08.07.10
15:20
:D
Училище. Учителката дава задача на децата да съставят изречение с думичката “ананас”.
Марийка:
- Ананасът е южен плод.
Петърчо:
- Ананасът е много сладък плод.
Иванчо:
- Тате е алкохолик и изпива всичките пари, а и зимата дойде...
- Иванчо, ти само глупости измисляш - прекъснала го учителката. Къде ти е ананаса в това изречение?
- Чакайте, не съм свършил - казал Иванчо и допълнил: А_на_нас ни се е** майката от студ!
Учителката:
- Иванчо защо не беше вчера на училище?
- Карах козата на пръч.
- Баща ти не може ли?
- Абе, и аз мога и татко може, но козата си иска пръч.
Изпратен от: изпрати на приятел
По време на класна работа в училище учителката казва :
- Струва ми се, че чувам някакви гласове ...
Иванчо тихо се обажда:
- И аз съм така, но се лекувам ...
08.07.10
15:54
казано от Julius на 08.07.10, 15:10:
Един човек ръсел пясък.
Жена му го попитала:
-Защо ръсиш пясък ?
—За да няма крокодили.
-Е, то няма крокодили ?
—Е защото ръся пясък.
Тъпизмът си е тъпизъм!
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 08.07.10 15:55.
08.07.10
16:16
За кой се сетих..
казано от korpusito на 08.07.10, 15:02:
Брака отживелица ли е ? Вчера си говорих с един приятел , дето никога не е ходил на сватба (22 годишен). Аз съм ходил на 5 , ама до към 10 годишна възраст и оттогава никой не се жени...
Да.
И аз към 23 отивам, и досега не съм бил на сватба. И като цяло съм против.
08.07.10
16:25
Сватбите са хубаво нещо, ако не си булка или младоженец ;)
В това кофти време и докато правя няколко минутни планкове, си мисля за всевъзможни глупости (dull) :D Една от тях е да си представя сто килограмови билдъри да правят упражненията на Синди Крофорд например или едновремешната аеробика.
Я си признайте, някой да е правил подобни неща покрй приятелката/съпругата си или от любопитство ;)
А Дзвер, ти що си мислиш, че не ям (pizza) Ще вкарам днес едно меню в дневника си за опровержение :)
08.07.10
16:54
казано от Ivan Boichev на 08.07.10, 16:25:
Сватбите са хубаво нещо, ако не си булка или младоженец ;)
Има една страница/група у ФБ :
Сватба - 2-ма луди и 200-та гладни! :D
Софиянци, кажете най-евтините места за тежести ф50 в района.
казано от Anelia на 08.07.10, 16:50:
В това кофти време и докато правя няколко минутни планкове, си мисля за всевъзможни глупости (dull) :D Една от тях е да си представя сто килограмови билдъри да правят упражненията на Синди Крофорд например или едновремешната аеробика.
Я си признайте, някой да е правил подобни неща покрй приятелката/съпругата си или от любопитство ;)
А Дзвер, ти що си мислиш, че не ям (pizza) Ще вкарам днес едно меню в дневника си за опровержение :)
Веднъж пробвах планк да правя. На десетата секунда паднах и от тогава се зарекох повече да не се занимавам с глупости.
08.07.10
21:43
Честит ти ник. :)
Мечтата ми е поне веднъж в живота си да тренирам с тренировъчния партньор на Дориан Йейтс :) :)
казано от Hiya на 09.07.10, 11:40:
http://skoften.net/index/gallery/vrouwen_en_wiet
Ихааа chicks&weed; (inlove)
Поздрав с хитовото парче на вокално-инструментална група Кипарисов Хълм “Луд по целата глава”
:D :D :D :D :D :D :D :D
казано от Hiya на 09.07.10, 11:40:
http://skoften.net/index/gallery/vrouwen_en_wiet
Тревата да си я държат... аз искам само 1вата мацка :D
09.07.10
17:48
Brazil да го..... гадни цигани
поздрав за ценителите ако има
Мнението беше редактирано от emzo на 09.07.10 23:34.
Не ме кефи песента, ама съм съгласен да поблъскаме малко главите на богатите деца.
На какъв се прави Арнолд?! Никой, ама НИКОЙ няма право да се прави на Angus Young!
Мнението беше редактирано от ~ DN на 09.07.10 21:24.
09.07.10
21:55
Любимата напитка издавала характера,хмм. (coffee) (d) (beer)
казано от gogata2427 на 09.07.10, 21:55:
Любимата напитка издавала характера,хмм. (coffee) (d) (beer)
Аз обичам да пия черно кафе - значи имам силен характер и съм отговорна, амбициозна личност, а и мога да стана добър ръководител. Ха дано :D .
И аз обичам еспресо без захар, но тъй като съм рационална, пия инстантно . Добро утро (coffee)
При нас отново вали вали вали. Мухлясах (rain)
казано от Anelia на 10.07.10, 04:59:
И аз обичам еспресо без захар, но тъй като съм рационална, пия инстантно . Добро утро (coffee)
Тук няма изгледи да завали поне засега. Мрачно е, но за сметка на това е прохладно, което много ми харесва, че жегата нещо не ми понася.
Събота е почивен ден, а аз пак рано станах, а ми се искаше да поспя поне до 9. Чакам да стане 10 да отворят залата и да ходя да тренирам.
10.07.10
08:28
Дали да ударя малко прясно мляко,а? (grin)
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 10.07.10 08:30.
казано от Anelia на 10.07.10, 04:59:
Сега е момента да попитам къде вали, че не се вижда от профила :)
Обичам чай - Имате лек характер. Открити и общителни сте. С вас хората се чувстват приятно и комфортно. Ехааа :))) Има нещо вярно
обичам... вода?... добре де коняка го харесвам повече... и въобще това в сайта е изключително невярно! :D
казано от emzo на 10.07.10, 08:32:
Сега е момента да попитам къде вали, че не се вижда от профила :)
В Шумен :)
Утре ще съм за половин ден в центъра на България: Узана.
Ако има някой от Габрово или околностите, да заповяда да ни погледа нас и шосейките. Ивайло Габровски също ще е там. цък за новина.
Хора, препоръчайте някоя интересна книга да си взема за морето , че вкъщи всичко съм изчел :)
10.07.10
11:17
Stephen King For the win!
:)
Прочети - Клетка.
Кръстникът, Пътеводител на галактическия стопаджия, а и горното мнение е много ценно... нещо на Агата... ако не винаги може да четеш наръчник на програмиста за Java :D
10.07.10
13:46
Зависи какво искаш да четеш, бих казал че човек е такъв каквито книги чете.
Ако искаш нещо сериозно мога да почна да изброявам...
Ако искаш нещо приятно , вече ти изброиха.Бих добавил Братя Стругатцки - Пикник край пътя , Обитаемият Остров, Станислав Лем - Зведни дневници , Непобедимият ... опа ... улях се във фантастиката :D