Каква е тази болка ??

10.07.10
18:47

Преди 3-4 дена се скъпах от спринтове по 100 метра (към 15-6) знам, че не са много ама ме мъчеше мускулна треска 3-4 дена и още не е отминала. Предполагам съм разтегнал нещо, имах мускулна, и на бедрото, и отзад, само в гъза и прасците нямах ако броим долната част. Болката е на много странно място, вчера и ония ден се мазах там, ама не отминава и се получава като сгъвам крака само, и като се изправям от клек. Чудя се да ходя ли на лекар. А ето и снимка да разберете къде всъщност ме боли -.-
Вероятно съм разтегнал некав мускул сигурно ама все пак..

Темата беше редактирана от Riko на 10.07.10 18:49.

10.07.10
21:08

Просто имаш мускулна треска. Не ти е стигал кислорода докато си бягал - ще те държи повече време.
Дишай човече, 2 ра тема за контузия за 1 седмица, вземи почини (;

10.07.10
21:12

Дано е треска, но там междудругото е сухожилието.

10.07.10
21:14

Добри крака имаш :D

АН

10.07.10
22:06

Как ти скимна точно снимка на жени да сложиш. :))
По темата - мускулна треска, няма страшно.

10.07.10
22:50

Мерси за отговорите момчета, притеснява, ме защото никога не съм имал мускулна треска 4-5 дена, винаги е минавала на другия ден с тичане тази неще. Притеснявах се нещо да не съм прецакал на единия крак е малко повече болката, но наистина всеки ден намалява и си мислих утре да права кардио, може би само вело.

АН

10.07.10
22:52

И се къпиш с гореща вода. Помага.

10.07.10
23:07

Аа това е много гадно е човек :Д Аз се къпа със студена, едвам трая топлата.

23.09.10
09:20

И аз имам подобен проблем, но болката е малко по-навън. Появява се докато клякам и ме държи до следващата тренировка. Не клякам чак до долу. От какво може да е??

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1