...

09.07.10
07:57

В каквато и да е диета,забрави вафлите.Премести по-добре млякото и ядките последни,а вечерята като обяд.
Ако толкова искаш сладко,вземи си протеин на прах.Аз така си набавям нещо сладко,ако ми се дояде.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1