23.06.10
15:03
Здравейте!
Тази матрица се радва на доста добри отзиви по чуждите форуми, но в БГе доста малко популярна, може би защото до скоро не се предлагаше на пазара. От съфорумниците виждам, че само 4oKuTo е изказвал мнения за нея. Никой друг ли не е ползвал този продукт? Изглежда като интерсна алтернатива на останалите креатинови суплементи.
23.06.10
17:58
Състава на продукта е доста интересен, за жалост в БГ няма много отзиви, понеже се въртят само 3 вида матрици. Зад граница продукта е доста популярен, като гледам и по разни форуми му дават сравнително високи оценки. Дано скоро и в БГ има ревюта за този продукт, или да излезне човек пробвал го.
23.06.10
20:20
Предполагам ще разясниш? : )
казано от emzo на 23.06.10, 20:09:
Последната съставка има невероятен ефект (rock)
Hм... запознах се с него когато бях много запален на nootropics, но не съм му обръщал внимание. А и не само то е интересна съставка :)
Брей, имало тема за моя любимец. Само позитивни неща мога да кажа, за мен най-добрата матрица, която помага и при качване, и при сваляне.
казано от 4oKuTo на 09.07.10, 20:08:
Брей, имало тема за моя любимец. Само позитивни неща мога да кажа, за мен най-добрата матрица, която помага и при качване, и при сваляне.
Ще споделиш ли как я усети точно като кила и размери ?
Ами пил съм го 2 пъти. При първия прием според мен качих няколко килца чиста мускулна маса, но не мога да преценя колко, просто няма да съм точен, втория път малко по-слабо, но и в двата случая имах много чувствително повишаване на силата в залата, общо взето не съм се чувствал толкова добре и наистина корав с друг продукт. Не съм от тези, които си мерят ръката всеки месец, така че точни сантиметри не мога давам, но просто ще кажа, че имаше видима разлика.
Мнението беше редактирано от 4oKuTo на 09.07.10 20:49.