Orc N' Rolla *Autoregulation

Темата е заключена.
Прескочи до:

05.07.10
11:44

05.07.2010

Хранене
07:30 - 3 бисквити + 5гр креатин + доза протеин
09:00 - 150гр овесени ядки с 250мл. прясно мляко 1.7% + яйце
10:30 - 5гр креатин + чаена лъжица халва
12:30 - купа леща + купа таратор + 3 яйца + 2 филии пълнозърнест хляб
13:30 - 5гр креатин + чаена лъжица халва + 3-4 череши/джанки
15:30 - кисело мляко 2% + зелена ябълка
16:30 - 5гр креатин + чаена лъжица халва
19:00 - свинско с картофи 350-400гр порция (150гр месо, другото са картофи и зеленчуци) + салата домати/краставици + яйце
19:30 - 5гр креатин + малко халва
22:00 - 150гр извара + зеле
Течности - 2.5 - 3 литра вода

Тренировка
няма

Събудих се лесно и навреме. Отпочинал и свеж. Днес съм пълен релакс. Нито работа, нито тренировка. Цял ден ще се отдам на мързела. Последен зареждащ ден с креатина. От утре почвам по 3-4гр. дневно. Храната днес не е добре. Нещо корема ми се бушува. След всяко ядене досега ми се повдига незнайно от какво. Няма как това да е на нервна почва или нещо такова. Обяснявам си, че вчера съм ял нещо развалено

05.07.10
11:47

Може и да е от креатина.

П.П Протеин взе ли ?

05.07.10
14:52

казано от korpusito на 05.07.10, 11:47:

Може и да е от креатина.
П.П Протеин взе ли ?

.
Виж за креатина не се бях сетил. Дано не е от него и организма ми го приема нормално. Протеин днес поръчах. Чудих се доста и накрая взех 1 Scavation. Сега очаквам да ми се обадят да уточним кога ще ми го доставят

Мнението беше редактирано от Fallen на 05.07.10 14:53.

06.07.10
11:43

06.07.2010

Хранене
07:30 - банан + кайсия + доза протеин
08:30 - 150гр овесени ядки с 250мл. прясно мляко 1.7% + 1 яйце
09:00 - витамин
10:00 - Тренировка
11:30 - доза протеин + 5гр креатин
13:00 - свинско месо(без сланина) с картофи (150гр месо/300гр картофи) + 1морков + 1 домат + 2 яйца + 2 филии пълнозърнест хляб
16:00 - кисело мляко 2% (0.500гр) + 1 кайсия + няколко джанки
19:00 - 150гр риба на скара + шопска салата + 1 яйце + 100гр печен бял ориз с зеленчуци
22:00 - 150гр извара с 50гр микс от печени ядки
Течности - 2,5 - 3,5 литра вода

Тренировка
10 минути бягане (10-11та скорост) на пътека
Ден трети от 6тия месец по програмата на Bill Pearl
1. Добро утро - 1х25
2. Напади с тежест (щанга) - 4х8
3. Повдигане на пръсти с тежест (за прасци) - 3х25
4. Пек-дек - 4х8
5. Хеликоптер (с Z лост) - 4х8
6. Придърпване на вертикален скрипец зад врат - 4х8
7. Сгъване на дъмбели от лег (за трицепс) - 4х8
8. Сгъване на щанга от седеж (за бицепс) - 4х8
9. Коремни преси - 1х25
10. Повдигане на краката от лег - 1х25

Времетраене - 1 час и 30 минути

Станах лесно. Разсъних се бързо. Тонусът днес беше просто перфектен. Нова седмица от този месец. По план трябва да мина от 3х8 на 4х10, но понеже предната седмица имаше само 2 тренировъчни дни реших малко да го променя. Ще подходя така : 3х8, 4х8, 4х10, 5х10. Днес си намерих една таблетка от витамините до компютъра. Мислех че съм ги изпил всичките, но явно съм я скатал тази.

Мнението беше редактирано от Fallen на 15.07.10 10:52.

07.07.10
08:54

Chapter II - The Path

07.07.2010

Хранене
07:30 - 2 кайсии + 3 бисквити + 4гр. креатин + доза протеин
12:30 - порция свинско месо с картофи + 1 яйце + салта зеле/моркови + 50гр топено сирене + 50-100гр сирене
16:00 - 2 филии пълнозърнест хляб + 200гр кисело мляко 3% + ябълка
19:00 - 150гр скумрия на скара + салата зеле/моркови + домашна супа
22:00 - 150гр извара + салата зеле/моркови
Течности - вода към 2.5 литра

Тренировка
няма

Събудих се лесно днес. Разсъних се бързо. Чувствам се отпочинал и свеж. Не се усеща претрениране от вчерашната тренировка.

Днес е важен за мен ден. На тази дата миналата година стъпих за първи път във фитнес. 1 година си отлетя неусетно. Година на срам и унижение в най-голяма степен. Как протече годината : Преди да започна да тренирам бях около 100-102 кг на 191-192 см височина. Други мерки тогава не съм правил защото просто знаех че нямаше да ми харесат(сега съжалявам защото не мога да сравня). Тренирах близо 4 месеца  по 4 дневен сплит. Заедно с него тичах и всеки ден по 30 минути. Нищо не знаех за спорта и просто имах за цел да отслабна. Подведох се по налудничевите идеи които чувах в залата. Подложих се на глад. Не ядях почти нищо. Карах предимно на фотосинтеза и зеленчуци. Така свалих към 10кг. Като се погледнех в огледалото виждах човек със ръце които приличат на тръби цол и половина и корем приличащ на  корема на жена бременна в 8мия месец(не че сега е МНОГО по различно, но е малко по-добре). Тогава започнах да чета разни сайтове в интернет и реших че трябва да качвам килограми. Започнах да се тъпча с всевъзможна храна само и само кантара да покаже по-голяма цифра Попаднах и в бб-теам(за което много се радвам). Много хора ми помогнаха и искам да им благодаря. Започнах да тренирам по 3пъти седмично с цел да кача маса. Усетих се навреме и намалих храната до колкото това беше възможно. След време си направих и дневника. Мерките ми тогава бяха 92кг, 192см, гръдна обиколка 97, ханш 100, талия 84(преписвам ги от първата страница) Тогава все още бях на вълна че колкото повече тежиш, толкова по-здрав изглеждаш. Тренирах  няколко месеца с 3 дневния сплит. След което минах към програмата по която тренирам и в момента. Започнах от 3тия, а в момента съм на 6тия месец (Линк за програмата).
Мерките ми в момента са:
Височина - 192-193 см
Тегло - 85-86кг
Талия - 81см
Ханш - 104см
Гърди - 99см
Ръка отпусната,стегната - 33/39 см

Понеже не съм поствал никога мой снимки реших че днешната дата ще е подходяща за това. Само искам да отправя едно предупреждение:
АКО сте с слаби сържа или сте яли в последните 30 минути не ви препоръчвам да ги гледате. Не изглеждам добре. Никога не съм го отричал. Все пак ако някой се усмели да цъкне и да ги разглежда може да даде след това по-компетентен съвет отностно храненето, тренировките. Да поясня само че не съм се снимал преди и нямам представа как се позира или нещо такова. Снимал съм повечето части от тялото ми за да добиете по-добра представа на какво мязам. Светлината беше много лоша защото слънцето напича точно в стаята ми, а и телефона с който снимах не с голяма резолюция, но може да добиете бегла представа. Пак казвам ако лесно ви прилошава по-добре не гледайте снимките(предупреждавам предварително за да няма изненади после). 10 снимки са, като снимките с краката са от вчера в залата. На някой от снимките съм отпуснат, на други съм опитал да се стегна.
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Това е като цяло. Дълъг пост. Доста дълъг. Съжалявам за човека който ще прочете всички тези глупости.

Мнението беше редактирано от Fallen на 16.07.10 18:17.

07.07.10
09:08

Боже човек... тебе някои требе да те тресне у главата.... Стига си приказвал такива работи. Аз не виждам нищо смешно и грозно. Браво, имаш много добър напредък, особенно в ръцете и бедрата. Изглеждаш стегнат... абе не мога да те разбера...
Сега трябва да обърнеш внимание на всичко останало - рамо, гръб, гърди. И коремни мускули също почни да тренираш.

И пак повтарям, вдигни го това самочувствие малко. Махни го това заглавие от дневника си..... че дразни!

Ако аз бях като теб, да съм се тръшнал да рева в некои ъгъл и да плача че съм грозен и дебел, и евентуално да си тегля бренекето за коледа!

Бих си сменил тялото с такова като твоето в момента. Съвсем сериозно ти го казвам.

07.07.10
09:14

Определено, като за 1 година неориентирани тренировки е добре ;)
Наблегни на гръб, рамене, гърди. Краката и ръцете на фона на останалото са ти добре.
Посвети следващата година на качването на поне 5 кг чисти мускули (или 10-12 кг тегло общо) - ще ти стоят добре :)

07.07.10
09:58

Като за 1 година имаш доста добри резултати, продължавай все така и след още 1 година ще си неузнаваем.
И спри да говориш така за себе си. Идеални хора няма. Научи се да виждаш хубавото, а лошото да го игнорираш или да търсиш начин да го променяш. И смени го най-сетне това име - Дневникът на един шампион или пък Дневникът на Gips - звучи много по-добре. Ако ще ми отговаряш, че не си готов още, то тогава може да чакаш цял живот да станеш готов. Както се казва - направи го днес и сега - така наистина ще видиш и промяната ;).

ПП - преди време един приятел ми каза “Ти си голям оптимист за другите и песимист за себе си  и целите, които гониш, ако не се промениш нищо няма да постигнеш” - тези думи ме накараха да вярвам и да търся начин за реализиране на целите, които съм си поставила в живота и тези свързани с фитнеса.

Хайде, повече оптимизъм и положително мислене :).

07.07.10
10:00

Човек, ти не си добре- осъзнай се малко и вдигни това самочувствие! Изглеждаш много добре- ръцете и краката са супер, последвай съвета на Петко и наблегни на гръб, рамена и гърди. И корема може да не е “нарязан”, но не върви пред теб 2 метра и си е плосък. Продължавай със същата упоритост и ще прогресираш още много. Успех!

ПП И смени това заглавие!

07.07.10
11:34

Евала, радвам се на хора, които имат хъс и упоритост да постигнат нещо ..нещо наистина в добра насока :). Принципно следя почти всички дневници с голям интерес, но все още нямам смелостта да си направя собствен, но и затова има време ..ух, че се отплеснах от темата..та ..браво още веднъж, продължавай ..само напред и нагоре :) ! Ще се присъединия и към предишните постове ..Вдигни малко т’ва самочувствие, бе.. (: Успех !

По-здрави! :)

Мнението беше редактирано от Денислав на 07.07.10 11:35.

07.07.10
11:36

Според мен пък това “слаб дух - слабо тяло” е един вид застраховка - gips се притеснява да не би някой по-напреднал, който види снимките и резултатите му, да се отнесе пренебрежително към тях, затова предварително заема отбранителна позиция. :)
Махай го вече този неудачник горе, направи си просто един дневник на един нормален човек, който се занимава с фитнес и работи над себе си, пък колко успешно и колко бързо не е толкова важно. :)

07.07.10
11:43

Не, просто е по-лесно да си “неудачника”. Негова си работа. Аз не бих го карал да сменя заглавието или отношението. Няма значение какво е то, колкото и да си криви душата, резултати има, при това за мен много добри, тъй че да говори каквото си иска, снимките говорят достатъчно.

Добре си! Все едно се гледам мен преди година. Същия :)

07.07.10
12:35

На фона на видяното изглеждаш по-добре от поне половината от осмелилите се да пуснат снимки тук. Не мога да си обясня негативизма ти, поза ли е или действително си такъв. Факт обаче е, че изглеждаш доста прилично, подобряваш храната, тренировките и визията, просто не виждам причина да плашиш хората със слаби нерви да не ти гледат снимките :P

08.07.10
11:40

08.07.2010

Хранене
07:30 - ябълка + 40гр меденка + доза протеин
10:40 - Тренировка
12:00 - доза протеин + 4гр креатин
13:30 - 5 яйца + 100 гр. шунка + 2 филии пълнозърнест хляб + салата зеле/моркови + малко чили
16:30 - кисело мляко 1.5% (400гр) + 2 филии пълнозърнест хляб + 30гр. свинско филе от бут + 50гр сирене
18:00 - ябълка
20:00 - домашна пилешка супа + 1 яйце + салата зеле/моркови
23:00 - 150гр извара с малко печени ядки микс и малко зеле/моркови
Течности - 3 3,5 литра вода

Тренировка
Ден четвърти от 6тия месец по програмата на Bill Pearl
1. Добро утро - 1х25
4. Пек-дек - 4х9
5. Хеликоптер (с Z лост) - 4х9
6. Придърпване на вертикален скрипец зад врат - 4х10
9. Коремни преси - 3х12
10. Повдигане на краката от лег - 3х12

Днес станах лесно и навреме. Разсъних се бързо. В залата се получи доста добра тренировка. Нямаше никой и това ми позволи да се концентрирам напълно. Храната днес си е редовния микс за мен. Опит да събера по възможно най-евтиния начин, най-добрата комбинация.
Извинявам се че вчера не съм отговорил на мненията ви, но не съм сядал на компютъра

казано от Draken на 07.07.10, 09:08:

Сега трябва да обърнеш внимание на всичко останало - рамо, гръб, гърди. И коремни мускули също почни да тренираш.

Не знам как да го направя това като тренирам по кръгови програми  и се очертава да тренирам по тях в близките 8 месеца

Махни го това заглавие от дневника си..... че дразни!

Днес ще го сменя.

Бих си сменил тялото с такова като твоето в момента. Съвсем сериозно ти го казвам.

Не вярвам да се “мразиш” толкова че да си помислиш такова нещо. Не бих го пожелал това и на най-големия ми враг дето се казва, но мерси хубави думи.

казано от Петко К на 07.07.10, 09:14:

Посвети следващата година на качването на поне 5 кг чисти мускули (или 10-12 кг тегло общо) - ще ти стоят добре :)

Ще се раздам колкото мога и дано резултатът да е такъв.

казано от karpi на 07.07.10, 09:58:

Дневникът на един шампион или пък Дневникът на Gips - звучи много по-добре. Ако ще ми отговаряш, че не си готов още, то тогава може да чакаш цял живот да станеш готов. Както се казва - направи го днес и сега - така наистина ще видиш и промяната ;).

Сменям го, сменям го.

казано от karpi на 07.07.10, 09:58:

преди време един приятел ми каза “Ти си голям оптимист за другите и песимист за себе си  и целите, които гониш, ако не се промениш нищо няма да постигнеш” - тези думи ме накараха да вярвам и да търся начин за реализиране на целите, които съм си поставила в живота и тези свързани с фитнеса.

Доста мъдър човек ще да е този твой приятел. Има много истина в тези редове.

казано от CKOTA на 07.07.10, 10:00:

И корема може да не е “нарязан”, но не върви пред теб 2 метра и си е плосък.

Майтапа на страна, но шкембето ми е всичко друго но не и плоско.

казано от xhoxho на 07.07.10, 11:34:

Принципно следя почти всички дневници с голям интерес, но все още нямам смелостта да си направя собствен,

Не се изисква смелост за това. Действай щом искаш!

казано от Boby_ на 07.07.10, 11:36:

Според мен пък това “слаб дух - слабо тяло” е един вид застраховка - gips се притеснява да не би някой по-напреднал, който види снимките и резултатите му, да се отнесе пренебрежително към тях, затова предварително заема отбранителна позиция. :)
Махай го вече този неудачник горе, направи си просто един дневник на един нормален човек, който се занимава с фитнес и работи над себе си, пък колко успешно и колко бързо не е толкова важно. :)

Въобще не е така, но да не навлизаме в подробности. Заглавието го сменям както казах.

казано от Thrashmetal на 07.07.10, 11:43:

Не, просто е по-лесно да си “неудачника”

Повярвай ми това е най-тежкото и най-трудното.

казано от aMneSia на 07.07.10, 11:54:

Добре си! Все едно се гледам мен преди година. Същия :)

Ако след още 1 година изглеждам на 1/2 от това което си ти ще съм много повече от доволен

казано от soul rebel на 07.07.10, 12:35:

Не мога да си обясня негативизма ти, поза ли е или действително си такъв.

Винаги съм бил такъв, но се опитвам да се оправя.

Мерси за хубавите думи. Ако имаше към тях и повече критика щеше да е по реалистично като че ли..
От днес мисля да сменя името на дневника на : The Gips passion (never surrender, never give up)

Мнението беше редактирано от Fallen на 15.07.10 10:51.

08.07.10
12:28

От това заглавие на дневника си мислех, че си отчаян, дебел, разплут чичко, а то какво се оказа : )))
Поздравления за постигнатите резултати!

Аз чак сега ти виждам снимките.
Да може да не спечелиш Олимпията, но едва ли ти е тръпка, все пак имаш добра основа релеф и сепарация, някои от нас и това нямат.
Тренирай за маса храни се за маса, качи няколко кг мускули и ще видиш, след година две колко по добре ще стоиш.
В крайна сметка какъв протеин си избра.

08.07.10
12:57

Супер си. Довърши си 14 месечния (мисля, че беше) цикъл и почвай специализация на изоставащите групи и би било добре да ни държиш в течение за работните килограми. Продължавай в същия дух :)

08.07.10
12:59

казано от everytime we touch на 08.07.10, 12:57:

Супер си. Довърши си 14 месечния (мисля, че беше) цикъл и почвай специализация на изоставащите групи и би било добре да ни държиш в течение за работните килограми. Продължавай в същия дух :)

Точно така не продължавай! Горе главатааааааааааааааааааааа, стига с този песимизъм

08.07.10
13:08

Под същия дух имах предвид, че е постоянен. :)

08.07.10
14:02

Поздравления за новото име на дневника, време беше ;)

08.07.10
14:37

Щом си сменил името значи си направил първата стъпка към промяната, имаш едно голямо БРАВО от мен и давай все така. По-здрави!

09.07.10
13:40

09.07.2010

Хранене
08:30 - кайсия + банан + 4гр креатин + 2 бисквити + дозап протеин
10:00 - 150гр овесени ядки с 250мл. прясно мляко 0.1% + яйце
13:00 - 5 яйца + 150гр шунка + 100гр сирене + 2 филиии пълнозърнест хляб + зеле/моркови
16:00 - кубче шоколад + 250гр кисело мляко 2% + ябълка + 70гр пържола от бут
19:00 - 200гр пържола от бут + 200гр боб от консерва + яйце
22:00 - 150гр извара + малко ядки + 100гр зеле/моркови
Течности - 4 литра вода

Тренировка
няма

Днес станах лесно и навреме. Разсъних се бързо. Тонусът е повече от добър. Първи ден с новия протеин(scavation). Не съм експерт, но забелязвам че се разтваря много лесно. Ако водата е  първа и се добави пудрата, то тя започва да се разтваря без да докосваш шейкъра. На вкус обаче не го докарват. Нещо не ми беше сладко. Слагам по принцип 350мл. вода. Утре ще пробвам с 250.

казано от Иван Шишманов на 08.07.10, 12:56:

В крайна сметка какъв протеин си избра.

Scavation а.

казано от karpi на 08.07.10, 14:37:

Щом си сменил името значи си направил първата стъпка към промяната

Първата стъпка беше момента в който пренебрегнах страха от унижението  и влязох за първи път в зала, но това е минало

Мерси на всички за добрите думи.

09.07.10
14:14

казано от karpi на 08.07.10, 14:37:

Щом си сменил името значи си направил първата стъпка към промяната, имаш едно голямо БРАВО от мен и давай все така. По-здрави!

Аз пък мисля, че просто ти угажда. На теб и на другите ‘be positive’ досадници. :)
Пак казвам, ако има резултати, няма никакво значение на какъв се прай, а такива действително има, макар още да е рано. Има време, каквито и да си ги дрънка, ще стане и този машина, ще видите. :) Аз поне съм впечатлен, както каза Петко, за една година го е докарал като по учебник.

На DeadManWalking някой води ли му сметка, че по неговите думи е безсърдечен задник, на когото приятели не му трябват, а му трябват много пари, страхотно тяло и сила, хубава кола и жена толкова красива, че да дава отражение на блестящия му успех. Твърде повърхностния прагматизъм никого не впечатлява, защото има резултати (220 тяга, 210 клек на 17г. миналото лято), нали? ;)

п.п. Горното са все негови думи по скайп. :)

Мнението беше редактирано от ~ DN на 09.07.10 14:16.

10.07.10
11:20

10.07.2010

Хранене
08:30 - 48гр вафла с фъстъци + доза протеин
09:30 - 150гр овесени ядки с 250мл. прясно мляко 0.1% + яйце
11:30 - Тренировка
13:00 - доза протеин + 4гр креатин
14:30 - 5 яйца + 100гр шунка + 3 филии многозърнест хляб(за първи път купувам от него) + шопска салата
17:30 - кисело мляко 2% + праскова + 1 сандвич (2 малки филии от гореспоменатия хляб + 40гр филе)
20:30 - 200гр риба на скара + яйце + зеле/моркови
23:30 - 150гр извара + зеле/моркови
Течности - 3.5 литра вода

Тренировка
Ден пети от 6тия месец по програмата на Bill Pearl
1. Добро утро - 1х30
4. Пек-дек - 4х10
5. Хеликоптер (с Z лост) - 4х10
6. Придърпване на вертикален скрипец зад врат - 4х10
9. Коремни преси - 1х13, 1х12 (почивка 15 секунди)
10. Повдигане на краката от лег - 1х13, 1х12 (почивка 15 секунди)

Днес станах лесно с огромно желание за тренировка. Усещам болки в дясната китка. Много ясно изразени бяха като хванах правия лост и сгъвах за бицепс. Дано мине бързо, че е доста дразнеща.

казано от Thrash на 09.07.10, 14:14:

Аз пък мисля, че просто ти угажда. На теб и на другите ‘be positive’ досадници. :)

Абе не е точно така. Време е за сериозна промяна в живота ми. Трябва сериозно да се стегна и не става въпрос само за фитнеса. Трябва просто да съм по импулсивен.  Взех  няколко важни решения и не съжалявам. В момента мисля да си дам 2-3 седмици почивка от външния свят. Ще се изолирам, ще събера още малко смелост и ще действам

Мнението беше редактирано от Fallen на 15.07.10 10:50.

10.07.10
12:00

Браво за позитивизма. Само напред, не се занимавай с хора и неща, които ти носят негативни емоции.

11.07.10
12:52

11.07.2010

Хранене
10:00 - банан + праскова + 4гр креатин + доза протеин
11:20 - 150гр овесени ядки с 250мл. прясно мляко 3% + яйце
14:30 - бял ориз с пилешки дробчета на фурна(350гр порция) + 1 краставица + 1 яйце +100гр. сирене 2 малки филии многозърнест хляб(хубав е този хляб)
17:30 - кисело мляко 2% (0.500гр) + 1 сандвич (2филии многозърнест хляб + 50гр сирене)
20:30 - пиле с зеле на фурна (350гр порция) + шопска салата + яйце
23:00 - 150гр извара + зеле/моркови салата
Течности - 5 литра вода (много е жега днес)

Тренировка
няма

Днес се успах. Трудно ми е да дишам даже. Желание за нищо нямам. Седя цял ден пред монитора. Спал съм на криво и врата бавно ме убива. Днес цял ден почивка.

казано от Giovane на 10.07.10, 12:00:

не се занимавай с хора и неща, които ти носят негативни емоции.

понякога е неизбежно...

Мнението беше редактирано от Fallen на 11.07.10 12:52.

12.07.10
09:22

12.07.2010

Хранене
08:00 - банан + 3 бисквити + 4гр креатин + доза протеин
09:30 - 150гр овесени ядки с 250мл. прясно мляко 3% + яйце
12:00 - Тренировка
13:10 - бял ориз с пилешки дробчета на фурна + яйце + салата зеле/моркови + 3 филии многозърнест хляб
16:30 - ябълка + 400гр кисело мляко 2%
19:30 - супа топчета(домашна) + 2 филии ръжен хялб + яйце + 120гр шунка + 100гр сирене + зеле/моркови
22:30 - 150гр извара + 100гр зеле/моркови + 50гр фъстъци
Течности - 3 литра вода

Тренировка
3х12 лицеви опори
корем => линк към клипчето
Времетраене - 12 минути

Днес станах пак малко по-късно от очакваното. Реших да потренирам малко в домашни условия да видя как ще ми се отрази. Видях я  тази тренировка за корем и реших да я пробвам. Добре се усеща. Накрая вече 8мото упражнение бях издъхнал. Корема си ме болеше и вместо 3х10 направих 2х10 и ги направих сигурно 20 секунди след края на клипа. Лесно изглежда, но не ми беше когато го пробвах. Доволен съм все се напрегнах леко

Мнението беше редактирано от Fallen на 12.07.10 17:41.

13.07.10
08:57

13.07.2010

Хранене
07:00 - 2филии ръжен хляб + ябълка + доза протеин
08:20 - Тренировка
10:00 - 4гр. креатин + доза протеин
11:00 - 150гр овесени ядки с 250мл. прясно мляко 3% + яйце
14:00 - бял ориз с пилешки дробчета на фурна (300-350гр) + салата зеле/моркови + яйце
17:00 - кисело мляко 1.5% (400гр) + 1 сандвич (2филии ръжен хляб + 50гр шунка + 50гр сирене + яйце) + праскова +50гр. тахан халва
20:00 - бял ориз с пилешки дробчета (250гр) + зеле/моркови
23:00 - 150гр извара + 50гр печени фъстъци
Течности - 3 литра вода

Тренировка
Ден шести от 6тия месец по програмата на Bill Pearl
1. Добро утро - 1х30
2. Напади с тежест (щанга) - 4х10
4. Пек-дек - 5х10
5. Хеликоптер (с Z лост) - 5х10
6. Придърпване на вертикален скрипец зад врат - 5х10
7. Сгъване на дъмбели от лег (за трицепс) - 4х10
8. Сгъване на щанга от седеж (за бицепс) - 4х10
9. Коремни преси - 1х13, 1х12 (почивка 15 секунди)
10. Повдигане на краката от лег - 1х13, 1х12 (почивка 15 секунди)

Времетраене - 1 час и 45 минути

Днес се събудих лесно. Малко въгледхидрати и суроватка и право към залата. Нямах много сила рано сутринта. Още с набиранията преди тренировката разбрах че ще е тежко. Не можах и да бягам защото пътеките бяха заети в 8 сутринта( не можех да повярвам) Всъщност очаквах залата да е празна, а пък то какво се оказа.

едит1: към яденето от 17:00 изядох и 50гр слънчогледова тахан халва. След като я изядох осъзнах каква грешка съм направил

Мнението беше редактирано от Fallen на 15.07.10 10:51.

14.07.10
11:45

14.07.2010

Храна
07:30 - ябълка + 3 бисквити + 4гр. креатин + доза протеин
10:30 - 150гр овесени ядки с 200мл. прясно мляко 3% + яйце
13:30 - 120гр панирана печена риба + 3 филии пълнозърнест хляб + 1 яйце + зеле/моркови
16:30 - 2 филии пълнозърнест хляб + 50гр сирене + 50гр. масло + кисело мляко 1.5% + ябълка
19:30 - 3 филии пълнозърнест хляб + 1 яйце
22:30 - 150гр извара + 50гр печен фъстък
Течности - 3 литра вода

Тренировка
няма

Мнението беше редактирано от Fallen на 14.07.10 17:03.

15.07.10
09:32

15.07.2010

Хранене
08:00 - 2 филии пълнозърнест хляб намазани с домашно масло + ябълка + доза протеин
09:20 - Тренировка
11:00 - доза протеин + 4гр креатин
12:00 - 150гр овесени ядки с 250мл. прясно мляко 3% + яйце
15:00 - 2 яйца + 100гр панирано филе от риба + 1 филия пълнозърнест хляб
18:00 - кисело мляко (400гр) 1.5% + ябълка
20:30 - 4 яйца + салата зеле/моркови
23:00 - 150гр извара + 50гр печен фъстък
Течности - 3 - 4 литра вода

Тренировка
Ден седми от 6тия месец по програмата на Bill Pearl
1. Добро утро - 1х30
4. Пек-дек - 5х10
7. Сгъване на дъмбели от лег (за трицепс) - 4х10
9. Коремни преси - 1х13, 1х12 (почивка 30 секунди)
10. Повдигане на краката от лег - 1х13, 1х12 (почивка 30 секунди)

Времетраене - 1 час и 40 минути

Леко се успах днес. Събудих се отпочинал и с желание за тренировка. В залата добра тренировка се получи. Напъдите много ме изморяват и после почивам с упражнението за прасеца(затова правя 3 а не 4 серии). Храната днес е малко необичайна. Не знам дали е добра или не е.

Мнението беше редактирано от Fallen на 15.07.10 10:50.

15.07.10
10:00

НапАди ;)

15.07.10
10:54

казано от korpusito на 15.07.10, 10:00:

НапАди ;)

мерси за корекцията. Върнах се и го поправих във всички постове

16.07.10
11:27

16.07.2010

Хранене
08:00 - ябълка + 3 бисквити + 30гр шоколадово десертче + 4гр креатин + суроватъчен протеин
10:30 - 150гр овесени ядки с 300мл. прясно мляко (домашно) + яйце
13:15 - 300гр пушено пилешко бутче + 1 яйце + микс от боб нахут и червен боб (240гр)
16:30 - кисело мляко 1.5% (350гр) + 1 сандвич (2 филии пълнозърнест хляб + шунка и сирене по 50гр) + ябълка
19:30 - 4 яйца + шопска салата + 2 филии пълнозърнест хляб
22:30 - 150гр извара + 40 гр печен фъстък
Течности - 2.5 литра вода

Тренировка
няма

17.07.10
10:01

17.07.2010

Хранене
08:00 - 2 филии пълнозърнест хляб намазани с домашно масло + ябълка + доза протеин
09:20 - Тренировка
11:05 - 4гр. креатин + суроватъчен протеин
12:20 - 150гр овесени ядки с 250мл. прясно мляко 3% + 1 яйце
15:30 - 150гр пилешки дробчета печени с масло + 150-200гр варен бял ориз + 1 яйце
18:30 - Кисело мляко 1.5% + 1 сандвич ( 2 филии пълнозърнест хляб + 50гр сирене/ 50гр шунка)
20:30 - 4 яйца + салата зеле/моркови
23:00 - 150гр извара + 40гр печен фъстък
Течсноти - 3, 3.5 литра вода

Тренировка
Ден осми от 6тия месец по програмата на Bill Pearl
1. Добро утро - 1х30
4. Пек-дек - 5х10
7. Сгъване на дъмбели от лег (за трицепс) - 5х10
9. Коремни преси - 3х12 (почивка 30 секунди)

Времетраене - 1 час и 45 минути

Екстра ден. Тренираше ми се много. Влязох в залата изпълнен с желание за тренировка. Голямата жега вместо да ме отслабва ме захранва с допълнителна сила. Храната днес май е доста

Мнението беше редактирано от Fallen на 17.07.10 10:01.

17.07.10
10:10

казано от gips на 17.07.10, 10:01:

Храната днес май е доста

но пък е перфектна ;)
аз обаче бих махнал млякото в следтренировъчното хранене и бих добавил още 3 яйца :) но това съм си аз ;)

18.07.10
09:23

18.07.2010

Хранене
09:00 - 2 филии пълнозърнест хляб + 50гр сирене + 1 ябълка + 4гр креатин + суроватъчен протеин
11:00 - 150гр овесени ядки с 250мл. прясно мляко 3% + яйце
14:00 - 150гр пилешки дробчета в домашно масло + 1 яйце + 200-250гр печен бял ориз
17:00 - кисело мляко 2% (500гр) + 1 сандвич (2филии пълнозърнест хляб + 50гр шунка) + 1 ябълка
20:00 - 150гр пилешки дробчета + 1 яйце + 100гр печен бял ориз
23:00 - зеле/моркови + 150гр извара + 30-40гр печен фъстък
Течности - 3 - 3,5 литра вода

Тренировка
няма

Станах трудно. Успах се. Усещам голяма умора. Мускулна треска имам в гърба. Не е непоносима болка, но не е и нещо приятно. боли ме отстрани, точно под ръцете.

казано от tra^la^la на 17.07.10, 10:10:

аз обаче бих махнал млякото в следтренировъчното хранене и бих добавил още 3 яйца :) но това съм си аз ;)

от както започнах да се занимавам с фитнес започнах да ям и овеса. В началото не ми харесваше и го ядях просто защото трябва. Сега не мога да си представя сутрин без 1 купичка “кюспе”. Защо трябва да махна млякото от следтренировъчното хранене?
Не е лошо да има и малко промяна. Ще разгледам дамските дневници. Доста изобретателни са  момичетата. Дават чудесни идеи за рецепти с овес

19.07.10
09:05

19.07.2010

Храна (окончателна)
08:30 - 2 филии пълнозърнест хляб +50гр сирене + банан + 4гр. креатин + суроватъчен протеин
11:00 - 150гр овесени ядки с 500гр кисело мляко 2%
15:00 - 100гр кашу + 1 малък сандвич (1/6 бяла франзела + 20гр шунка + слайс топено сирене)
16:00 - още 50гр кашу + 1 кайсия
18:20 - 120гр пиле на грил + 1 краставица + 1 малък сандвич (като този от 15:00)
20:30 -  средна порция картофи със свинско месо на фурна (150гр картоф/100гр месо) + 1 яйце + 30гр шоколадова бисквита
23:30 - Салата мое дело(150гр извара, 100гр зеле, 50гр фъстък)
Течности - 5 литра вода + 1/2 кафе 3в1

Тренировка
няма (56 лицеви опори, че се хванах на бас с момиче)

Напоследък много спя. 7 , 7,30 часа за нощ. Събуждам се изключително лесно и имам енергия като на млад бик в размножителния период.

edit1: Това беше храната която бях запланувал да ям. След 12 часа излязох и не си бях в нас. Ходих при едни познати и затова развалих храната толкова много

предвидена Храна
08:30 - 2 филии пълнозърнест хляб +50гр сирене + банан + 4гр. креатин + суроватъчен протеин
11:00 - 150гр овесени ядки с 500гр кисело мляко 2%
14:00 - свинско месо с картофи на фурна (150гр месо / 200гр картоф) + салата зеле/моркови + 1 яйце
17:00 - 500гр кисело мляко 0.1% + 1 нектарина + 1 сандвич (2филии пълнозърнест хляб + 50гр шунка)
20:00 - 4 яйца + салата зеле/моркови
23:00 - Салата мое дело(150гр извара, 100гр зеле, 50гр фъстък)
Течности - 3-4 литра вода + 1/2 3в1

Мнението беше редактирано от Fallen на 19.07.10 17:55.

20.07.10
08:26

20.07.2010

Храна
07:00 - 2 филии пълнозърнест хляб + 50гр сирене + банан + нектарина + суроватъчен протеин
08:20 - Тренировка
10:20 - 4гр креатин + доза протеин
11:30 - 4 яйца + 100гр овес + 500гр кисело мляко 0,1%
14:00 - 100гр. печен фъстък
17:00 - 100гр. шам фъстък
20:00 - 100гр. шам фъстък
Течности - 4 литра вода

Тренировка
Ден девети от 6тия месец по програмата на Bill Pearl
1. Добро утро - 1х30
2. Напади с тежест (щанга) - 5х10
4. Пек-дек - 5х10
7. Сгъване на дъмбели от лег (за трицепс) - 5х10
8. Сгъване на щанга от седеж (за бицепс) - 5х10
9. Коремни преси - 3х12 (почивка 30 секунди)

Времетраене - почти 2 часа

От днеска започват 2те седмици в които трябва да правя максимални серии(5). Доста изморителна и дълга тренировка беше, но останах доста доволен. Храната днес не знам каква ще бъде. Вчера се видях с едни познати които си дойдоха в София за малко. Поговорихме си малко и единия ми вика: що не дойдеш с нас на почивка. Хем се оплакваш че работата ти е гадна и си напуснал, хем ти е тъпо в София, не си излизал от тая мръсна столица 1 година. Да изброявам ли още. Аз естествено  деликатно се опитвам да му откажа и мрънкам нещо от рода на : Абе не знам, трябва да помисля и някакви такива.  Той обаче продължава да настоява : Ти все много мислиш и нищо не правиш. Действай момче!! Действай! При тези думи  аз си казвам “що пък не” и ето че днес съм напъхал 3-4 тениски, един-два чифта дънки  сака и съм готов да тръгвам. Без планове. Без допълнителни уговорки. Оказа се че ще ходиме на Велинград. Ако  там където ще отсядаме има wifi покритие ще си пиша в дневника. Иначе може за период от 1 седмица да го спра. И без друго е скучен на повечето потребители. Ще се постарая там да си намеря някоя заличка в която да си тренирам по график, а ако не намеря ще бягам сутрин с едно от момичетата в компанията(заклета спортистка). Напълнил съм си шейкъра с 10тина дози протеин. Взел съм си и 50гр креатин и 10 витамина. Та това е от мене общо взето...  Лек ден на всички

Ето ви два леко остаряли песнички. Ако на някой му хареса нека се чувства специално поздравен :

Мнението беше редактирано от Fallen на 21.07.10 20:11.

20.07.10
12:44

Нас не заеби - тебе интересно ли ти е ?  :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1